Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Tech

Ovo je najuzbudljivije personalizirano računalo u posljednje vrijeme

Malo remek djelo je jedno potpuno funkcionalno računalo

Danas su moguća zaista svakakva čuda pa zašto bi onda tehnologija dolazila u vječno predvidljivom ruhu?

U pitanju je definitivno jedno od najljepših personaliziranih računala uopće. Djelo je to španjolskog Future Worksa, a inspirirano je novom akcijskom avanturističkom igrom Sekiro: Shadows Die Twice.

Ovo umjetničko djelo je složeno u obliku Torii, tradicionalnih japanskih vrata s ulaza u šintoističke hramove. U središtu je GeForce RTX 2060.

Računalo je savršeno funkcionalno, iako nema vidljivog niti jednog kabela koji bi dao za naslutiti što se događa iza pomno slaganog uratka.

Kabeli su u nosećim stupovima. Ispod krova su smješteni ventilatori, dok se većina drugih komponenti nalazi u samom postolju.

Slijedi sažeti opis svega što se ovdje skriva :

Matična ploča: MSI MPG Z390I Gaming Edge Motherboard
Procesor: Intel Core i5-9600K
Grafička kartica: Nvidia GeForce RTX 2060
Memorija: Corsair MP510 NVMe 480GB SSD
RAM: Corsair Vengeance LPX 32GB DDR4 3000MHz RAM
Hlađenje: Corsair H150i Pro AIO
Napajanje: Corsair SF750 PSU

Na španjolskom kanalu NVIDIA GeForce je i objavljen video uradak izrade svega, samo što je na španjolskom jeziku, no prikazano nije ništa manje impresivno:

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Tech

Pretjerano izlaganje plavom svjetlu i ostale čari modernog života

Tech

Jeste li se ikada našli u situaciji da ste na svom mobitelu ili računalu naletjeli na oglas koji možete povezati s temom nedavnog razgovora...

Tech

S obzirom na to da računalna tehnologija iznimno brzo napreduje, vrlo je važno ažurno pratiti nova poboljšanja i trendove. Izrada vlastitog računala najbolji je...

Internet

Sigurnosni stručnjaci su nedavno otkrili još jedno veliko curenje osjetljivih podataka i bazu od 1,2TB koja sadrži korisnička imena i lozinke, kolačiće preglednika, podatke...