Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Tech

Sms igra “susjednog broja” ponovno je viralni hit

Jeste li i vi za nepredvidljivu ljetnu razbibrigu s pametnim telefonom?

Možda ste i sami na Twitteru primijetili novu pošast. Dokoni korisnici pametnih telefona igraju igru “susjednog broja”.

Naime, na društvenim mrežama (ponajprije na Twitteru) korisnici objavljuju tekstualne poruke nepoznatim osobama čiji se telefonski broj razlikuje od njihovog samo u jednoj znamenci, onoj posljednjoj u nizu.

Igra ‘susjednog broja' nije ipak nikakva novost, ali nitko ne zna kako i zašto se (opet) pojavila baš sada. Ispovijesti onih koji su igrali sežu od smiješnog do bizarnog.

Neki su korisnici razmjenjivali memove i fotografije, a drugi su maltretirali vlasnike pametnih telefona u zrelijoj dobi, koji su bili nerijetko zbunjeni nerazumljivim konceptom susjednog broja.

U jednoj od živopisnijih komunikacija neki je korisnik Twittera završio s novim psom nakon što je saznao da njegov ‘susjedni broj' putuje i nema kamo sa svojim ljubimcem.

Ipak, koliko god viralan bio neki trend, neki ljudi uvijek će ostati nedovoljno informirani pa će završiti zbunjeni kad ih uključe u igru poput ‘susjednog broja'. To je bio slučaj s izvjesnom Lauren Villares (20) koja je doživjela salvu optužbi supruge svog susjeda po broju. Ljubomorna žena ju je optužila da joj želi razoriti brak i nikako joj nije bilo jasno odakle joj suprugov broj.

Ako vam dosadno u životu, zaigrajte i vi igru ‘susjednog broja'. Isprobajte nove memove i gifove. Nikad ne znate kome će se možda svidjeti, a vama možda donese viralnu slavu.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Igre i gaming

Malo tko ne zna za Harryja Pottera, najpoznatijeg čarobnjaka koji pohađa školu vještičarenja i čarobnjaštva pod imenom Hogwarts. O njemu postoje knjige i filmovi te poneka...

Internet

Twitter je zabranio račune nekoliko istaknutih novinara iz novinskih organizacija kao što su CNN, New York Times i Washington Post. Među onima čiji su...

Internet

Čini se da je u tijeku utrka za svrgavanje Twittera s trona, a mnoge konkurentske društvene mreže u tome vide priliku i iskorištavaju kaos...

Biznis i posao

Je li uvođenje pretplate na društvene mreže novi model financiranja koji će obilježiti budućnost društvenih mreža? Mogu li Twitter i Instagram uvođenjem pretplata nadoknaditi...