Automoto

Ovime možeš snimati sve što se događa oko tvog automobila

Akutna kriza i nezaposlenost rezultira problemima koji su u vrijeme boljeg gospodarskog stanja bili tek na marginama društva; provale i krađe automobila, primjerice. Srećom pa konstantni napredak tehnologije čini dostupnima gadgete koji do prije par godina nisu niti postojali. Jedan od takvih je kamera za automobile KKmoon, namijenjena kako nadgledanju prostora unutar automobila, tako i oko njega. Košta 22 dolara, ali ako se iskoristi kupon CAR123 cijena će pasti na 17,95 dolara uz besplatnu dostavu.

Ova je kamera, naime, sposobna snimati video u Full HD rezoluciji 1.920×1080 točaka te ga spremati u formatu H.264, kojim se podaci kodiraju gotovo bez gubitka kvalitete. H.264 je, inače, naslijedio donedavna vrlo rašireni MPEG4. Podržano je snimanje pod kutom do 170°, što se, dakako, može regulirati i prilagoditi potrebama i uvjetima.

KKmoon kameru moguće je pokrenuti po potrebi, što znači da dotična ima ugrađen senzor pokreta. Snimanje će dakle početi kad se registrira prolazak objekta u blizini automobila, ili pak prilikom pokušaja eventualne provale. Noćno snimanje također je u opisu posla ove kamere; nije joj dakle potrebna dodatna rasvjeta kako bi snimila događanja u svojoj blizini, nego će se svaki registrirani pokret zabilježiti na memorijsku karticu kapaciteta do 32 GB (nije uključena u ponudu).

Snimljeni materijal može se pregledati putem 3-inčnog Full HD LCD zaslona, a kameru se također može priključiti na kakav eksterni uređaj poput televizora ili monitora.

>> Pogledaj ponudu za ovu kameru na Tomtopu

Kao što je rečeno u uvodu, korištenjem kupona CAR123 cijena će pasti na 17,95 dolara, što je akcija koja će potrajati još nekoliko dana ili do isteka zaliha.

Komentiraj

Odgovori

Vrh