Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Biznis

Razer razvio automate sa zaštitnim maskama koji će biti postavljeni diljem Singapura

Prvenstveno planiraju pokloniti pet milijuna maski stanovnicima Singapura…

Foto: Razer

Razer, kalifornijska tvrtka koje se bavi proizvodnjom gaming uređaja, razvila je automate sa zaštitnim maskama koje će postaviti širom Singapura kako bi zdravstvenim vlastima olakšala borbu s pandemijom koronavirusa.

Inače, globalne operacije Razera bazirane su na ovu otočnu državu-grad na jugoistoku Azije.

“Razer će nastaviti podržavati Singapur kako bi ostao uspješan u borbi protiv koronavirusa”, izjavio je glavni direktor Razera Min-Liang Tan za Reuters.

U Singapuru se život odvija normalno usprkos pandemiji. Stanovnici su odgovorni i poštuju sve naredbe i preporuke zdravstvenih vlasti. Nošenje maski za stanovništvo Singapura najnormalnija je stvar i kad je riječ o običnoj prehladi.

Tvrtka Razer već ima potpuno automatiziranu liniju za proizvodnju maski za lice u Singapuru koju je uspjela razviti za samo 24 dana prošlog mjeseca. Iz Razera su izjavili kako su već isporučili više od milijun maski koje su proizveli njihovi strojevi, prenosi The Verge.

Razer prvenstveno planira pokloniti pet milijuna maski stanovnicima Singapura, a nakon toga će se naplaćivati maske u automatima. Tvrtka također udružuje snage s proizvođačem plastike Sunningdale Tech kako bi povećala proizvodnju na deset milijuna maski mjesečno.

Uz populaciju od 5,5 milijuna stanovnika koji su navikli nositi maske čim izađu iz kuće, Singapur duguje veliku zahvalnost tvrtki Razer i njihovim poduhvatima.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Fun & Lifestyle

Cilj im je pružiti kupcima osjećaj sigurnosti...

Fun & Lifestyle

Ova zelena maska je jedan od 12 inovativnih projekata...

Biznis

Od kad su mjere socijalnog distanciranja postale uobičajene zbog aktualne situacije, zaposleni se prilagođavaju novim radnim okruženjima i sve je tanja granica između privatnog...

Web & IT

Od prošle godine 5 milijuna zaposlenika ili 3,6% globalne radne snage radi kod kuće na pola radnog vremena ili više

Oglašavanje