Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Kripto

Scotty the AI udvostručio vrijednost Meme Coin tržišta – Je li sada pravi trenutak za ulazak?

green bitcoin

Val ulaganja u meme coine potaknut je usponom kripto tržišta prije prepolovljenja bitcoina. No, među njima su neki se istaknuli više od drugih. Ovaj članak će provesti dubinsku analizu aktualnih meme coina te istražiti hoće li novi AI kripto coin, Scotty the AI, predstavljati perspektivnu priliku za ulaganje u ovom trenutku. Povratak velikog broja malih ulagača na tržišta meme coina privukao je pažnju kripto analitičara, ističući ih kao snažno tržište za nadolazeću godinu. Nedavni porast favorita među meme coinima poput Green Bitcoina (GBTC), Smog (SMOG) i Sponge V2 (SPONGEV2) izdvaja ih kao favorite među novim ulagačima.

Green Bitcoin pretprodaja obećava iznimne prinose kroz gamificirani staking model

Green Bitcoin, trenutno u fazi pretprodaje, privlači masovnu pozornost kao ekološki osviještena alternativa koja obećava značajne prinose. Za razliku od energetski zahtjevnog rudarenja Bitcoin-a putem Proof-of-Work (PoW) mehanizma, Green Bitcoin koristi Ethereum-ov održivi Proof-of-Stake (PoS) model. Prema dokumentu o projektu, Green Bitcoin tvrdi da je čak 10.000 puta ekološki prihvatljivija opcija.

green bitcoin

Taj održivi pristup privlači investitore koji su zainteresirani za kriptovalutu, ali ne žele nositi teret ekoloških posljedica. No, ono što zaista privlači investitore jeste model “Igre sa zelenim stakingom” koji nagrađuje dugoročno držanje GBTC tokena omogućujući korisnicima da predvide kretanje cijene Bitcoina.

S kombinacijom ekološki prihvatljive tehnologije, gamificiranog stakinga i obećavajućih prinosa, Green Bitcoin se ističe kao uzbudljiva mogućnost za ulagače u pretprodaji.

 Kupite GBTC tokene

Smog – predviđena eksplodirajuća vrijednost u 2024. s izlistanjem na Binanceu

Od svoje pojave na kripto sceni u Veljači, Smog token ($SMOG) je bilježio izvanredne rezultate. Interes za ovaj meme coin od samog početka bio je očit. Kako su investitori postajali sve svjesniji potencijala ovog projekta, tako je rasla i njegova popularnost.

smog

Formiranje zajednice od preko 35 tisuća članova u tako kratkom vremenskom periodu svakako je impresivan podatak koji sugerira da bi $SMOG mogao postati jedan od vodećih meme coina. Očekivanja investitora su visoka, nadajući se značajnom povratku ulaganja ako cijena ovog meme coina eksplodira.

Kada je riječ o predviđanjima cijene za 2024., analize kripto stručnjaka nude različite scenarije. U najgorim uvjetima, $SMOG bi mogao pasti na minimalnu vrijednost od 0,0019 dolara. Prosjek predviđanja sugerira vrijednost od oko 0,014 dolara tijekom godine. No, optimističniji pristup sugerira mogućnost da Smog coin dosegne maksimalnu vrijednost od 0,1 dolara do kraja 2024.

Ova pozitivna predviđanja zajedno s nagađanjima o mogućem izlistanju na Binanceu privlače pozornost stručnih ulagača, dodatno potičući interes za Smog token ($SMOG).

 Kupite SMOG tokene

Sponge V2 na Polygonu – revolucionarna nadogradnja stvara održivu ekonomiju i potiče povjerenje tržišta

Sponge V2, nadogradnja poznatog deflacijskog tokena, obećava unaprijeđene funkcionalnosti i stabilniji ekosustav koji se temelji na zajednici. Nastavljajući uspjeh prethodne iteracije, Sponge V2 donosi revolucionarnu tokenomiku osmišljenu kako bi potaknula dugoročno zadržavanje i aktivno sudjelovanje unutar svog sustava.

sponge

Cilj ovog projekta je stvaranje održive ekonomije koja nagrađuje korisnike kroz fondove likvidnosti, staking i redovita spaljivanja s ciljem povećanja rijetkosti i vrijednosti tijekom vremena.

Postojeći vlasnici izvornog tokena Sponge V1 moraju premostiti svoje posjede na Sponge V2 putem jednostavnog mehanizma za ulaganje. Povjerenje tržišta u projekt Sponge je poraslo kako se prijelaz na Sponge V2 približava.

Očekuje se drugi skok Sponge bull-run-a nakon prijelaza na Sponge V2, što je potaknulo snažnu nadmašivost Sponge tokena. Migracija Spongea na Sponge V2 na mreži Polygon odgovor je na sigurnosni incident. Poduzete su mjere za izolaciju vlasnika tokena od negativnih utjecaja, a provedeno je testiranje statičke analize kako bi se riješile ranjivosti. Unatoč početnom utjecaju na cijenu, Sponge se vratio na razine podrške zabilježene u prosincu.

Ovaj ubrzani prijelaz na Sponge V2 na mreži Polygon koristi niže naknade za transakcije koje nudi Polygon.

 Kupite SPONGE V2 tokene

Scotty the AI – revolucija u kripto tržištu AI coina

U posljednjih nekoliko tjedana, tržišta kriptovaluta doživjela su izniman oporavak, s brojnim coinima koji su doživjeli snažan rast. Međutim, osim aktualnih coina poput Green Bitcoina, postoje i drugi izazivači koji privlače pozornost ulagača.

scotty

Jedan od takvih coina koji je privukao veliku pozornost naziva se Scotty the AI. Iako još uvijek ima relativno skromnu tržišnu kapitalizaciju, Scotty je postao tema razgovora zbog svoje inovativne naracije o umjetnoj inteligenciji.

Scotty se ističe kao projekat koji pokušava premostiti jaz između decentraliziranih blockchaina i AI tehnologije. Njegova popularnost raste iz dana u dan, dijelom i zbog nedavnog lansiranja usluge za generiranje video sadržaja od strane OpenAI-ja nazvane Sera.

U usponu AI kriptovaluta, Scotty the AI se izdvaja kao potencijalno značajan igrač. Njegova tržišna privlačnost raste zbog snažne povezanosti s AI naracijom.

Dok su neki coini, poput Shiba Inu, godinama gradili svoju poziciju na tržištu, Scotty nudi priliku za rano ulaganje s potencijalom za rast cijena. Slogan “Čuvar kripto svemira” koji prati Scotty naglašava njegovu važnost u kripto prostoru.

Projekt se ističe ne samo svojom pozadinom u AI tehnologiji već i praktičnim aplikacijama koje nudi. Scotty Swap, vođen AI-om, omogućava sigurnu i efikasnu razmjenu tokena, dok ScottyChat pruža korisne uvide u tržište.

Iako je još u razvoju, tim iza Scotty the AI obećava niz inicijativa koje bi trebale obogatiti ekosustav projekta. Sve te inicijative usmjerene su ka tome da Scotty postavi na čelo kripto tržišta.

 Kupite SCOTTY tokene

Scotty the AI – prilika koja se ne propušta za ulagače u ranim fazama

S obzirom na značajan dio Scotty the AI tokena koji će biti javno dostupan putem prodaje, prilika za sudjelovanje u projektu je izuzetno privlačna. Projekt naglašava svoju posvećenost rastu i prosperitetu zajednice kroz impresivne nagrade za ulagače.

scotty

Prema informacijama na njihovoj web stranici, 30% ukupne ponude Scotty the AI tokena (520.370.637) biti će direktno dostupno zajednici kroz pretprodaju.

Preostalih 70% tokena biti će raspoređeno na ulaganja, marketinške aktivnosti, razvoj ekosustava i listiranje na raznim burzama.

Ovo jasno pokazuje da razvojni tim ima ambiciozne planove za proširenje ekosustava. Veliki dio ponude namijenjen je privlačenju novih malih ulagača u projekt i povećanju koristi za vlasnike tokena.

Stoga, uključivanje u Scotty the AI ponudu u ovoj ranijoj fazi nudi mogućnost diversifikacije portfelja. Osim toga, postavlja ulagače na čelo nadolazećeg vala kripto-inovacija, što može rezultirati značajnim povratom ulaganja.

 Kupite SCOTTY tokene

(Sponzorirani članak)

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Tech

U Moskvi se održavaju tečajevi iz oralnog seksa za djevojke koje žele usavršiti svoje sposobnosti oralnog zadovoljavanja. Cijena tečaja je 3500 ruskih rublja (608kn)...

Tech

Što bi se dogodilo ako uronite ruku u posudu tekućeg dušika? Bi li vam se ruka smrzla do ozeblina? Bi li se razbila čim...

Internet

Sigurno ste do sad naletjeli na neke od bizarnosti na koje je Googleovo auto naletjelo pri snimanju, a u ovom videu pogledajte kompilaciju najčudnijih...

Tech

Trebate izračunati postotak od nekog broja, a ne znate kako? Pročitajte ovaj jednostavan članak i naučite kako se računa postotak. Postotci se koriste za...

Tech

1995. godine grupa znanstvenika NASA-e napravila je testove o tome kako pojedine droge utječu na paukovu sposobnost da izgradi mrežu.

Internet

Odmah da vam kažemo – neizbježan kraj dogodio bi se iznenađujuće brzo. Ako je zapremnina prosječnog lijesa 886 litara, a prosječan volumen ljudskog tijela...

Automoto

Tvrtka Laser Power Systems razvila je automobil pogonjen nuklearnom energijom. Napokon je pronađen način koji će vašem automobilu omogućiti vječni rad bez punjenja. No...

Tech

Rudnik dijamanata Mir u Siberu jedna je od najvećih rupa u tlu koju je čovjek napravio. Duboka je 525 metara i široka 1200m. Let...