Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Aplikacije i softver

Recenzija MDM Bypass alata: WooTechyjev iDelock za iOS

Naši Apple uređaji pohranjuju sve, od lozinki naših bankovnih računa do dragocjenih obiteljskih fotografija s rođendana, vjenčanja i drugih proslava. Zato je uznemirujuće kad god je naš iOS uređaj zaključan.

U nekim slučajevima to uključuje uređaje koje su zaključali roditelji, organizacije ili škole. Zato je važno naučiti kako koristiti pouzdani MDM Bypass alat kako biste uvijek mogli pristupiti vrijednim informacijama na svom uređaju. Jedan od takvih alata je iDelock za iOS od strane stručnog razvojnog tima pod imenom WooTechy.

Što je MDM zaključavanje na iPhoneu?

MDM(engl. Mobile Device Management – rukovođenje mobilnim uređajem) zaključavanje omogućuje vlasnicima uređaja bežično konfiguriranje i stvaranje profila koji se ne mogu mijenjati bez administrativnog pristupa. To uključuje ograničavanje Apple uređaja tako da ne može upućivati ​​određene pozive, koristiti neke aplikacije ili raditi bilo što osim onoga što je vlasnik odredio.

Ljudi žele ukloniti MDM profil na iPhone uređajima kako bi ih mogli nastaviti koristiti na način na koji žele. Problem je u tome što upravitelj/vlasnik MDM profila može učiniti sve što želi na daljinu. To znači da može učiniti nešto sitno kao što je promjena pozadinske slike na vašem iPhoneu ili pak obrisati sve privatne podatke s uređaja bez ikakvog upozorenja.

Iako je ovo izvrstan alat za vlasnike tvrtki, škola i drugih organizacija koje korisnicima dopuštaju posuđivanje iOS uređaja za važan posao, stvara osjećaj nemoći nad radom iPhonea ili iPada. MDM zaključavanje se koristi za:

  • Programe školske posudbe uređaja u kojima se provode ograničenja sadržaja kako bi se izbjegao sadržaj za odrasle.
  • Uklanjanje bilo kakvog pristupa društvenim mrežama od strane zaposlenika dok ste na iOS uređajima u poslovnom vlasništvu.
  • Ograničavanje kontakata za pravne ili zdravstvene djelatnike kako ne bi došlo do kršenja privatnosti.
  • Sprječavanje svih Wi-Fi, mobilnih ili Bluetooth veza radi zaštite osjetljivih podataka.

Snaga iDelocka za iOS

Najlakši način da zaobiđete MDM zaključavanje na iPhoneu/iPadu je pomoću moćnog WooTechyjevog softvera pod nazivom iDelock. Ovaj softver prilagođen iOS-u svakome omogućuje otključavanje spomenutog uređaja kako bi se sve značajke mogle koristiti u potpunosti. Ova aplikacija radi sa svim verzijama iOS-a i postavlja novi firmware na vaš uređaj kako biste ponovno mogli iskoristiti prednosti aplikacija, komunikacije, zabave i drugih značajki vašeg iPhonea.

Značajke alata iDelock za iOS:

  • Iskustvo nije potrebno jer su korisničko sučelje i upute vrlo jednostavni.
  • Uključuje besplatni alat u probnoj verziji koji provjerava kompatibilnost vašeg uređaja.
  • Vrlo koristan za brisanje MDM načina upravljanja na školskom iPadu koji je možda pogrešno podešen.
  • Jednostavno zaobiđite MDM zaključavanja, Apple ID, zaključavanje zaslona i lozinke zaslona.

Puni vodič za MDM Bypass

Korištenje MDM alata za otključavanje pod imenom iDelock iz WooTechyja je lako za razumjeti. Ne morate biti neki tip IT stručnjaka jer se cijeli proces izvodi korak po korak. Na primjer:

Koraci kako zaobići MDM uz iDelock

Korak 1: Instalirajte iDelock i zatim ga otvorite. Kliknite na Bypass MDM. Povežite svoj iPhone/iPad s računalom i budite sigurni da vjerujete uređaju.

Korak 2: Odaberite jednu od situacija u kojoj se vaš uređaj nalazi:
Situacija 1: Zaslon zaključan uz MDM
Situacija 2: Uređaj nadgleda ili njime upravlja netko drugi

Situacija 1: Zaslon je zaključan uz MDM

Odaberite Bypass MDM > Start to Bypass. Zatim će bypass(zaobilaženje zaključavanja) započeti.

Jednom kada je MDM Bypass uspješno odrađen, odaberite Don’t Transfer Apps & Data prilikom postavljanja aplikacija i podataka na vašem uređaju.

Zapamtite: MDM će se ponovno pojaviti ako resetirate uređaj nakon zaobilaženja, ali uvijek možete otključati isti uređaj s iDelockom prije isteka licence.

Situacija 2: Uređaj nadgleda ili njime upravlja netko drugi

Odaberite Remove MDM > Start. Nakon toga će iDelock zaobići MDM koji se nalazi na vašem uređaju. Nakon par minuta, postupak će biti uspješno završen.

Prije nego pomislite na to da ovaj alat koriste hakeri i oni koji žele ukrasti privatne podatke, razmislite koliko praktičnih scenarija postoji iz potpuno razumljivih razloga.

Scenarij 1

Vi ste IT administrator za školu i morate ažurirati posuđene iPad uređaje iz razreda učenika. Obično biste se samo prijavili putem MDM sustava, ali neka djeca su pokušala koristiti nove šifre, tako da ne možete dobiti pristup. Umjesto da budete zaključani, jednostavno priključite uređaj na svoje računalo i zaobiđete MDM kako biste mogli ponovno preuzeti kontrolu.

Scenarij 2

Ljutita bivša pokušala je preuzeti vaš uređaj tako što je omogućila MDM kada je vaš iPad jedne noći ostao bez nadzora. Brinete se da će početi pregledavati sve vaše privatne poruke, čak i kada ništa ne možete pronaći. Brzo pokrećete alat iDelock za zaobilazak MDM-a i ponovno preuzimate potpuno vlasništvo nad svojim uređajem prije nego što se išta drugo može dogoditi.

Zaključak

Poanta je da nikada ne smijete biti bez kontrole nad svojim uređajem. Mnogo je razloga zašto učenik, zaposlenik ili neki drugi pojedinac treba koristiti sve značajke iPhonea ili iPada. Korištenje MDM zaobilaznog alata omogućuje ljudima da ponovno iskoriste sve prednosti svog uređaja.

Da biste saznali više o iDelocku ili preuzeli besplatnu probnu verziju i provjerili hoće li raditi s vašim iOS uređajem, posjetite WooTechy iDelock danas. Ova izuzetna aplikacija uštedjet će vam vrijeme, stres i novac. Preuzmite je danas i uvjerite se u mogućnosti iDelocka.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Aplikacije i softver

Potreba za memorijskim prostorom sve je veća. Početkom 2000-ih imali smo računala čiji je hard disk rijetko prelazio 40 GB kapaciteta. Ako se danas...

Aplikacije i softver

Iako Apple uređaji slove za vrlo kvalitetne uređaje, većina iPhone ili iPad korisnika tijekom svog života susrela se s bar jednim od sljedećih problema:...

Aplikacije i softver

PDF je akronim koji označava format datoteke “Portable Document Format”. U prijevodu na hrvatski to bi značilo da se radi o prijenosnom formatu dokumenta,...

Aplikacije i softver

Na recenziji imam SwifDoo PDF, alat za uređivanje i konverziju pdf dokumenata. Pdf zapisi su među najkorištenijim digitalnim formatima. Zapravo, većinu dokumentacije za bilo...

Aplikacije i softver

Osobna računala danas se nalaze praktički u svakom domu. Od nekadašnje luksuzne igračke prerasli su u nezaobilazan i nezamjenjiv alat, kojem je potrebna briga...

Aplikacije i softver

Wondershare Recoverit je program za spašavanje podataka i vrlo je jednostavan za korištenje. Dostupan je kako za Windows okružje, tako i za MacOS uključujući...

Aplikacije i softver

Mnogi od nas svakodnevno koriste kamere za snimanje zanimljivih i bitnih trenutaka. Naši smartfoni su prepuni fotki i videa, koje zatim čuvamo ili dijelimo...

Aplikacije i softver

Prva briga svakog roditelja je njegovo dijete. S obzirom kako danas oba roditelja rade na poslovima koji se obično ne poklapaju s vremenom kad...