Geekmaxi
Gadget

Ova žarulja ima ugrađenu kameru i mikrofon, a mi imamo kupon!

Nadzor vlastitog doma danas nije kompliciran kao nekad: umjesto cjelonoćnog bdijenja, cijelu stvar možete povjeriti jednostavnoj, sitnoj sigurnosnoj kameri ugrađenoj u žarulju, a koja je sposobna snimati pod kutom od 360 stupnjeva.

Ovaj tip kamere je izvrstan ako imate primjerice dijete ili kućnog ljubimca, a usto i puno posla, pa vam je potrebno dodatno oko, ili – kako se kaže – oči i na leđima, kako biste imali sve pod kontrolom i bili spremni reagirati u trenutku. Sigurnosna kamera o kojoj pišem jeftin je gadget – s kuponom L3204S košta samo 14,45 eura – ali odlično potkovan: ima podršku za WiFi i može se povezati na vaš pametni telefon i prenositi snimke u realnom vremenu, tako da u svakom trenutku možete znati što se događa unutar kuće dok vas nema.

Dovoljno je tek pokrenuti odgovarajuću aplikaciju ili, još bolje, osloniti se na ugrađeni senzor pokreta i pričekati obavijest na zaslonu mobitela da se nešto čudno događa unutar vaša četiri zida. Ova nadzorna kamera posjeduje i mikrofon, tako da možete komunicirati s ukućanima u trenucima kad niste kod kuće. S istaknutom cijenom ova sigurnosna kamera prava je bagatela, pa ću još jednom podsjetiti na kupon L3204S kako bi se cifra spustila na samo 14,45 eura!

>> Kupi ovu sigurnosnu kameru i žarulju u jednome (kupon L3204S)

Valja zapamtiti kako je ova kamera ujedno i žarulja, sposobna za mijenjanje intenziteta svjetla putem spomenute aplikacije, pa je možete prigušiti kad, recimo, gledate TV ili spavate.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh