Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Igre

Potvrđen službeni naslov nove Call of Duty igre

Fotografija koju je netko kriomice slikao prikazuje specijalnu promociju za Call of Duty: Black Ops Cold War.

Foto: Call of Duty Black Ops 4 Activision

U zadnje vrijeme bilo je dosta nagađanja i procurjelih informacija vezanih za Call of Duty 2020., te je procurjelom alfa verzijom igre na Microsoft trgovini otkriven niz detalja vezanih za kampanju, kao i razdoblje u kojem se igra odvija.

Na temelju imena mapa u radnoj verziji, data diggers (kopači podataka), koji kopaju po redovima kodova, otkrili su da će igra biti smještena u prošlosti, odnosno u periodu Hladnog rata.

Nova informacija vezana za novi Call of Duty otkriva puni naziv igre koji dodatno potvrđuje da će radnja igre biti smještena u prošlost, Call of Duty: Black Ops Cold War. Ovo nije prvi put da se ovaj naslov spominje, ali je sad i potvrđen.

Ipak, informacija ne dolazi iz provjerenih izvora, odnosno Activisiona, već putem greške zaposlenih u Doritos tvornici, koja je, čini se, u suradnji s ovom tvrtkom zbog promocije igre. Fotografija koju je netko kriomice slikao prikazuje specijalnu promociju za Call of Duty: Black Ops Cold War u vidu duplih iskustvenih poena (2XP) u vremenskom razdoblju od godinu dana ako se kupi dobitna vrećica čipsa ili tortilja.

Sad kad imamo i službeni naziv, čini se da je lansiranje igre definitivno blizu, ali datum tog događaja nije za sad poznat.

Foto: Twitter / @charlieINTEL

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Igre

Prema izvještajima Sports Business Journala i Bloomberga, Activision Blizzard otpustio je manje od dva posto ukupne radne snage, odnosno oko 190 zaposlenika. Otpuštanja uključuju...

Igre

Ovim potezom, izdavač je trajno zabranio ukupno više od 300.000 Warzone varalica širom svijeta

Igre

Activision je izbacio trailer za novu igru, a više informacija nas očekuje 26. kolovoza.

Igre

Potez je navodno odgovor na prosvjede pod nazivom Black Lives Matter.

Oglašavanje