Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Kripto

Predviđanje cijene XRP-a – Hoće li XRP ili IMPT dosegnuti 1 USD prije 2023. godine?

Foto: Shutterstock

Još od svog lansiranja, Ripple (XRP) je bio među najboljim coinima iz mnogo razloga. Svake godine milijuni ulagača biraju XRP u odnosu na ostale coine za svoje investicije, a nestabilna cijena i pravne poteškoće s kojima se ovaj projekt suočava  kao da nema utjecaja na njihov izbor. Ovaj projekt se gotovo cijelu godinu nalazio u bikovskom trendu, ali je tek sada doživio svoju veliku rasprodaju. Stručnjaci smatraju da je sadašnji pad kriptovaluta uzrokovan prije svega zbog tromosti vrhunskih altcoina. 

Projekt je pokrenut 2012. godine, a u sljedeće 3. godine zabilježio je dva nagla skoka cijena. Najimpresivniji skok dogodio se u prosincu 2013., kada su cijene XRR-a porasle čak 15 puta u samo 11 dana. Njegov rast tu nije završio, već je napravio još jedan skok koji je trajao ukupno 33 dana, tijekom kojih je dosegao 454% početne vrijednosti. Od tada je dugo vremena XRP-ova putanja cijena bila parabolična u odnosu na BTC.

Prema detaljnoj analizi stručnjaka, ponavljanje takvog scenarija, u kojem će XRP dosegnuti magičnu granicu od 1 USD prije početka 2023. godine, čini se vrlo teškim.

Iako su pobornici XRP-a odahnuli zbog skoka cijene, on je bio kratkog vijeka i nakon nekoliko sati rasta u ponedjeljak, doživio je pad od gotovo 6%.

Uz kripto tržište u nestabilnoj fazi, ostaje pitanje hoće li se XRP utrostručiti prije 2023. ili će biti zasjenjen uspjehom velikih novopridošlica kao što su IMPT.io i Tamadoge.

Predviđanja trenutne cijene XRP-a

Bilo da ste novi ili stari ulagač, poznavanje trenutne situacije na kripto tržištu ključno je za donošenje mudrih odluka i prepoznavanje pravih prilika koje donose velike povrate ulaganja. Jedna od najboljih strategija svakako je paziti na najbolje altcoine na kripto tržištu.

Dakle, pogledajmo trenutno predviđanje cijene XRP-a kako bismo odredili kako bi se stvari mogle odvijati u ostatku 2022. za sudionike na tržištu i kripto entuzijaste.

Tvrtka Ripple koja stoji iza XRP-a se još od 2020. bori s pravnim problemima u koje je upala zbog optužbi američke Komisije za vrijednosne papire i burzu. Sve ovo je negativno utjecalo na sam projekt te smanjilo njegovu cijenu ali tu nije bio kraj svih pravnih problema jer slučaj nezakonite i neregistrirane ponude vrijednosnih papira tek treba biti riješen. Svi ovim problemi kao da ne dotiču investitore, kojima je bez obzira na sve XRP omiljeni kripto projekt.

U sljedećoj tablici možemo vidjeti očekivane visoke i niske cijene XRP-a u godinama koje dolaze:

Godina Najveća vrijednost Najmanja vrijednost
2022121
202395
2023508

Iz gornje tablice jasno se može iščitati da se “bankarska” kriptovaluta, kako su je nekad zvali, danas nalazi u teškoj situaciji. Ali priča bi se mogla okrenuti jednako brzo ako se stvore pozitivni trendovi oko XRP-a i ako se njegovi pravni problemi riješe u skoroj budućnosti. Svi oni koji nemaju vremena za gubljenje u nadi da će se stanje XRP-a poboljšati sada imaju priliku uložite u potencijalne pobjednike ove sezone kao što su IMPT i Tamadoge.

Zašto su ulaganja u Tamadoge i IMPT mudre odluke?

Glavni pokretači kripto industrije trenutno su novi metaverse projekti i NFT tokeni koji sve više dobivaju na značaju, kako od strane iskusnih investitora tako i od strane početnika koji tek ulaze u kripto svijet. Tamadoge i IMPT.io predstavljaju nove kriptovalute koje su izazvale mnogo buke tijekom pretprodajnih faza. Dok je Tamadoge završio pretprodaju u kojoj je skupio više od 18 milijuna dolara, IMPT je prešao granicu od 17 milijuna.

Osim buke koju su izazvali, ovi projekti također predstavljaju potpuno nove koncepte u svijetu kriptovaluta koristeći postojeće važne aspekte kao što su NFT-ovi. Što se tiče dostupnosti ovih tokena, TAMA tokenima se već trguje na nekim od najpoznatijih kripto burzi koje uključuju: MEXC Global, Lbank, OKX (i CEX i DEX) i BitMart. Ukoliko se pitate koje kriptovalute kupiti, odgovor je očit.

IMPT.io, s druge strane ima potvrđene tri burze : Uniswap, LBANK Exchange i Changelly pro, a u pregovorima su još sa 7 burzi.

Ovaj uspjeh Tamadogea i IMPT.io trebao bi biti dovoljan razlog ulagačima te im pružiti  priliku da napuste  XRP-a i vide kako im se budućnost odvija pred očima.

IMPT – zelena kripto ulaganja o kojima svi pričaju

Izvorni IMPT token platforme IMPT.io prikupio je više od 17 milijuna dolara od početka pretprodaje, koja je započela 3.10.2022. Kako još uvijek traje, teško je sa sigurnošću reći koliko će se još skupiti, ali možemo biti sigurni da će oboriti dosadašnje rekordne pretprodaje iz 2022.godine. Dodatno uzbuđenje za investitore je sama održivost ovog zelenog kripto projekta.

Primarni cilj IMPT.io je pomoći u smanjenju emisija ugljika dajući svojim korisnicima “ugljične kredite” kada kupuju od održivih partnerskih robnih marki na IMPT tržištu. Ti će se krediti koristiti za financiranje ekoloških ciljeva diljem svijeta i mogu se kupovati, prodavati i povlačiti ako korisnik želi. Otkazivanjem svojih karbonskih kredita, korisnici u zamjenu dobivaju NFT-ove.

Više informacija o IMPT

TAMADOGE (TAMA)-najbrže rastući kripto token sa vlastitim metaversom

Tamadoge je nevjerojatno brzo postao jedan od najpopularnijih projekata na kripto tržištu. Na samom startu, Tamadoge je prvo ostvario povijesnu pobjedu tijekom pretprodaje, a koja se nastavila uvrštavanjem na kripto burze. Iako je vrijednost TAMA tokena pala u proteklih nekoliko dana, njen skok od 1500% prilikom prvog izlaska  na burzu dokazuje njen skriveni potencijal.

Dodatnu vrijednost Tamadogeovom Tamaversu daje njegov koncept Play to Earn (P2E) igranja. Ovaj virtualni svijet sadrži NFT-ove u obliku životinja (virtualni kućni ljubimci) koji se nazivaju Tamadoge, a koje korisnici uzgajaju, brinu o njima i treniraju, kako bi se natjecali s drugim igračima. Uključivanje NFT-ova u plan igre Tamadoge osigurava njegovu budućnost, čineći ga najboljom prilikom za zaradu za kripto ulagače.

Saznajte više informacija o TAMA

(Sponzorirani članak)

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Kripto

Sam Bankman-Fried, koji je nekoć vodio jednu od najvećih svjetskih mjenjačnica kriptovaluta i suočava se s desetljećima zatvora, neće se suočiti s još jednim...

Kripto

Nogometaš Cristiano Ronaldo suočava se s kolektivnom tužbom u SAD-u zbog njegove promocije Binancea, najveće burze kriptovaluta na svijetu. Tužitelji tvrde da ih je...

Kripto

Sam Bankman-Fried, koji je nekoć vodio jednu od najvećih svjetskih mjenjačnica kriptovaluta, proglašen je krivim za prevaru i pranje novca na kraju jednomjesečnog suđenja...

Kripto

Istraživanja provedena zadnjih dana pokazala su da su hakeri povezani sa Sjevernom Korejom ukrali stotine milijuna dolara u kriptovalutama kako bi financirali nuklearne projekte...

Kripto

Vrijednost bitcoina mogla bi doseći čak 120.000 dolara do kraja 2024., što je gotovo četiri puta više od trenutne cijene, očekuju analitičari u Standard...

Kripto

Kriptovalute su doživjele veliki pad nakon optužbi Američke komisije za reguliranje i trgovinu vrijednosnim papirima (SEC), koja je optužila Binance Holdings Ltd. za zlouporabu...

Biznis i posao

Nvidia, tvrtka koja je mnogima donedavno “letjela bila ispod radara”, sada je postala jedna od najvrjednijih tvrtki ikada, a sve zahvaljujući porastu popularnosti umjetne...

Kripto

Najpoznatija kriptovaluta na svijetu, Bitcoin, u utorak je dosegnula svoju rekordnu vrijednost u zadnjih 9 mjeseci. Ona je iznosila 26,514 američkih dolara, a mnogim...