Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Apps & Software

Saznaj kako konvertirati DVD u video i uzmi besplatan primjerak! [RECENZIJA SOFTVERA]

Sve je teže naći neki sadržaj na DVD disku. Streaming sadržaja s interneta zamijenio je do pred par godina nezaobilazan fizički medij, učinivši ga zastarjelim kroz samo nekoliko godina. Ali ako posjedujete kolekciju DVD naslova, osobito onih koji su originalni ili teško dostupni online, potrebno je napraviti backup čim prije. DVD diskovi nisu poznati po robusnosti i lako se oštete, zbog čega se njihov sadržaj nepovratno gubi.

Baš se zbog toga treba prebaciti na tvrdi disk računala, a idealan alat za tu svrhu je WinX DVD Ripper Platinum. Ovaj program primarno je namijenjen rippanju sadržaja DVD diska, ali donosi i druge napredne značajke, koje mogu značiti spašavanje vitalnih podataka od nepovratnog uništenja.

Neki od takvih su nemogućnost čitanja s diska, što je zapravo bio čest slučaj prilikom posuđivanja filma iz videoteke. Ako ste imali DVD player u svom domu, vjerojatno se sjećate muke s oštećenim DVD-om. DVD isto tako može otkazati poslušnost, odnosno ne radi pod Windows 10 OS-om, što može biti rezultat regionalnih ograničenja. Sve ove muke po DVD-u rješava WinX DVD Ripper Platinum, koji donosi i neke druge korisne stvari.

Svestran program

WinX DVD Ripper Platinum izlazi na kraj i dekodira DVD medije sa svih strana svijeta i s različitim zaštitama. Njime se ripaju kako amaterski, tako i profesionalni video sadržaji kao što su holivudski filmovi, Disney Kids sadržaj i drugi komercijalno rađeni diskovi. WinX DVD Ripper Platinum je najbrži među sličnim programima, sposoban ripati cijeli DVD za samo 5 minuta. Kad smo već kod ripanja, od tvoraca WinX DVD Ripper Platinuma dobit ćete besplatni DVD Decoder.

Pritom treba voditi računa o kvaliteti ripanja, a WinX DVD Ripper Platinum je na tom polju nenadmašan: output je besprijekorne kvalitete, sa savršeno sinkroniziranim zvukom i slikom. Broj podržanih formata impresivan je, jer možete koristiti sve široko zastupljene fomate, koji će se bez problema reproducirati na mobilnim platformama kao što su Android ili iOS, zapravo na svim uređajima koji mogu pokrenuti audio ili video. Pritom će se otkloniti smetnje kao što su regionalna ograničenja, CSS ili UOP enkripcija, Sonyjeva zaštita ARccOS, Disneyev X-Project i slično. Bitna funkcija je i backup DVD sadržaja i to bez gubitka kvalitete, što se radi kloniranjem DVD-a u ISO format.

Način rada

Ovaj je program potrebno preuzeti sa službene stranice i instalirati ga na lokalno računalo. Vrlo brzo preuzimanje i jednostavna aktivacija, pokazat će se, način su kako ovaj softver funkcionira: brzo i jednostavno.

Početni zaslon jednostavan je i pregledan, s jasnim uputama što u kom trenutku treba činiti. Primijetite na vrhu opcije za disk, fotografiju, otvaranje datoteka te otvaranje dodatnih postavki.

Nakon umetanja DVD-a potrebno je izabrati odredišni format. WinX DVD Ripper Platinum nudi velik broj opcija i na krajnjem korisniku je da odredi hoće li to biti ISO, MP4, format za iOS ili nešto peto.

Završetkom ripanja, potrebno je odrediti omjer stranica ekrana, što se radi u par klikova. Nakon što je i ovaj korak gotov, novi se zapis može spremiti na računalo ili u oblak.

Kupnja i nagradna igra

Ako se odlučite za WinX DVD Ripper Platinum, u tijeku je uskršnja promocija. Trenutno košta 29,99 dolara, što će potrajati još nekoliko dana. Isto tako, preuzimanje ovog softvera daje mogućnost sudjelovanja u nagradnoj igri. Nagrade su besplatni softver WinX DVD Ripper Platinum i Epson projektor, što je samo po sebi razlog za sudjelovanje. Osim toga, na raspolaganju će vam biti moćan i svestran program za baratanje DVD medijima.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Apps & Software

Wondershare Recoverit je program za spašavanje podataka i vrlo je jednostavan za korištenje. Dostupan je kako za Windows okružje, tako i za MacOS uključujući...

Apps & Software

Mnogi od nas svakodnevno koriste kamere za snimanje zanimljivih i bitnih trenutaka. Naši smartfoni su prepuni fotki i videa, koje zatim čuvamo ili dijelimo...

Web & IT

Do sada sam recenzirao desetak domaćih webshopova, od kojih gotovo svi imaju fizičke dućane u barem jednom mjestu u Hrvatskoj. Vacom.hr je internetski ogranak...

Apps & Software

Grupa prevaranata uspjela je prevariti oko 93 000 Android korisnika na način da ih je namamila da na svoje uređaje preuzmu lažne aplikacije za...

Oglašavanje