Geekmaxi
Sci-fi

Počela prodaja karata za film Osvetnici: Završnica

Nadolazeći film inspiriran Marvelovim stripovima, Osvetnici: Završnica (Avengers: Endgame), kulminacija je te ujedno i četvrti dio Avengers sage kojeg producira Marvel Studios, a distribuira Walt Disney Studios Motion Pictures. Redatelji su Anthony i Joe Russo, a scenaristi Christopher Markus i Stephen McFeely. Film je direktni nastavak na Avengers: Infinity War iz 2018. godine, te je ukupno 22 film u Marvelovom filmskom svemiru (MCU).

Uslijed razornih događaja koje je pokrenuo Thanos, i izbrisao gotovo polovicu stanovnika svemira, uslijedilo je razbijanje redova Osvetnika, koje ih je ujedno prisililo na borbu u veličanstvenoj završnici.

Posljednji nastavak uključuje odličnu glumačku postavu: Roberta Downeya Jr., Chrisa Evansa, Chrisa Hemswortha, Marka Ruffala, Scarlett Johansson, Brie Larson, Jeremyja Rennera, Davea Bautistu, Bradleya Coopera, Evangeline Lilly, Josha Brolina, Dona Cheadlea, Sebastiana Stana, Elizabeth Olsen, Toma Hollanda, Paula Rudda, Gwyneth Paltrow, i mnoge druge.

Ulaznice u pretprodaji za ovaj filmski spektakl u trajanju od 182 minute možete osigurati i nabaviti na svim prodajnim mjestima i online u multipleks kinima CineStar i Cineplexx.

Film dolazi u kina 25. travnja 2019. godine.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh