Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

Rocket League postaje free-to-play i seli na Epic Games Store

Rocket League se mijenja u velikom stilu!

Foto: Rocket League

Ovih dana ljubitelje gaminga iznenadila je vijest da će popularna igra na Steamu Rocket League postati free-to-play, odnosno moći će se besplatno igrati. Osim toga, igra će postati dostupna i na drugoj platformi.

Posljednje informacije govore da bi tijekom ljeta, ova popularna igra trebala postati free-to-play. Uz to, igra bi trebala doživjeti napredak i u pogledu proširenja na više platformi, ali i razvoju elemenata poput kupovina u igri, napredovanja samog natjecanja i natjecateljskog ranga. Stvari će se značajno promijeniti i za PC verziju ove igre. Kad se free-to-play verzija pokrene, ona će se automatski prebaciti iz Steama na Epic Games Store. Tvorac Fortnitea Epic Games kupio je ovaj studio prošle godine.

Igra Rocket League debitirat će tako na drugim platformama, a bit će identična gdje god da se igra, te će postati potpuno funkcionalna cross-platform igra. Svatko tko već posjeduje i igra Rocket League, moći će nastaviti igru uz punu podršku za buduća ažuriranja i funkcije. No, verzija na Steam platformi neće više biti dostupna za preuzimanje. Kako bi razdvojili one koji su igru već platili od novih igrača koji će je moći igrati besplatno, studio je ponudio sve DLC-ove u igri Rocket League objavljene prije free-to-play verzije, piše The Verge.

Više informacija bi trebalo biti objavljeno u tjednima koji slijede.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Gaming

Originalna igra izašla je još 2010. godine, tako da prva stvar koju ćete primijetiti je vizualna nadogradnja koja koristi moderan hardver.

Gaming

Igru je moguće besplatno preuzeti do 3. rujna 2020. godine.

Gaming

Mjesečna pretplata EA Play usluge je 5 dolara, a godišnja 30.

Gaming

Novi dodatak trenutno je dostupan samo za igru ARK: Survival Evolved.