Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Fun & Lifestyle

Sms igra “susjednog broja” ponovno je viralni hit

Jeste li i vi za nepredvidljivu ljetnu razbibrigu s pametnim telefonom?

Možda ste i sami na Twitteru primijetili novu pošast. Dokoni korisnici pametnih telefona igraju igru “susjednog broja”.

Naime, na društvenim mrežama (ponajprije na Twitteru) korisnici objavljuju tekstualne poruke nepoznatim osobama čiji se telefonski broj razlikuje od njihovog samo u jednoj znamenci, onoj posljednjoj u nizu.

Igra ‘susjednog broja’ nije ipak nikakva novost, ali nitko ne zna kako i zašto se (opet) pojavila baš sada. Ispovijesti onih koji su igrali sežu od smiješnog do bizarnog.

Neki su korisnici razmjenjivali memove i fotografije, a drugi su maltretirali vlasnike pametnih telefona u zrelijoj dobi, koji su bili nerijetko zbunjeni nerazumljivim konceptom susjednog broja.

U jednoj od živopisnijih komunikacija neki je korisnik Twittera završio s novim psom nakon što je saznao da njegov ‘susjedni broj’ putuje i nema kamo sa svojim ljubimcem.

Ipak, koliko god viralan bio neki trend, neki ljudi uvijek će ostati nedovoljno informirani pa će završiti zbunjeni kad ih uključe u igru poput ‘susjednog broja’. To je bio slučaj s izvjesnom Lauren Villares (20) koja je doživjela salvu optužbi supruge svog susjeda po broju. Ljubomorna žena ju je optužila da joj želi razoriti brak i nikako joj nije bilo jasno odakle joj suprugov broj.

Ako vam dosadno u životu, zaigrajte i vi igru ‘susjednog broja’. Isprobajte nove memove i gifove. Nikad ne znate kome će se možda svidjeti, a vama možda donese viralnu slavu.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Web & IT

Twitter je proveo istraživanje u kojem je otkrio kako algoritam korisnicima preporučuje politički sadržaj. Istraživanje je utvrdilo da algoritam favorizira tweetove desničarskih stranaka i...

Igre

Igra Dying Light 2 pridružit će se popisu igara koje će svoje lansiranje doživjeti sljedeće godine, s obzirom na to da je Techland odgodio...

Igre

Dok fanovi s nestrpljenjem očekuju nove vijesti u vezi GTA 6 igre, Take-Two Interactive je otkrio da je GTA V iz 2013. godine do...

Igre

Što god mislili o Death Strandingu kao o igri, očito je da je postigla veliki komercijalni uspjeh. Šef izdavačke kuće Kojima Productions, Jay Boor,...

Oglašavanje