Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

Remaster Need for Speed: Hot Pursuit stiže nam u studenom

Originalna igra izašla je još 2010. godine, tako da prva stvar koju ćete primijetiti je vizualna nadogradnja koja koristi moderan hardver.

Foto: EA

Remaster Criterionovog hita Need for Speed: Hot Pursuit stiže nam uskoro. Očekuje se da će već od 6. studenog biti dostupan na konzolama PlayStation 4 i Xbox One, a od 13. studenog na Nintendo Switch konzoli.

Originalna igra izašla je još 2010. godine, tako da prva stvar koju ćete primijetiti je vizualna nadogradnja koja koristi moderan hardver. Remaster verzija će podržavati cross-platform multiplayer, što znači da ćete igru moći igrati s prijateljima bez obzira na kojem je sustavu igraju.

Need for Speed: Hot Pursuit Remastered dolazi sa svim DLC-ima objavljenim za originalnu igru, kao i ažuriranim photo modom i potpuno novim dostignućima. Autolog, društvena mreža koja vam je omogućavala da budete u tijeku s dostignućima vaših prijatelja, ponovno je tu.

Ovisno o sustavu na kojem ćete igru igrati, uživat ćete u drugačijem doživljaju s različitim fps-om i potencijalno 4K rezolucijom. Na konzolama Play Station 4, Xbox One i Nintendo Switch igra će raditi na 1080p u 30 fps-a, dok na PS4 Pro i Xbox One X igrači će moći birati 1080p u 60 fps ili 4K u 30 fps “fidelity modu”. Na računalu moći ćete igru igrati u 4K na maksimalnih 60 fps.

Need for Speed: Hot Pursuit Remastered prodavat će se po cijeni od 39,99 dolara za PS4, Xbox One i Nintendo Switch te po cijeni od 29,99 na platformama Steam i Origin.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Gaming

Mjesečna pretplata EA Play usluge je 5 dolara, a godišnja 30.

Web & IT

Ono što odlikuje novu trgovinu je drastično već brzina u odnosu na postojeću trgovinu.

Gaming

Rocket League se mijenja u velikom stilu!

Gaming

Prva sezona The Sims Spark'd premijerno će biti prikazana u petak 17. srpnja na TBS-u.