Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Igre i gaming

Red Magic 6 najnoviji je mobitel za igranje iz kompanije Nubia

Predstavit ćemo najnoviji model pametnog telefona za igranje, a riječ je o Nubia modelu RedMagic 6. Stigao je u prodaju i već možete naručiti svoj primjerak. Red je da ga predstavimo i napišemo koje novosti donosi najnoviji model iz porodice Red Magic igraćih telefona.

Koliko je popularan Red Magic dovoljno govori činjenica da Nubia predstavlja već šesti model u nizu. U 2020.godini prodaja ovih telefona je porasla za nevjerojatnih 160%. Sve veći broj kupaca traži vrhunske performanse, posebno kada je u pitanju mobitel za igranje najboljih video igrica koje danas postoje.

Evolucija i razvoj RedMagic modela

RedMagic 6 evolucija i razvoj

Prisjetimo se samo, kako je sve krenulo i što nam novoga donosi najnoviji RedMagic 6 model:

  • Početkom 2018. predstavljen je RedMagic i donio je jednu novost u svijetu smartphone uređaja za igranje – aktivni sustav hlađenja.
  • Krajem 2018. godine stiže nam RedMagic Mars sa posebnim kontrolama za okidanje i naravno još boljim performansama od prethodnika.
  • U travnju 2019. godine imali smo priliku kupiti RedMagic 3/3s modele sa prvim aktivnim vodenim hlađenje komponenti. S obzirom da su predstavljena dva modela, RedMagic 5 stiže u trećem mjesecu 2020. godine. Ovaj model ponosno je predstavio zaslon sa nevjerojatnih 144Hz brzine osvježenja slike.

Danas imamo priliku pogledati, i naručiti najnoviji RedMagic 6, koji donosi samo najbolje performanse, vrhunski hardver i mnoštvo opcija po kojima je prvi u svijetu pametnih telefona za igranje igrica.

RedMagic 6 je dostupan u više boja, ali to ćete i sami vidjeti, kada pogledate uređaj na originalnim stranicama i brojnim trgovinama u kojima će se prodavati.

Hardver koji dolazi u RedMagic 6 uređaju

Najbolji zaslon koji možete pronaći: 165Hz refresh rate zaslon dijagonale 6,8“ koji isporučuje FHD+AMOLED tehnologiju. Vrhunski prikaz slike dolazi u kombinaciji sa 500Hz osvježenjem osjetljivosti na dodir. Ova vrijednost je posebno važna kada igramo igrice, i želimo imati što bržu reakciju i biti bolji od drugih.

Za vrhunske performanse brine se Qualcomm Snapdragon 888 čip sa LPDDR5+UFS3.1 memorijom. Za hlađenje komponenti unutar kućišta brine se ICE6.0 sistem hlađenja koji su osmislili inženjeri odjela za proizvodnju igraćeg telefona. RedMagic ima ugrađen hladnjak što osigurava samo najbolji učinak hlađenja.

Kada govorimo o osjećaju igranja, moramo spomenuti ergonomski dizajn i odličan osjećaj u ruci.

RedMagic 6 zaslon:

  • Prvi zaslon sa 165Hz osvježenjem slike
  • 6,8“ dijagonala sa FHD+AMOLED tehnologijom
  • Do 500Hz osjetljivost na dodir (jedna točka), i 360Hz osjetljivost na dodir (više točaka)
  • 10-bit dubina boja, 100% DCI-P3, DC Dimming
  • Omjer Screen-to-Body ratio 91,28%

Senzor ispod zaslona

Senzor ispod zaslona

RedMagic 6 donosi senzor 6-te generacije, smješten ispod zaslona. Otključavanje telefona nikada nije bilo lakše, preciznije i brže. Senzor ugrađen na donjem dijelu, ispod samog zaslona, radi čak 50% brže od prethodnog modela, i možemo kazati brže od konkurencije u ovom rangu uređaja koje možete pronaći.

Inovativni sustav hlađenja

Novi model, novi sustav za hlađenje. Dakle, RedMagic 6 donosi kompletno novo, inovativno rješenje hlađenja unutarnjih komponenti. Sustav hlađenja pod nazivom ICE 6.0 je kombinacija 7 tehnologija hlađenja uređaja. Specifikacije navode čak i do 16°C nižu temperaturu procesora dok igrate.

Pored aktivnih komponenti za hlađenje, novi model donosi ugrađeni centrifugalni turbo ventilator. Ventilator se vrti do nevjerojatnih 20.000 okretaja u minuti, što je povećanje od 20% ako ga usporedimo sa prethodnim modelom. Ventilator proizvodi samo 28 decibela, što je moguće postići korištenjem samo najbolje i najnovije tehnologije pri izradi električnih motora bez četkica. Spomenut ćemo da ventilator ima na sebi 59 lopatica, a svaka je debljine tek 0,1mm. Maksimalna brzina na vrhu lopatice, pri punoj brzini vrtnje, iznosi zapanjujućih 14m/s.

Performanse RedMagic 6 modela

Red Magic 6 performanse

Glavno za istaknuti u ovom dijelu teksta jeste Qualcomm Snapdragon 888 čip sa najnovijim 5G tehnologijama za konekciju, Kryo 680 Arm Cortex-X1 CPU sa boljim performansama i do 25%, te Adreno 660 GPU čip koji isporučuje i do 35% bržu obradu grafike.

RedMagic 6 memorija

Samo najbolje u ovom pametnom telefonu. LPDDR5 RAM donosi 1,5 puta veću brzinu od LPDDR4X memorije, sa I/O brzinom od 5500Mbps i do 44GB/S. Izmjerene brzine idu i do 55% u korist nove tehnologije, sa 20% manjom potrošnjom električne energije.

UFS 3.1 podatkovna memorija podržava HS-G4, za što bolje učitavanje i zapisivanje kada igrate izrazito velike (preko Gigabajta) igrice.

Iskustvo igranja na RedMagic 6 uređaju

Igraj bolje, igraj pametnije. Možete koristiti ugrađene tipkice za okidanje, koje će odlično poslužiti kao zamjena za kontrole na zaslonu. Na taj način imat ćete brže reakcije i bolji osjećaj dok igrate bilo koju igricu.

smartphone za igranje

RedMagic Game Space 3.01 donosi mogućnost da prilagodite komande za svaku igricu koju igrate. Igrice možete sakupiti i dodatno pojačati doživljaj igranja. Game Space donosi: Mini Window, Macro 2.0 i App Overlay, mogućnosti za bolju produktivnost i što bolje korištenje telefona u svim uvjetima kada igrate ili ne.

RedMagic OS 4.0 i Game Space 3.01 će pojačati performanse kada igrate, sačuvati igranje da možete podijeliti sa prijateljima, i staviti hlađenje u poseban režim rada, za što bolje rezultate.

Baterija i brzo punjenje

Sa novim modelom dolazi najjača baterija do sada. Baterija 5050mAh pružit će sate i sate igranja na samo jednom punjenju. Ako vam ipak zatreba dodatne energije, bateriju lako možete nadopuniti sa 30W snažnim punjačem za brzo punjenje. To je punjač koji ćete dobiti u originalnom pakiranju. Ako želite, možete kupiti i jači punjač, jer RedMagic 6 podržava brzo punjenje do 66W.

Praznu bateriju možete napuniti od 0-100% za samo 65 minuta sa 30W punjačem.

Praznu bateriju možete napuniti od 0-100% za samo 43 minute korištenjem 66W snažnog punjača.

Tri AI kamere na stražnjem dijelu i jedna prednja

64MP glavna kamera radi na Samsung S5KGW3 senzoru koji garantira samo vrhunske rezultate slikanja.

8MP Hynix HI846 kamera daje široki kut fotografiranja

2MP OV02A10 je treći senzor koji će fotografije obogatiti neizbježnim makro efektom

RedMagic kamera

Na prednjoj strani se nalazi 8MP Hynix HI846 kamera manjih dimenzija, koja se odlično uklapa u kompletnu površinu i ne zauzima mnogo od iskoristive površine zaslona.

RedMagic eko sistem

Ako ste zaljubljenik i sljedbenik RedMagic obitelji, predlažemo da pogledate i najnovije modele tehnoloških inovacija.

RedMagic pametni sat odlično se uklapa sa gore spomenutim pametnim telefonom. Bez obzira koju boju odabrali, ovaj SmartWatch pristaje svakome. Upotpunite svoju gadget kolekciju najboljim pametnim satom na tržištu.

Za igranje u svakoj prilici, da doživite maksimalni zvuk, bez ometanja drugih, predlažemo da pogledate RedMagic TWS Cyberpods slušalice. Riječ je o bežičnim, Bluetooth slušalicama vrhunske kvalitete, dizajna i oblika.

Dodaci za redmagic 6

Još neki dostupni dodaci za RedMagic 6 su: Pro-Handle maskica, Dual-core Ice dok za hlađenje, i RedMagic adapter.

Mobitel kroz nekoliko sati dolazi u preprodaju, a za više detalja kliknite ovdje.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati