Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Akcije

Povoljna web kamera za video konferencijske pozive

Koristimo akcijsku ponudu na E-bay trgovini, i predstavljamo odličnu 1080P web kameru s ručnim fokusom, i ugrađenim mikrofonom. Web kamera za više namjena. Pretpostavljamo da će mnogima dobro doći.

Iskoristite priliku i kupite sebi potpuno novu web kameru, za male novce. Posebno će dobro doći u vrijeme korona virusa, za lakše obavljanje poslova od kuće, dogovaranje sastanaka i općenito za komunikaciju na daljinu.

Web kamera ima više načina primjene. Možete je koristiti za video konferenciju, sastanke u firmi, dok radite od kuće. Za lakši rad od kuće, i bolji dogovor s klijentima ili radnim kolegama, važno je imati vizualni kontakt.

Povoljna web kamera za učenje na daljinu, video chat, konferenciju i live streaming

Uz pomoć ove kamere možete raditi javljanje u živo. Postavite vaš video sadržaj online, iz svog doma, bez ikakvih zapreka. Opcija je pogodna za influencere, vlasnike YouTube kanala i druge koji se bave objavljivanjem video sadržaja.

Za kvalitetno sudjelovanje u video chat servisima, web kamera 1080P će biti i više nego dobra. Kvaliteta vašeg videa bit će na zavidnoj razini, a ugrađeni mikrofon u kameri rasteretit će vas od potrebe za kupovinom tog uređaja.

Virus korona pokazao je mnoge negativne strane, ali nas i upozorio na potrebu za tehnologijom u modernom svijetu. Učenje na daljinu danas je traženo više nego ikada. Web kamera s 1080P će ispuniti zahtjeve po tom pitanju. Za neometano učenje na daljinu, kvalitetna video kamera, s dobrim fokusom i kvalitetnim mikrofonom je oprema koju svaki predavač, ili polaznik treba imati.

Model koji predstavljamo ima najnoviji sistem za prihvat na desktop ili laptop uređaj. Možete kameru rotirati u svim smjerovima, da snimate scene koje želite. Podržava UVC/UVA protokol, spaja se pomoću USB kabela.

Video u HD rezoluciji zadovoljit će gore spomenute primjene ove web kamere. Prodaje se povoljno, na trgovini E-bay. Pogledajte specifikacije i naručite sebi web kameru.

U originalnoj kutiji dolazi: 1x web kamera, 1x upute o korištenju.

Opremite svoj kućni ured, za što bolje i kvalitetnije obavljanje poslovnih zadataka. Kamera je dobra za školarce, dok traje nastava putem video servisa. Dobro će doći kreativcima, koji imaju publiku koja uvijek traži svježi video sadržaj. Poslovne sastanke možete s lakoćom voditi na daljinu. Kvaliteta web kamere dat će kvalitetan video u chat servisima u kojim sudjelujete.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Gaming

Uz to što je jedna od najpopularnijih igara na svijetu, Fortnite je postao i mjesto za virtualno druženje, posebice od početka pandemije koronavirusa. Tvrtka...

Apps & Software

Google otvara svoju videokonferencijsku uslugu Google Meet za sve one koji je žele koristiti, umjesto samo za enterprise i edukativne svrhe kroz G Suit....

Apps & Software

Posljednjih mjeseci i tjedana, Zoom je postao jedna od najpopularnijih platformi za video komunikaciju. Aplikacija nikada nije bila popularnija, zbog čega se njezini tvorci...

Gadget

FullHD kamera sa H.264 Video Coding funkcijom, i širokim objektivom dolazi u kompaktnom kućištu, sa originalnim stalkom. Snima 720P HD kvalitete, video i zvučni...