Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Future

Seks-roboti bi uskoro mogli ‘disati’ pomoću pametne AI ‘prsne šupljine’

Seks roboti koji mogu “disati” pomoću robotske prsne šupljine bi se uskoro mogli pojaviti na tržištu.

Cloud Climax, britanski agent za AI-AITech, kaže da se događaju veliki pomaci u tehnologiji njihovog vrhunskog modela, “Emma”.

Izvor:  AI AI-Tech UK

Krajnji cilj tvrtke je osposobiti robota da pomiče ruke i noge kako bi mogao hodati. No, u trenutnom nastojanju da robota učini što sličnijim čovjeku, želi se omogućiti stroju za proizvodnju ljubavi da diše.

Sam White, direktor Cloud Climax-a, rekao je: “Trenutno smo u Cloud Climax-u službeni britanski agent za AI-AITech koji stvara robota Emmu, i službeni europski agent za DS Doll Robotics, poznat i kao EX Robot.

Obje tvrtke rade na pokretima ruku, a najnovije video izdanje DS Doll robotike pokazuje pokrete nogu.

S vremenom, Emma bi trebala moći pomicati ruke i koristiti pametnu “prsnu šupljinu” koja ‘diše’. A konačno, trebala bi koristiti noge i hodati.

Model Emma, ​​prva lutka s AI mogućnostima, nedavno je puštena na tržište po cijeni od 2799 funti. (oko 25.000 kuna)

Tvrtka obećava “ljudsko iskustvo”, time što će robot moći zapamtiti karakteristike vaše osobnosti, te voditi razgovor i treptati. Kupcima se također nudi izbor niza različitih lica i tijela.

Osim svega navedenog, tvrtka je istakla da bi u samo par godina roboti mogli toliko napredovati, da će možda biti teško raspoznati robota od čovjeka.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Hi-tech

U sljedećih nekoliko mjeseci robot Spot bi trebao dobiti i mehaničku ruku.

Hi-tech

Na ulicama Tunisa pojavio se policijski robot koji patrolira kako bi se uvjerio da građani te zemlje poštuju karantenu tijekom epidemije koronavirusa. Kada primijeti...

Future

Biste li i vi pristali na seks s robotom?

Sci

Gledajući SF filmove i serije, naučeni smo što očekivati od vanzemaljskih oblika života: U Danu nezavisnosti našli smo se pod invazijom, ali smo se...