Geekmaxi
Gadget

Roidmi 3S Bluetooth punjač povezat će tvoj auto s mobitelom

Zgodnih se stvari nađe po internetu. Evo na trgovini Zapals otkrili smo kako Xiaomi ima Bluetooth USB punjač, a koji je prilično zahvalan gadget za sve koji cijene jednostavnost. Još će se više cijeniti kupon XMR3S0239, kojim se cijena s originalnih $16,99 spušta na 13,88 dolara. Napominjemo kako se morate logirati kako biste mogli iskoristiti kupon.

Roidmi 3S punjač je za automobil, koji posjeduje Bluetooth tehnologiju tako da tijekom punjenja vašeg mobitela možete povezati punjač, mobitel i zvučnike automobila te na taj način reproducirati spremljenu glazbu. Punjenje se, inače, odvija putem USB porta. Na raspolaganju su vam dva, što će reći da istovremeno možete puniti dva različita uređaja.

Osim funkcija koje smo upravo nabrojali, a koje su istaknute i u imenu ovog gadgeta, Roidmi 3S posjeduje višeslojnu zaštitu: protiv kratkog spoja, protiv pregrijavanja, protiv visokog napona, a ističemo i alarm koji će se oglasiti čim se pojavi neuobičajena i neželjena situacija.

>> Pogledaj ponudu za ovaj uređaj

Ovaj je gadget široko kompatibilan sa svim automobilima trenutno na tržištu, kao i s operativnim sustavima Android i iOS. Sve što vam je pritom potrebno jest preuzeti odgovarajuću aplikaciju s interneta te povezati Roidmi 3S s vašim mobitelom. Nakon inicijalnog kontakta, svako sljedeće povezivanje odvijat će se automatski i bez potrebe za dodatnim podešavanjem.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh