Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Tech

Robotski usisivač s najboljim omjerom cijene i kvalitete

Smart Mall, novi web shop na Hrvatskom tržištu predstava svoj naprodavaniji robotski usisivač.

Robotski usisivač s mop brisačem poda i spremnikom za vodu – Cecoclean Wet 5048

Riječ je o usisivaču ne toliko poznatog proizvođača, Cecotec, koji se polako ali sigurno probija na veliku pozornicu. Iz Smart Mall-a navode kako je ovo, do sada, njihov najprodavaniji model robotskog usisivača, a zadovoljstvo kupaca je stopostotno.

Kao dodatni oblik sigurnosti prilikom kupnje, Smart Mall nudi mogućnost povrata proizvoda unutar 14 dana, ali i garanciju od 2 godine na sve proizvode.

Smatramo kako nije potrebno niti govoriti da je robotski usisavač jedna je od najboljih investicija kojemožete napraviti ukoliko želite imati besprijekorno čist dom, bez velikog napora i bez previše uloženog vremena. Mnogi danas nemaju vremena čistiti svaki dan , a vole imati čisti i urednu kuću koja je ujedno i zdrav okoliš za život.

Ovo posebno vrijedi za ljude koji su osjetljivi na prašinu. Ako ste jedna od tih osoba, razmislite o robotskom usisavaču koji ujedno ima i brisač poda te spremnik za vodu.

Predstavljamo vam Cecoclean Wet 5048

Ovaj profesionalni robotski usisavač radi na  četiri različita načina: mete, usisava, čisti, briše pod.

On ima pametnu navigaciju koja ga štiti tako da mu njegovi senzori blizine govore kad je blizu površine u koju se može zabiti te kad je blizu kraja neke povišene površine s koje bi mogao pasti i tako prekinuti rad. Ipak, isti mu senzori govore do kuda može čistiti te zato dolazi i do uskih, malenih kutova za koje vi ne biste pomislili da može detaljno očistiti.

Cecoclean je pogodan za sve površine i sve tepihe, jedino što je bitno je da je nagib manji od 2 cm.

Ima snažnu moć usisavanja zbog svoje jake turbine koja radi na Turboboost tehnologiju, a općenito funkcionira na tihi način rada (manje od 70dB) što znači da ga nećete čuti ni ako čisti po noći ili kada se odmarate.

Ako imate kućne ljubimce i borite se s čišćenjem dlaka, ovaj je model idealan za vas jer on efikasno usisava dlake.

Radi na litijevu bateriju od 11,1V – 1800 mAh a puni se na punjač kompatibilan s gradskom mrežom (220-240V te 50Hz).

Vrijeme koje mu je potrebno da se potpuno napuni iznosi 3-4 sata, ali onda može raditi i do preko sat vremena (70 min) bez prestanka, što mu je i više no dovoljno da očisti površinu.

Ima 2 HEPA filtera koji su jako bitni za vaše zdravlje, a pomažu jer zadržavaju 99% svih alergena, peludi i čestica prašine da ih vi ne udišete.

Funkcionira na principu dvije bočne četke (dobit ćete i dvije zamjenske) te ima dva spremnika: suhi i mokri. Da, ovaj robotski usisavač može usisati i tekućine. Kapaciteti su za suhi 300mL, za mokri 200mL.

Jednostavan sustav pražnjenja svima je jako koristan, a gumeni kotačići osigurat će da robot ne ošteti vaše podove.

Četka je samočisteća što će vam dodatno uštediti vrijeme. Kod Cecocleana je sve napravljeno tako da napravi maksimum čišćenja uz mimimum ometanja.

Specifikacije:

 • Profesionalni robotski usisivač 4 u 1: mete, usisava, čisti i briše pod
 • Pametna navigacija (senzori blizine i za zaštitu od pada)
 • Pokriva sve kutove i detaljno čisti
 • Pogodan za sve površine i tepihe (nagiba < 20 mm)
 • Velika snaga usisa: snažna turbina (Turboboost tehnologija)
 • Tihi način rada: < 70 db (minimalna razina buke)
 • Efikasno usisavanje dlaka kućnih ljubimaca
 • Litijeva baterija (11,1 V – 1800 mAh)
 • Uključuje punjač (220-240 V – 50 Hz)
 • Vrijeme potpunog punjenja: okvirno 3 – 4 sata.
 • Okvirno vrijeme rada baterije: 70 minuta
 • 2 HEPA filtera (zadržavaju 99% svih alergena, peludi i čestica prašine)
 • 2 bočne četke (+2 zamjenske)
 • 2 spremnika: suhi i mokri (300 ml / 200 ml)
 • Jednostavan sustav pražnjenja
 • Gumeni kotačići
 • Brisač poda od mikrofibre i samočisteća četka

Posebna ponuda iz Smart Mall-a

U tijeku je velika akcija na navedeni robotski usisivač tijekom koje možete uštedjeti čak 500,00 KN.

Akcija traje do 10.5.2018. zato požuri na Smart Mall i kupi Robotski usisivač Cecoclean Wet 5048 po nikada povoljnijoj cijeni!

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Tech

U Moskvi se održavaju tečajevi iz oralnog seksa za djevojke koje žele usavršiti svoje sposobnosti oralnog zadovoljavanja. Cijena tečaja je 3500 ruskih rublja (608kn)...

Tech

Što bi se dogodilo ako uronite ruku u posudu tekućeg dušika? Bi li vam se ruka smrzla do ozeblina? Bi li se razbila čim...

Internet

Sigurno ste do sad naletjeli na neke od bizarnosti na koje je Googleovo auto naletjelo pri snimanju, a u ovom videu pogledajte kompilaciju najčudnijih...

Tech

Trebate izračunati postotak od nekog broja, a ne znate kako? Pročitajte ovaj jednostavan članak i naučite kako se računa postotak. Postotci se koriste za...

Tech

1995. godine grupa znanstvenika NASA-e napravila je testove o tome kako pojedine droge utječu na paukovu sposobnost da izgradi mrežu.

Internet

Odmah da vam kažemo – neizbježan kraj dogodio bi se iznenađujuće brzo. Ako je zapremnina prosječnog lijesa 886 litara, a prosječan volumen ljudskog tijela...

Automoto

Tvrtka Laser Power Systems razvila je automobil pogonjen nuklearnom energijom. Napokon je pronađen način koji će vašem automobilu omogućiti vječni rad bez punjenja. No...

Tech

Rudnik dijamanata Mir u Siberu jedna je od najvećih rupa u tlu koju je čovjek napravio. Duboka je 525 metara i široka 1200m. Let...