Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

Persona 4 Golden dostupna na Steamu

Persona 4 Golden je poboljšana verzija Persona 4 za PlayStation Vita.

Foto: Steam / Persona 4

Stižu dobre vijesti za sve ljubitelje igre Persona 4, koju ste do sada mogli igrati samo na Sony PlayStation Vita konzoli. Igra je od sada dostupna na Steamu, pa je samim time omogućeno igranje na računalima.

Persona 4 Golden je poboljšana verzija Persona 4 za PlayStation Vita, a lansirana je za PC po cijeni od 19,99 dolara. U opcijama se može naći i mogućnost kupovine luksuznog izdanja po cijeni od 24,99 dolara. Luksuzno izdanje uključuje digitalni i zvučni zapis i knjigu o umjetnosti. Prva Persona igra koja je objavljena za PC izašla je u 2012. godini, a gameplay prati grupu tinejdžera iz malog gradića koji istražuju niz ubojstava. U verziji Golden dodani su novi likovi, tamnice i još puno toga iz originalne igre. To je jedna od najnagrađivanijih igara u franšizi, a inspirirala je i nekoliko spinoffa, uključujući Persona 4 Arena i Persona 4: Dancing All Night, piše The Verge.

Persona 5 je posljednja igra u franšizi, a nedavno je dobila i poboljšanu verziju – Persona 5 Royal. Konzola PlayStation Vita se proslavila s igrama poput Persone, a do sad su pokrenute i spinoff igre za Nintendo 3DS (Persona Q2: New Cinema Labyrinth), PlayStation 4 i Play Station Vita (Persona 5: Dancing in Starlight).

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Gaming

Igra je dostupna za PC, PlayStation 4, Xbox One, ali ne i za PS3 i PS Vita.

Gaming

Na raspolaganju je nekoliko otoka i plovilo uz pomoć kojeg se putuje s jedne lokacije na drugu.

Gaming

Igru je moguće besplatno preuzeti do 13. lipnja u ponoć.

Gaming

Službeni izlazak igre je najavljen za 16. lipanj.

Oglašavanje