Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Aplikacije i softver

Pročitaj recenziju za VideoProc iPhone Video Converter i osvoji iPhone XS Max!

Američki Apple već se više od desetljeća nalazi u samome vrhu najvrednijih svjetskih kompanija, što može zahvaliti svom izvanredno kvalitetnom hardveru. Najveći dio njihovih prihoda – čak 60% – stiže od samo jednog proizvoda, sad već legendarnog pametnog telefona iPhone. Iako se radi o najuglađenijem i najdorađenijem odnosu hardvera i softvera u povijesti mobilne industrije, svejedno se tu i tamo pojave nezgodni problemi, koji vlasnike ovih (pre)skupih igračaka znaju baciti u očaj.

Napomena: trenutno je u tijeku nagradna igra u kojoj možete osvojiti fantastične (i skupe!) gadgete. Ako kliknete na ovaj link, otići ćete na stranicu gdje je moguće osvojiti neke od sljedećih nagrada:

  • iPhone XS Max
  • Marshall Kilburn II
  • PIXI Plus Mini Tripod Kit
  • Besplatna licenca za VideoProc konverter

Važno je izabrati platformu na kojoj radite (Mac ili Windows) te unijeti važeću e-mail adresu, jer ćete na nju dobiti obavijest o eventualnoj nagradi.

Problemi kod reprodukcije videa

Jedna od uobičajenijih zapreka u uživanju s ovim smartfonom jest problem kod reprodukcije određenih videa. Neke vrste zapisa iOS jednostavno ne prepoznaje, ili možda vaše računalo ne prepoznaje video snimljen s iPhoneom? Nekompatibilnost u formatima ne staje samo na relaciji iPhone-računalo, nego se isto događa s akcijskim kamerama, dronovima i zapravo svime što ima na sebi kameru i može snimati video.

Formati koji su najviše pogođeni su MKV, AAC, FLV, jer ih iOS više jednostavno ne prepoznaje. S druge strane, iPhoneov novi HEVC format nepremostiva je zapreka za mnoge playere, uključujući i starije verzije Appleova vlastitog QuickTime. Iako su u prvom planu video zapisi, povremeno se nepodudarnost dogodi i s glazbenim datotekama, mada je to puno rjeđi slučaj.

VideoProc iPhone Video Converter

Odgovor na ovu zavrzlamu daje VideoProc iPhone Video Converter, najbolji softver ovakve vrste na tržištu. Njime ćete se brzo i jednostavno riješiti svih gore nabrojanih problema, sve u nekoliko klikova mišem.

Ne kažem uzalud da je najbolji, jer se na tržištu trenutno ne nudi niti jedan drugi program za Windows i Mac koji radi ovako sveobuhvatan posao, a da pritom ne trpe niti kvaliteta niti brzina. Svi problematični video i audio zapisi bez imalo muke prebacuju se u optimalnu kvalitetu za iOS, a ako želite HEVC video gledati na desktopu, VideoProc iPhone Video Converter će s lakoćom konvertirati i velike, 4K UHD zapise. To je, međutim, samo dio mogućnosti ovog odličnog softvera.

Što sve može VideoProc iPhone Video Converter

Ako ste u potrazi za ovakvim ili sličnim softverskom podrškom, moramo istaknuti kako sposobnosti VideoProc iPhone Video Convertera sežu puno dalje od jednostavne konverzije jednog formata u drugi. To je kompletan set alata za, već smo rekli, pretvaranje između formata. Njime se također mogu preuzimati video-zapisi ne samo s Youtubea (klasika), nego i s više od tisuću drugih legalnih video-servisa.

S VideoProc iPhone Video Converterom također možete uređivati video: izrezivati dijelove videa, brisati dijelove videa, spajati dijelove videa, dodavati filtere i podnaslove i još puno toga. Ako još uvijek imate koji DVD u kolekciji, s ovim ćete softverom sadržaj s diska brzo i bezbolno prebaciti u formate kompatibilne s iPhoneom ili iPadom te ih i dalje držati aktualnima i u korak s vremenom.

Kako radi VideoProc iPhone Video Converter

Upotreba ovog softvera je, rečeno je već, jako jednostavna. Nakon pokretanja potrebno je dodati video ili audio zapis koji se želi obraditi.

Ako je u pitanju konverzija, u izborniku “Target Format” valja odabrati u što zapravo želite konvertirati. Pri filtraciji će pomoći kartice “popular”, “video”, “device” i “music”, gdje ćete brže naći odredišni sufiks.

Sam proces konverzije je jednostavan, pregledan i brz.

Prije same konverzije, moguće je dodatno podešavati postavke videa.

Osim same konverzije, na raspolaganju su i alati za uređivanje videa. Filteri su samo jedna od mogućnosti.

Kao što možete zaključiti, s VideoProc iPhone Video Converterom dobit ćete pravi multifunkcionalan alat.

Ako želite dodatno podešavati rad u ovom alatu, potrebno je zaputiti se u postavke i ondje odraditi što je već potrebno. Srećom, i ovaj dio programa je pregledan i jednostavan za korištenje.

Preuzimanje softvera i cijena

Ako vam je potreban ovakav alat, možete ga preuzeti na službenoj stranici. Kao što vidite na priloženoj fotografiji, trenutno je u tijeku akcija na kojoj ga možete dobiti po debelo nižoj cijeni od redovne.

Na kraju svakako podsjećam na aktualnu nagradnu igru, jer šteta je propustiti priliku da se besplatno dobije onako kvalitetan pametni telefon ili zvučnik u vrijednosti od preko 200 dolara. Niti držač za mobitel ili licenca za ovaj softver nisu za baciti, naravno. Potrebno je samo unijeti vašu adresu i tko zna, možda baš vama nešto od toga stigne na adresu.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Tech

Eleglide M1 Plus je moderan električni bicikl koji mnogi nazivaju “budžet” biciklom. Razlog zašto je to tako je činjenica da mu je cijena značajno...

Filmovi

Film Children of the Corn, ili kako je poznat kod nas “Djeca kukuruza”, bio je veliki hit 1984., a nastao je po uzoru na...

Filmovi

Joe Goldberg (Penn Badgley), serijski ubojica i veliki ljubitelj žena, vraća se u najnovijoj sezoni serije You, ali ovaj put ima novo ime, novi...

Igre i gaming

Često znamo reći kako nekada nema smisla istraživati svemir, kada ne znamo niti što se nalazi u morskim dubinama našeg planeta. Iako njezina radnja...

Tech

Prošla je još jedna ljetna sezona i vrijeme je za nova putovanja na koncerte, kampiranje, jesenske odmore i druge lokacije na kojima bi vam...

Aplikacije i softver

Potreba za memorijskim prostorom sve je veća. Početkom 2000-ih imali smo računala čiji je hard disk rijetko prelazio 40 GB kapaciteta. Ako se danas...

Aplikacije i softver

Naši Apple uređaji pohranjuju sve, od lozinki naših bankovnih računa do dragocjenih obiteljskih fotografija s rođendana, vjenčanja i drugih proslava. Zato je uznemirujuće kad...

Aplikacije i softver

Iako Apple uređaji slove za vrlo kvalitetne uređaje, većina iPhone ili iPad korisnika tijekom svog života susrela se s bar jednim od sljedećih problema:...