Geekmaxi
Gadgeti

Pametna klasika: Zeblaze Vibe 4 odličan je i jeftini pametni sat [kupon]

Ponuda pametnih satova nikad nije bila veća, a cijena povoljnija. Evo, na trgovini Cafago trenutno se prodaje jedan takav, Zeblaze Vibe 4 Hybrid, s cijenom koja se s originalnih €28,96 spušta na samo 19,49 eura ako iskoristite kupon LJ3428.

Ovaj izvrsni sportski pametni sat donosi dašak klasike, jer ima kazaljke ispod kojih se nalazi ekran s nizom podataka koje pametni satovi inače daju. Tako ćete dobiti informacije o prijeđenoj udaljenosti, potrošenim kalorijama, o eventualnim pozivima ili porukama na mobitelu i slično.

Možda i najbolja funkcija jest stalno uključen zaslon, dakle informacije su stalno vidljive i pri direktnom sunčevom svjetlu. Brojni pametni satovi ovakvu funkciju uopće nemaju – i to puno skuplji modeli od ovoga! – nego ih morate uključiti da biste vidjeli sadržaj ekrana.

>> Pogledaj ponudu za ovaj pametni sat (kupon LJ3428)

Otporan je na uobičajene dnevne količine vode, dakle prskanje vodom i slično (nije namijenjen za plivanje) dok mu je autonomija pozamašna zahvaljujući bateriji kapaciteta 610 mAh. Napominjem kako kupon vrijedi do kraja mjeseca odnosno isteka raspoložive količine, a prilikom uvoza ne mora se platiti carina/PDV, jer mu je vrijednost manja od $25.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh