Geekmaxi
Geek

Sms igra “susjednog broja” ponovno je viralni hit

Jeste li i vi za nepredvidljivu ljetnu razbibrigu s pametnim telefonom?

Foto: Pixabay

Možda ste i sami na Twitteru primijetili novu pošast. Dokoni korisnici pametnih telefona igraju igru “susjednog broja”.

Naime, na društvenim mrežama (ponajprije na Twitteru) korisnici objavljuju tekstualne poruke nepoznatim osobama čiji se telefonski broj razlikuje od njihovog samo u jednoj znamenci, onoj posljednjoj u nizu.

Igra ‘susjednog broja’ nije ipak nikakva novost, ali nitko ne zna kako i zašto se (opet) pojavila baš sada. Ispovijesti onih koji su igrali sežu od smiješnog do bizarnog.

Neki su korisnici razmjenjivali memove i fotografije, a drugi su maltretirali vlasnike pametnih telefona u zrelijoj dobi, koji su bili nerijetko zbunjeni nerazumljivim konceptom susjednog broja.

U jednoj od živopisnijih komunikacija neki je korisnik Twittera završio s novim psom nakon što je saznao da njegov ‘susjedni broj’ putuje i nema kamo sa svojim ljubimcem.

Ipak, koliko god viralan bio neki trend, neki ljudi uvijek će ostati nedovoljno informirani pa će završiti zbunjeni kad ih uključe u igru poput ‘susjednog broja’. To je bio slučaj s izvjesnom Lauren Villares (20) koja je doživjela salvu optužbi supruge svog susjeda po broju. Ljubomorna žena ju je optužila da joj želi razoriti brak i nikako joj nije bilo jasno odakle joj suprugov broj.

Ako vam dosadno u životu, zaigrajte i vi igru ‘susjednog broja’. Isprobajte nove memove i gifove. Nikad ne znate kome će se možda svidjeti, a vama možda donese viralnu slavu.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh