Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Filmovi

Redatelj Flasha trebao bi biti i redatelj novog filma o Batmanu

Foto: Shutterstock

Redatelj Flasha, Andy Muschietti, navodno se pojavio kao “najbolji izbor” za režiju DCU Chapter One Batman filma The Brave and the Bold.

Hollywood Reporter sugerira da je Muschietti, koji je također režirao filmove It i It: Chapter 2, glavni na popisu za vođenje projekta, koji je najavljen u siječnju. Međutim, još je vrlo rano: nema Muschiettijevog scenarija niti službenih potvrda. Međutim, prve informacije bi trebale doći nakon što se štrajk WGA pisaca približi kraju.

Smatra se da film o Batmanu koji će imati naslov The Brave and the Bold polako poprima oblik. Smješten u novi DC svemir Jamesa Gunna i Petera Safrana, film će biti inspiriran serijalom stripova Granta Morrisona koji uključuje Bruce Wayneovog sina, Damiana. Tko će obući plašt nije jasno, iako to gotovo sigurno neće biti trenutni Batmani, Robert Pattinson i Michael Keaton.

“To je čudna priča o ocu i sinu i temelji se na Batmanu Granta Morrisona”, prethodno je objasnio Gunn.

No, treba ići redom. Flash će se u kinima pojaviti 14. lipnja u Velikoj Britaniji i 16. lipnja u SAD-u. U glavnim ulogama su Ezra Miller, Sasha Calle i Michael Keaton u ulozi Batmana, a film obećava da će to biti avantura epskih razmjera.

DC Chapter One će, u međuvremenu, kreirati i akcijski film Superman: Legacy, koji izlazi 11. srpnja 2025. godine. Bilo je dosta glasina o tome tko će glumiti mlađeg Clarka Kenta, ali čini se da je jedan od novih predvodnika Pierson Fodé.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Aplikacije i softver

Kreirali su vlastiti web preglednik unutar kojeg Flash plug-in i dalje radi

Igre i gaming

FarmVille je pokrenut 2009. godine i imao je više od 10 milijuna aktivnih korisnika dnevno za manje od dva mjeseca.

Filmovi

Najnovija serija bazirana na likovima DC Arrowerse svemira, na male ekrane dolazi početkom jeseni kako najavljuje popularna američka tv mreža The CW. Naime, radi...