Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Igre i gaming

Potvrđen službeni naslov nove Call of Duty igre

Fotografija koju je netko kriomice slikao prikazuje specijalnu promociju za Call of Duty: Black Ops Cold War.

Foto: Call of Duty Black Ops 4 Activision

U zadnje vrijeme bilo je dosta nagađanja i procurjelih informacija vezanih za Call of Duty 2020., te je procurjelom alfa verzijom igre na Microsoft trgovini otkriven niz detalja vezanih za kampanju, kao i razdoblje u kojem se igra odvija.

Na temelju imena mapa u radnoj verziji, data diggers (kopači podataka), koji kopaju po redovima kodova, otkrili su da će igra biti smještena u prošlosti, odnosno u periodu Hladnog rata.

Nova informacija vezana za novi Call of Duty otkriva puni naziv igre koji dodatno potvrđuje da će radnja igre biti smještena u prošlost, Call of Duty: Black Ops Cold War. Ovo nije prvi put da se ovaj naslov spominje, ali je sad i potvrđen.

Ipak, informacija ne dolazi iz provjerenih izvora, odnosno Activisiona, već putem greške zaposlenih u Doritos tvornici, koja je, čini se, u suradnji s ovom tvrtkom zbog promocije igre. Fotografija koju je netko kriomice slikao prikazuje specijalnu promociju za Call of Duty: Black Ops Cold War u vidu duplih iskustvenih poena (2XP) u vremenskom razdoblju od godinu dana ako se kupi dobitna vrećica čipsa ili tortilja.

Sad kad imamo i službeni naziv, čini se da je lansiranje igre definitivno blizu, ali datum tog događaja nije za sad poznat.

Foto: Twitter / @charlieINTEL

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Igre i gaming

Dobra vijest za obožavatelje Call of Duty franšize! Novi nastavak, Modern Warfare II, svoju objavu će dočekati 28. listopada ove godine. Riječ je o...

Igre i gaming

Prema izvještajima Sports Business Journala i Bloomberga, Activision Blizzard otpustio je manje od dva posto ukupne radne snage, odnosno oko 190 zaposlenika. Otpuštanja uključuju...

Igre i gaming

Ovim potezom, izdavač je trajno zabranio ukupno više od 300.000 Warzone varalica širom svijeta

Igre i gaming

Activision je izbacio trailer za novu igru, a više informacija nas očekuje 26. kolovoza.