Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Promo i akcije

SAMEBIKE 20LVXD30 Električni bicikl premium klase na akciji u trgovini Tomtop

Donosimo jedan zanimljiv električni bicikl, koji se trenutno prodaje u TomTop trgovini, po promotivnoj cijeni. Riječ je o električnom biciklu SAMEBIKE 20LVXD30. Električni bicikli sve su više popularni i često se kupuju. Ukoliko ste u potrazi za nečim sličnim, predlažemo da pobliže upoznate model koji ćemo predstaviti.

Prednost ovih malenih električnih „jurilica“ je svakako mobilnost, malene dimenzije i lakoća upravljanja. Električni bicikl je jednostavan za upravljanje, lako se održava, i možete ga ponijeti sa sobom, na put, ili gdje god da krenete. U slučaju daljih putovanja, električni bicikl jednostavno zapakirate u vaš automobil, i na destinaciji možete uživati u lokalnim vožnjama na vlastitom električnom biciklu.

SAMEBIKE ima konstrukciju izrađenu od čvrstih legura, snažan 350W električni motor, i mnoge dodatke za sigurnu i ugodnu vožnju.

SAMEBIKE električni bicikl

Uživajte u vožnji, za danjeg svjetla, ili u večernjim satima uz pomoć prednjeg LED reflektora, i stražnjih sigurnosnih svjetala. Na upravljačkom mehanizmu, za što bolju preglednost, ovaj električni bicikl ima i nosač za pametni telefon.

SAMEBIKE 20LVXD30

Ugrađeni 350W (48V) električni motor, u kombinaciji sa 10,4AH litijskom baterijom može pružiti autonomiju 35-40 kilometara, isključivo vožnja na električni pogon, ili 45-60 kilometara potpomognute vožnje.

Baterija se do kraja napuni za 4 sata. Prednji dio električnog bicikla konstruiran je tako da ima više mehanizama za amortizaciju i apsorpciju neravnog terena po kojem vozite. Nosač za smartphone može dobro doći kada koristite navigaciju, ili pratite kretanje. LCD ekran koji se nalazi ispred vozača daje ključne informacije o samom električnom biciklu, brzinu kretanja, stanje baterije i druge slične parametre.

Tehničke specifikacije električnog bicikla 20LVXD30

Specifikacije se odnose na model koji trenutno možete kupiti po promotivnoj cijeni, i koji se može naručiti sa skladišta u EU.

Boja: Crna/(opcija) Bijela
Materijal: Legure aluminija
Maksimalna brzina: 35km/h
Doseg na električni pogon: 35-40 kilometara
Doseg potpomognute vožnje: 45-60 kilometara
Dimenzije kotača: 20“ / 1,95“ širina
Motor: 48V 350W brzi električni motor bez četkica
Baterija: 48V 10,4AH litij
Vrijeme punjenja baterije: 4 sata
Kočnice: prednje/stražnje disk ploče
Težina: 26,5kg

Iskoristite akciju i kupite električni bicikl po povoljnoj (sniženoj) cijeni. SAMEBIKE 20LVXD30 Električni bicikl premium klase trenutno se prodaje po cijeni od €628,99 i nalazi se u skladištu u Njemačkoj. Ako kupite električni bicikl, dok traje promotivna cijena, osigurat ćete sebi brzu i besplatnu dostavu, bez plaćanja carine.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Promo i akcije

Možda to niste znali, ali bicikl je u Velikoj Britaniji proglašen najboljim izumom ikad. U jednom istraživanju koje je proveo BBC, Britanci su glasali...

Promo i akcije

Ovaj model električnog bicikla je za one ozbiljnije vozače, koji znaju prepoznati prednosti velikih kotača. FIIDO D11 ima 20” promjer prednjeg i stražnjeg kotača,...

Promo i akcije

Predstavljamo električni bicikl HIMO Z20 E-Bike, koji se trenutno prodaje na stranicama Geekbuying po posebnoj promotivnoj cijeni. Mobilnost, super moderan dizajn, performanse i inteligentna...

Promo i akcije

Torbica za bicikl može se instalirati u tri položaja, i pogodna je svima koji uživaju u bicikliranju profesionalno ili rekreativno. Korištenjem ove torbice, za...