Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Apps & Software

Pročitaj recenziju za VideoProc iPhone Video Converter i osvoji iPhone XS Max!

Američki Apple već se više od desetljeća nalazi u samome vrhu najvrednijih svjetskih kompanija, što može zahvaliti svom izvanredno kvalitetnom hardveru. Najveći dio njihovih prihoda – čak 60% – stiže od samo jednog proizvoda, sad već legendarnog pametnog telefona iPhone. Iako se radi o najuglađenijem i najdorađenijem odnosu hardvera i softvera u povijesti mobilne industrije, svejedno se tu i tamo pojave nezgodni problemi, koji vlasnike ovih (pre)skupih igračaka znaju baciti u očaj.

Napomena: trenutno je u tijeku nagradna igra u kojoj možete osvojiti fantastične (i skupe!) gadgete. Ako kliknete na ovaj link, otići ćete na stranicu gdje je moguće osvojiti neke od sljedećih nagrada:

  • iPhone XS Max
  • Marshall Kilburn II
  • PIXI Plus Mini Tripod Kit
  • Besplatna licenca za VideoProc konverter

Važno je izabrati platformu na kojoj radite (Mac ili Windows) te unijeti važeću e-mail adresu, jer ćete na nju dobiti obavijest o eventualnoj nagradi.

Problemi kod reprodukcije videa

Jedna od uobičajenijih zapreka u uživanju s ovim smartfonom jest problem kod reprodukcije određenih videa. Neke vrste zapisa iOS jednostavno ne prepoznaje, ili možda vaše računalo ne prepoznaje video snimljen s iPhoneom? Nekompatibilnost u formatima ne staje samo na relaciji iPhone-računalo, nego se isto događa s akcijskim kamerama, dronovima i zapravo svime što ima na sebi kameru i može snimati video.

Formati koji su najviše pogođeni su MKV, AAC, FLV, jer ih iOS više jednostavno ne prepoznaje. S druge strane, iPhoneov novi HEVC format nepremostiva je zapreka za mnoge playere, uključujući i starije verzije Appleova vlastitog QuickTime. Iako su u prvom planu video zapisi, povremeno se nepodudarnost dogodi i s glazbenim datotekama, mada je to puno rjeđi slučaj.

VideoProc iPhone Video Converter

Odgovor na ovu zavrzlamu daje VideoProc iPhone Video Converter, najbolji softver ovakve vrste na tržištu. Njime ćete se brzo i jednostavno riješiti svih gore nabrojanih problema, sve u nekoliko klikova mišem.

Ne kažem uzalud da je najbolji, jer se na tržištu trenutno ne nudi niti jedan drugi program za Windows i Mac koji radi ovako sveobuhvatan posao, a da pritom ne trpe niti kvaliteta niti brzina. Svi problematični video i audio zapisi bez imalo muke prebacuju se u optimalnu kvalitetu za iOS, a ako želite HEVC video gledati na desktopu, VideoProc iPhone Video Converter će s lakoćom konvertirati i velike, 4K UHD zapise. To je, međutim, samo dio mogućnosti ovog odličnog softvera.

Što sve može VideoProc iPhone Video Converter

Ako ste u potrazi za ovakvim ili sličnim softverskom podrškom, moramo istaknuti kako sposobnosti VideoProc iPhone Video Convertera sežu puno dalje od jednostavne konverzije jednog formata u drugi. To je kompletan set alata za, već smo rekli, pretvaranje između formata. Njime se također mogu preuzimati video-zapisi ne samo s Youtubea (klasika), nego i s više od tisuću drugih legalnih video-servisa.

S VideoProc iPhone Video Converterom također možete uređivati video: izrezivati dijelove videa, brisati dijelove videa, spajati dijelove videa, dodavati filtere i podnaslove i još puno toga. Ako još uvijek imate koji DVD u kolekciji, s ovim ćete softverom sadržaj s diska brzo i bezbolno prebaciti u formate kompatibilne s iPhoneom ili iPadom te ih i dalje držati aktualnima i u korak s vremenom.

Kako radi VideoProc iPhone Video Converter

Upotreba ovog softvera je, rečeno je već, jako jednostavna. Nakon pokretanja potrebno je dodati video ili audio zapis koji se želi obraditi.

Ako je u pitanju konverzija, u izborniku “Target Format” valja odabrati u što zapravo želite konvertirati. Pri filtraciji će pomoći kartice “popular”, “video”, “device” i “music”, gdje ćete brže naći odredišni sufiks.

Sam proces konverzije je jednostavan, pregledan i brz.

Prije same konverzije, moguće je dodatno podešavati postavke videa.

Osim same konverzije, na raspolaganju su i alati za uređivanje videa. Filteri su samo jedna od mogućnosti.

Kao što možete zaključiti, s VideoProc iPhone Video Converterom dobit ćete pravi multifunkcionalan alat.

Ako želite dodatno podešavati rad u ovom alatu, potrebno je zaputiti se u postavke i ondje odraditi što je već potrebno. Srećom, i ovaj dio programa je pregledan i jednostavan za korištenje.

Preuzimanje softvera i cijena

Ako vam je potreban ovakav alat, možete ga preuzeti na službenoj stranici. Kao što vidite na priloženoj fotografiji, trenutno je u tijeku akcija na kojoj ga možete dobiti po debelo nižoj cijeni od redovne.

Na kraju svakako podsjećam na aktualnu nagradnu igru, jer šteta je propustiti priliku da se besplatno dobije onako kvalitetan pametni telefon ili zvučnik u vrijednosti od preko 200 dolara. Niti držač za mobitel ili licenca za ovaj softver nisu za baciti, naravno. Potrebno je samo unijeti vašu adresu i tko zna, možda baš vama nešto od toga stigne na adresu.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Gadget

Kad se povede rasprava o nadzoru kuće, obično preporučam kompaniju Reolink. Recenzirao sam nekoliko njihovih kamera, a svima je zajednička niska cijena, kvalitetan video...

Apps & Software

Wondershare Recoverit je program za spašavanje podataka i vrlo je jednostavan za korištenje. Dostupan je kako za Windows okružje, tako i za MacOS uključujući...

Apps & Software

Mnogi od nas svakodnevno koriste kamere za snimanje zanimljivih i bitnih trenutaka. Naši smartfoni su prepuni fotki i videa, koje zatim čuvamo ili dijelimo...

Igre

Prvi put na recenziji imam gaming stolicu i to ne bilo kakvu. Genesis Trit 500 RGB je obložena RGB trakom, zbog čega svijetli u...

Oglašavanje