Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Akcije

Selpic P1 – Najmanji ručni printer uskoro ide u prodaju

Kompanija Selpic Inc, globalni je lider u području proizvodnje vrhunskih rješenja za ispis raznih dokumenata. Uskoro nam dolazi njihov najnoviji proizvod, koji bi prema svemu što smo vidjeli, mogao biti najprodavaniji uređaj takve namjene. Selpic uskoro pušta u prodaju ručni printer Selpic P1. Prve narudžbe možete uraditi putem stranice za nove tehnologije INDIEGOGO. Uređaj koji nam dolazi nije tek najmanji printer na svijetu. Selpic P1 ručni printer je moćan alat koji može raditi ispise na gotovo svim površinama. Svakako je riječ o hardveru koji vrijedi novaca.

Printer u obliku kemijske olovke može se koristiti za ispis teksta, fotografija, zaštitnih logo oznaka, QR i bar kodova, na gotovo svim površinama. Niste ograničeni na printanje po papiru. Ispis možete raditi na metalnim površinama, tekstilu, plastici, drvetu, koži, i drugim sličnim materijalima. Printanje radite teko što minijaturni printer pomjerate površinom, dok uređaj ostavlja ispis kako prolazi.

Printer u obliku kemijske olovke Selpic P1
Selpic P1 ručni printer

Veličine tek 13x3x2,5 cm ovaj printer je težak 0,18kg, lako je prenosiv i uvijek spreman za rad. Selpic P1 uvijek možete imati kod sebe, za printanje kada god vam je potrebno. Lako stane u đep, ili u pretinac u automobilu. S ugrađenom baterijom, i dimenzijama koje smo napisali, printer P1 bi mogao biti osnovni alat za rad mnogima.

Unatoč tome što je malih dimenzija, i lagan, ručni printer Selpic P1 ima ugrađenu 7V litij-polimer bateriju koja može isporučiti radni napon i do 3 sata. Radni kapacitet ovog printera, s punom baterijom je negdje oko 90 stranica A4 papira. Najbolje će poslužiti poslovnim ljudima koji putuju, na sastancima, učionicama ili u uredima. Zbog činjenice da ispis možete raditi na gotovo svim površinama, primjena ovog printera je zaista raznolika.

Rezolucija ispisa je 600DPI, s tehnologijom korištenja modernih boja na bazi vode. Mini prijenosni printer P1 može raditi vrhunski ispis, visoke kvalitete, jakih boja koje su otporne na izbjeljivanje. Ako pri ruci nemate posjetnicu (vizit karticu), s ovim printerom je lako izradite.

Dizajn Selpic P1

Vrhunski dizajn, napredni softver za printanje, te razumna cijena, glavni su aduti ovog printera. Uvjereni smo da će zauzeti svoje mjesto na tržištu, i da bi mogao postaviti standarde u prostoru potražnje koji će popuniti. Printer radi putem Wi-Fi mreže, i jednostavan je za korištenje. Jednostavno, trebate preuzeti aplikaciju na vaš smartphone ili PC/MAC, s kojom radite ispisivanje dokumenata. Kada ste zadali ispisivanje grafike ili teksta, pritisnite gumb print i pomjerajte printer površinom na koju želite ostaviti ispis.

Selpic P1 printer za svaku priliku

Uskoro nam dolazi najmanji ručni printer Selpic P1, vrhunskih specifikacija, s povoljnom cijenom. Na stranicama INDIEGOGO, za tek $99 možete sebi kupiti prijenosni, ručni printer veličine kemijske olovke.

Ručni printer za svaku priliku

Najnoviji model kompanije Selpic Inc, P1 ima sve što je potrebno da osvoji tržište u svojoj kategoriji. Gore spomenuta cijena vrijedi ako se prijavite danas, prije nego P1 bude i službeno pušten u prodaju. Možete ostvariti popust od 55%, od ukupne cijene $199, po kojoj će se prodavati Selpic P1. Popust vrijedi za 500 prvih naručenih primjeraka. Više o tome pročitajte na linku.

Glavne odlike minijaturnog printera P1

  • Ultra lagani prijenosni uređaj minijaturnih dimenzija
  • Ispisivanje teksta, fotografija, grafičkih oznaka na gotovo svim površinama, ne samo na papiru
  • Rezolucija od 600DPI daje kvalitetan ispis, bez obzira na minijaturne dimenzije P1 printera
  • Kapacitet ispisa s jednom punom baterijom je oko 90 stranica veličine A4
  • Radno vrijeme s napunjenom baterijom je i do 3 sata, kontinuiranog ispisivanja
  • I do 6 različitih spremnika za boje.

Kompanija Selpic

Selpic Inc je kompanija sa sjedištem u Kaliforniji (SAD), specijalizirana u dizajniranju i proizvodnji pametnih uređaja za printanje. Misija kompanije jeste da na tržište ponudi uređaje visoke kvalitete, koji su lako prenosivi. Zadnji među njima je printer Selpic P1, koji smo i opisali u našem teksu.

O kompaniji možete pročitati na njihovim služenim web stranicama.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Hi-tech

Selpic korporacija predstavila je, i pustila u prodaju svoj najnoviji, ručni printer u boji. Riječ je o najmanjem uređaju trenutno dostupnom na tržištu, koji...