Pratite nas

Apps & Software

Pročitaj recenziju za VideoProc iPhone Video Converter i osvoji iPhone XS Max!

Objavljeno

-


Američki Apple već se više od desetljeća nalazi u samome vrhu najvrednijih svjetskih kompanija, što može zahvaliti svom izvanredno kvalitetnom hardveru. Najveći dio njihovih prihoda – čak 60% – stiže od samo jednog proizvoda, sad već legendarnog pametnog telefona iPhone. Iako se radi o najuglađenijem i najdorađenijem odnosu hardvera i softvera u povijesti mobilne industrije, svejedno se tu i tamo pojave nezgodni problemi, koji vlasnike ovih (pre)skupih igračaka znaju baciti u očaj.

Napomena: trenutno je u tijeku nagradna igra u kojoj možete osvojiti fantastične (i skupe!) gadgete. Ako kliknete na ovaj link, otići ćete na stranicu gdje je moguće osvojiti neke od sljedećih nagrada:

  • iPhone XS Max
  • Marshall Kilburn II
  • PIXI Plus Mini Tripod Kit
  • Besplatna licenca za VideoProc konverter

Važno je izabrati platformu na kojoj radite (Mac ili Windows) te unijeti važeću e-mail adresu, jer ćete na nju dobiti obavijest o eventualnoj nagradi.

Problemi kod reprodukcije videa

Jedna od uobičajenijih zapreka u uživanju s ovim smartfonom jest problem kod reprodukcije određenih videa. Neke vrste zapisa iOS jednostavno ne prepoznaje, ili možda vaše računalo ne prepoznaje video snimljen s iPhoneom? Nekompatibilnost u formatima ne staje samo na relaciji iPhone-računalo, nego se isto događa s akcijskim kamerama, dronovima i zapravo svime što ima na sebi kameru i može snimati video.

Formati koji su najviše pogođeni su MKV, AAC, FLV, jer ih iOS više jednostavno ne prepoznaje. S druge strane, iPhoneov novi HEVC format nepremostiva je zapreka za mnoge playere, uključujući i starije verzije Appleova vlastitog QuickTime. Iako su u prvom planu video zapisi, povremeno se nepodudarnost dogodi i s glazbenim datotekama, mada je to puno rjeđi slučaj.

VideoProc iPhone Video Converter

Odgovor na ovu zavrzlamu daje VideoProc iPhone Video Converter, najbolji softver ovakve vrste na tržištu. Njime ćete se brzo i jednostavno riješiti svih gore nabrojanih problema, sve u nekoliko klikova mišem.

Ne kažem uzalud da je najbolji, jer se na tržištu trenutno ne nudi niti jedan drugi program za Windows i Mac koji radi ovako sveobuhvatan posao, a da pritom ne trpe niti kvaliteta niti brzina. Svi problematični video i audio zapisi bez imalo muke prebacuju se u optimalnu kvalitetu za iOS, a ako želite HEVC video gledati na desktopu, VideoProc iPhone Video Converter će s lakoćom konvertirati i velike, 4K UHD zapise. To je, međutim, samo dio mogućnosti ovog odličnog softvera.

Što sve može VideoProc iPhone Video Converter

Ako ste u potrazi za ovakvim ili sličnim softverskom podrškom, moramo istaknuti kako sposobnosti VideoProc iPhone Video Convertera sežu puno dalje od jednostavne konverzije jednog formata u drugi. To je kompletan set alata za, već smo rekli, pretvaranje između formata. Njime se također mogu preuzimati video-zapisi ne samo s Youtubea (klasika), nego i s više od tisuću drugih legalnih video-servisa.

S VideoProc iPhone Video Converterom također možete uređivati video: izrezivati dijelove videa, brisati dijelove videa, spajati dijelove videa, dodavati filtere i podnaslove i još puno toga. Ako još uvijek imate koji DVD u kolekciji, s ovim ćete softverom sadržaj s diska brzo i bezbolno prebaciti u formate kompatibilne s iPhoneom ili iPadom te ih i dalje držati aktualnima i u korak s vremenom.

Kako radi VideoProc iPhone Video Converter

Upotreba ovog softvera je, rečeno je već, jako jednostavna. Nakon pokretanja potrebno je dodati video ili audio zapis koji se želi obraditi.

Ako je u pitanju konverzija, u izborniku “Target Format” valja odabrati u što zapravo želite konvertirati. Pri filtraciji će pomoći kartice “popular”, “video”, “device” i “music”, gdje ćete brže naći odredišni sufiks.

Sam proces konverzije je jednostavan, pregledan i brz.

Prije same konverzije, moguće je dodatno podešavati postavke videa.

Osim same konverzije, na raspolaganju su i alati za uređivanje videa. Filteri su samo jedna od mogućnosti.

Kao što možete zaključiti, s VideoProc iPhone Video Converterom dobit ćete pravi multifunkcionalan alat.

Ako želite dodatno podešavati rad u ovom alatu, potrebno je zaputiti se u postavke i ondje odraditi što je već potrebno. Srećom, i ovaj dio programa je pregledan i jednostavan za korištenje.

Preuzimanje softvera i cijena

Ako vam je potreban ovakav alat, možete ga preuzeti na službenoj stranici. Kao što vidite na priloženoj fotografiji, trenutno je u tijeku akcija na kojoj ga možete dobiti po debelo nižoj cijeni od redovne.

Na kraju svakako podsjećam na aktualnu nagradnu igru, jer šteta je propustiti priliku da se besplatno dobije onako kvalitetan pametni telefon ili zvučnik u vrijednosti od preko 200 dolara. Niti držač za mobitel ili licenca za ovaj softver nisu za baciti, naravno. Potrebno je samo unijeti vašu adresu i tko zna, možda baš vama nešto od toga stigne na adresu.

Nastavi čitati
Komentiraj

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Apps & Software

Savršena kombinacija uređivanja fotografija i grafičkog dizajna

Objavljeno

-

Objavio

U potrazi za online uređivačima fotografija gotovo uvijek nailazimo na dvije osnovne solucije. One jednostavnije i u potpunosti automatizirane najčešće pronalazimo na mobilnim aplikacijama. Dok one malo zahtjevnije, ali u potpunosti profesionalnije pronalazimo na online platformama. Kada mislimo na program za uređenje (obradu) fotografija i slika, prvo što nam obično dolazi u mislima je Photoshop. Međutim, postoje mnoge dostupne alternative koje nude intuitivnije sučelje i lakše su za koristiti.

Profesionalci koji moraju pažljivo urediti svoje fotografije trebaju program s naprednim značajkama, dok većina ljudi treba jednostavan program za uljepšavanje, pa zašto potrošiti stotine kuna na skupi program ili riskirati visoke kazne i malware s nezakonitim preuzimanjem s torrent stranica. Jedna od kvalitetnijih i profesionalnijih solucija zasigurno je Fotor, uređivač slika i kolaža kojeg možete sa jednakom lakoćom upotrebljavati online.

S vrlo jednostavnim i preglednim online sučeljem, program pri pokretanju nudi četiri osnovne opcije: Edit a Photo, Make a Collage, i Create a Design.

Edit a Photo je prva kategorija koju ćete odabrati ako želite urediti fotografiju, a za to ćete dobiti niz osnovnih i naprednih detalja kao što su obrezivanje, promjena jednostavnih karakteristika, dodavanje okvira, granica i promjena teksture fotografije. Tu je također i dostupna opcija dodavanja teksta te korištenje mnogobrojnih filtera za poboljšanje slike koji su ponuđeni.

Što se retuširanja lica tiče to je kategorija dodana popularizacijom selfija na društvenim mrežama. Koristi set određenih opcija kao što su uljepšavanje, popularno odstranjivanje bora, blemish fix, i slično. Jednako tako unutar ove kategorije postoji i set opcija koje se odnose na make-up kojima možete obojiti određene dijelove fotografije ili pojačati ton boje.

Unutar ove kategorije omogućuje sa da na vrlo praktičan način preuredite cijeli set fotografija prema predefiniranim parametrima. Recimo da želite određenojfotografiji promijeniti parametre veličine i svima dodati jednaki okvir. Kad jednom napravite upload i odaberete određene opcije, Fotor će se sam pobrinuti da je preuredi, a vi možete aplicirati dodatne naljepnice i tekst. Ovo je odlična opcija za sve one koji trebaju uštedjeti vrijeme.

Make a Collage je druga kategorija, i kao što samo ime kaže ova opcija dozvoljava kreiranje raznovrsnih kolaža sastavljenih od niza slika. Sam proces stvaranja kreće od odabira prijedloga o količini slika koje želite upotrijebiti pri stvaranju kolaža te njihovom razmještaju. Odaberite omjer, označite količinu slika koje želite upotrijebiti i izaberite jedan o nekoliko stotina raznovrsnih predložaka. Prilagodite kuteve, sjene, širinu i visinu i zabava može početi. Možete dodati slike s računala, jednostavno ih rasporediti i potom skinuti na računalo napravljene kolaže.

Kolaž je podijeljen u nekoliko vrsta, tako da prema vlastitim preferencijama možete odabrati onaj koji vam najbolje odgovara. Osim predloženih shema možete napraviti i vlastiti ne slijedeći ponuđene uzorke.

Osim navedenih Fotor sadrži i neke dodatne značajke poput kreiranja covera za Facebook i Facebok Events, YouTube, LinkedIn i nekoliko drugih društvenih mreža. Za izradu bilo kojeg od dizajna potrebno je kliknuti na opciju Create a Design. Dovoljno je odabrati za koju od navedenih društvenih mreža trebate napraviti cover i aplikacija će sama prilagoditi veličinu odabrane slike za tu društvenu mrežu. Odaberite pozadinu koja vam se sviđa u omjeru po vašoj potrebi i dodajte tekst s fontovima plakata, dodajte prekrasne naljepnice, dodajte svoje slike iz galerije i stvorite savršenu objavu svaki put. Napravljene radove možete jednostavno s jednim klikom podijeliti na Facebooku, Twitteru i ostalim popularnim servisima. Neki alati zahtjevaju prethodnu registraciju i članstvo u Fotor Pro verziji.

Učestalost ažuriranja je gotovo stalna, počevši od ikona, naljepnica, fontova do ostalih grafičkih elemenata. Sva vaša prisutnost na društvenim mrežama može biti u potpunosti olakšana ovim pristupačnim i jednostavnim alatima za izradu covera, objava, postova na Martketplaceu, postova za Youtube i LinkedIn kanale i slično. Ujedno nudi i jednostavan pristup izradi loga, životopisa, ulaznica i još mnoštvu stvari.

Za korištenje programa potrebno je imati solidnu internet vezu s toga ovaj program preporučamo isključivo za brzinsko editiranje slika manjeg formata i prisutnost na društvenim mrežama. Osim što ga koriste amateri, namijenjen je i za pomoć pri školskim projektima ili pak profesionalcima koji si žele uštedjeti vrijeme ne kupujući skupe programe sa gotovo jednakim svojstvima manipulacije slike.

Želite li stvoriti promotivne plakate, oglašavati, objaviti najave, pokrivati ​​fotografije za svoju trgovinu, restoran, ured ili društvene web stranice? Ako da, onda je Fotor savršen odabir za vas. Izradite promotivne plakate, oglašavajte, objavite najave, pokrivajte fotografije u pokretu uz nevjerojatne pozadine, teksturu, efekte, fontove, naljepnicu i privucite pozornost koju želite.

Nastavi čitati

Apps & Software

Luda novogodišnja akcija na MMORC web shopu

Objavljeno

-

Objavio

MMORC.COM je internet trgovina igara i softvera koja se bavi prodajom digitalnih ključeva za mnoge platforme kao što su Steam, XBOX, PlayStation itd. Uz to, nude i široku ponudu Windows, Office, Project i Visio ključeva. Trenutno su predstavili novogodišnju akciju, pa nude Windows 10 Pro po nevjerojatnoj cijeni od samo 8.92 Eura i Office 2019 Pro za samo 40.17 Eura. Osim što možete dobiti jednu od najboljih ponuda na tržištu, nude brzu i besplatnu dostavu putem emaila. U samo par minuta, vaš digitalni ključ bit će spreman za aktivaciju na vašoj email adresi. Cijelu ponudu ove internet trgovine možete pogledati OVDJE.

Uz promotivni kod LUC36, ostvarite 36% popusta na sljedeće artikle:

Windows 10 Pro ključ po cijeni od samo €8.92.

Windows 10 Pro je idealan za manja poduzeća i korisnike koji traže poboljšanu funkcionalnost. Kupnjom ovog ključa dobivate stalnu i ovlaštenu licencu za 1 računalo,a proces kupovine ne može biti jednostavniji nego što je.

Ako uz Windows 10 Pro trebate i Office, MMORC i tu nudi rješenje za vas!

Paket: Windows 10 Pro+Office2019 Home&Students po cijeni od samo €49.34.

Uz promotivni kod LUC58, ostvarite 58% popusta na sljedeće artikle:

Microsoft Office 365 Pro Plus Global po cijeni od samo €12.86.
Microsoft Office 2016 Pro Plus po cijeni od samo €21.32.
Paketi:
Windows 10 Pro + Office 2019 Pro po cijeni od samo €35.18.
Windows 10 Pro + Office 365 Pro Plus Global po cijeni od samo €17.61.
Windows 10 Pro + Office 2016 Pro po cijeni od samo €21.39.

Korištenjem promotivnog koda LUC39, ostvarit ćete 39% popusta na sljedeće artikle:

Microsoft Office 2019 Pro Plus Key po cijeni od samo €40.17.
Paket:
Microsoft Office 2019 Home & Students Key Global pa cijeni od samo €41.69.

Promotivni kod LUC39 može se iskoristiti i za sve sljedeće artikle:

Windows:

Windows 10 Home Key Global 32/64 Bit – €8.68.
Windows 7 Pro Professional Key Global 32/64 Bit – €8.74.

Office:

Microsoft Office 2016 Home & Business Key Global – €75.78.
Microsoft Office 2019 Home & Business Key Global – €58.27.
Microsoft Office 2016 Home & Students Key – €35.00.

Project:

Microsoft Project Pro Professional 2016 Key Global – €19.83.
Microsoft Project Pro Professional 2019 Key Global – €52.49.

Visio:

Microsoft Visio Pro Professional 2016 Key Global – €19.60.
Microsoft Visio Pro Professional 2019 Key Global – €52.26.

Paketi:

Windows 10 Pro + Visio Pro 2016 Key Global – €25.43.
Windows 10 Pro + Project Pro 2016 Key Global – €25.66.
Windows 10 Pro + Visio Pro 2019 Key Global – €58.09.
Windows 10 Pro + Project Pro 2019 Key Global – €58.27.
Windows 10 Pro + Office 2019 Home & Business Key Global – €61.83.
Windows10Pro + Office 2016 Home & Business Key Global – €81.08.
Windows 10 Pro + Office 2016 Home & Students €40.17.

Windows server:

Windows Server 2019 Standard Key Global – €23.33.
Windows Server 2019 Essentials Key Global – €25.08.
Windows Server 2019 Datacenter Key Global – €26.83.
Windows Server 2019 Remote Desktop Services 50 USER Connections Key Global – €29.16.
Windows Server 2019 Remote Desktop Services 50 DEVICE Connections Key Global – €29.16.

Trgovina MMORC.COM podržava plaćanje putem PayPala, pa ste sigurni da u bilo kojem trenutku možete dobiti povrat novaca. Ako imate pitanje o proizvodima i uslugama koje MMORC nudi, trgovina ima uvijek dostupan live chat i kontakt email: support@mmorc.com.


Nastavi čitati

Apps & Software

U novu godinu s novim Win 10 Professional za samo €8,83

Objavljeno

-

Objavio

U novoj godini, nove prilike! Pa tako, allgamekey.com nudi izvanredne popuste. Odlučili su predstaviti odličnu ponudu za novu dekadu, u kojoj nude čak 35% uštede na licencu za jedan od najkorištenijih operativnih sustava današnjice, Windows 10 Professional. Kodove za uštedu donosimo u nastavku članka!

Nedavna najava iz Microsofta o ukidanju podrške za starije Windows operativne sustave kao što je Win 7, uvelike će vam olakšati nadogradnju na kvalitetniji i napredniji OS, pogotovo uz promotivne cijene.

Allgamekey.com lansirao je novogodišnju promo kampanju sa izuzetno povoljnim popustom na najpopularnije Microsoftove programe koja će trajati tokom cijelog siječnja 2020. Uz promotivni kod AGKN35 tijekom kupnje bilo kojeg od softvera, ostvarujete popust od 35%.

Svakako ne propustite ovu izvanrednu priliku, jer je ograničena stoga sugeriramo da što prije kupite željeni softver.

Allgamekey.com nudi najbolju uslugu i brižan odnos s kupcima, ujedno i korisničku podršku te 100% zadovoljstvo dosadašnjih kupaca. Osim vrlo laganog i sigurnog načina online plaćanja (Paypal, kreditna kartica…), svoj licencni ključ dobit ćete na e-mail kroz desetak minuta. Korisnička podrška (support@allgamekey.com) radi od 0-24 za slučaj da se susretnete s bilo kakvim poteškoćama.

Nastavi čitati

Preporučeno