Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Tech

Spoj sigurnosti i umjetne inteligencije u novoj Samsung Galaxy S22 seriji pametnih telefona

Posljednjih nekoliko desetljeća najveći napredak kao dio tehnologije zabilježili su pametni telefoni. Od prvih pametnih telefona sa zaslonom u potpunosti osjetljivim na dodir, do danas odvažnih i visokokvalitetnih pametnih telefona koji su tanki, lagani, brzi i jednostavni za korištenje. Brzoj izmjeni trendova moraju se prilagođavati ljudi, ali itekako i tehnologija koja trenutno najveći naglasak stavlja na kamere.

Budući da se svi brendovi s naprednom tehnologijom pokušavaju istaknuti  posebnim i inovativnim pametnim telefonima, teško je pratiti korak onih na najvišem vrhu kao što je Samsung sa svojom novom serijom Galaxy S22 pametnih telefona.

Napredna kamera koja je svima potrebna

Samsung je ove godine izbacio novu Galaxy S22 seriju pametnih telefona čiji je najveći naglasak stavljen na kameru i produktivnost. Među najboljima u industriji, ova najjača kamera na njihovim pametnim telefonima do sad sadrži mogućnost fotografiranja i danju i noću, što korisnicima osigurava neograničeno korištenje kamere. Poboljšana kamera omogućuje bolju kvalitetu snimanja pomoću više leća koje su lijepo dizajnerski inkorporirane na zaleđu Samsung Galaxy S22, S22+ i S22 Ultra pametnih telefona. Spoj nekoliko kamera i selfie kamere nude inovativni hardver i softver kamere kojom se snima sadržaj visoke kvalitete u bilo koje doba dana ili noći.

Mačji vid uz Nightography

Nove Nightography značajke Galaxy S22 serije pametnih telefona te Adaptive Pixel tehnologija pridonose većoj kvaliteti fotografije, osvjetljenju i prilagodbi svijetla u mraku. Pomoću AI senzora prilagođava se i prebacuje s načina razlučivosti od 108 MP na način visoke osjetljivosti od 12 MP ili istovremeno snima fuzijom oba načina kako bi fotografije ili videozapisi bili svjetliji te sa što više detalja. Osim osvijetljenosti, bitan je i fokus kamere pri snimanju videozapisa koji uz pomoć Auto Framing značajke detektira i prati do 10 osoba istovremeno, dok napredna VDIS tehnologija minimalizira vibracije za glatke i oštre snimke u pokretu.

Umjetna inteligencija u službi čovjeka

Uz stvarno fantastičnu kameru, potrebno je spomenuti i inovativni 4nm procesor kojeg pokreće najnaprednija tehnologija umjetne inteligencije i strojnog učenja u realnom vremenu, što pruža neograničeni streaming i maksimalnu produktivnost. Umjetna inteligencija prepoznaje što korisnik najviše koristi od aplikacija te prilagođava pretraživač njegovim interesima. Pomoću AI tehnologije željet ćete što više vremena provoditi na svom pametnom telefonu, što će zahtijevati snažnu bateriju koja može trajati duže od vremena koje provodite na istom.

Isto tako, Samsung Galaxy S22 linija pametnih telefona sadrži moćnu bateriju koja može trajati čak i dulje od jednog dana sa samo jednim punjenjem, a dodatna opcija je i super brzo punjenje. Da je Samsung umjetnom inteligencijom podigao ljestvicu pametnih telefona, dokazao je i kroz Vision Booster tehnologiju koja automatski prilagođava prikaz na zaslonu prema osvijetljenosti okruženja te dodatno prilagođava kontrast boja kako se ne bi izgubila kvaliteta slike.

Siguran i pametan

Umjetna inteligencija stvorila je sliku najpametnijeg pametnog telefona kojem se mora vjerovati u pouzdanost i privatnost podataka. Galaxy S22 serija osigurana je moćnom Samsung platformom Knox Vault koja uključuje siguran procesor i memoriju koja u potpunosti izolira osjetljive podatke, poput vaših lozinki, biometrijskih podataka ili Blockchain ključeva glavnog operativnog sustava uređaja.

Održiv i elegantan pametni telefon

Najnoviji Galaxy S22, S22+ i S22 Ultra pametni telefoni prepoznatljivog dizajna i omiljenog Contour-Cut okvira svakom korisniku omogućuju osjećaj uglađenosti i profinjenosti. Svoj pametni telefon možete prilagoditi svojoj ostaloj tehnološkoj opremi uz Samsung Galaxy S22 seriju, koja nudi četiri[MM1]  moćne boje – fantomsku crnu, fantomsku bijelu, zelenu i ružičasto zlatnu. Zbog Armor Aluminum materijala – najčvršćeg aluminija ubraja se u najizdržljivije pametne telefone. Samsung Galaxy S22 serija pametnih telefona nosi titulu ekološki najosvještenijih Samsung uređaja ikad, izrađenih od održivih materijala poput reciklirane plastike iz odbačenih ribarskih mreža u oceanu te pridonosi ulaganju u ekološku osviještenost naše planete.

Samsung Galaxy S22, S22+ i S22 Ultra uz naprednu umjetnu inteligenciju omogućuju korisnicima brže generiranje sadržaja prema njihovim interesima i nude bolju povezanost između stvarnog i virtualnog svijeta. Upoznajte Samsung Galaxy S22 seriju pametnih telefona uz revolucionarne značajke popraćene umjetnom inteligencijom na Samsung webu i odaberite pametni telefon za sebe. Više na https://www.samsung.com/hr/smartphones/galaxy-s22/ i https://www.samsung.com/hr/smartphones/galaxy-s22-ultra/.

Sada je i posebna prilika jer možete besplatno promotivno probati YouTube Premium u trajanju od četiri mjeseca nakon aktivacije na jednom od Galaxy S22 uređaja. Promotivno razdoblje traje do 1. ožujka 2023., a vrijedi samo za korisnike koji nisu pretplaćeni na uslugu. Više o promociji saznajte na: https://www.samsung.com/hr/offer/youtube-premium-promo-2021/. Dodatno, čuvajte svoje podatke i fotografije na sigurnom. Ponuda je dostupna za uređaje S22, S22+ i S22 Ultra od 25. veljače 2022. do 31. siječnja 2023. Više informacija proučite na: https://www.microsoft.com/hr-hr/microsoft-365/onedrive/samsung-offer/.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Tech

U Moskvi se održavaju tečajevi iz oralnog seksa za djevojke koje žele usavršiti svoje sposobnosti oralnog zadovoljavanja. Cijena tečaja je 3500 ruskih rublja (608kn)...

Tech

Što bi se dogodilo ako uronite ruku u posudu tekućeg dušika? Bi li vam se ruka smrzla do ozeblina? Bi li se razbila čim...

Internet

Sigurno ste do sad naletjeli na neke od bizarnosti na koje je Googleovo auto naletjelo pri snimanju, a u ovom videu pogledajte kompilaciju najčudnijih...

Tech

Trebate izračunati postotak od nekog broja, a ne znate kako? Pročitajte ovaj jednostavan članak i naučite kako se računa postotak. Postotci se koriste za...

Tech

1995. godine grupa znanstvenika NASA-e napravila je testove o tome kako pojedine droge utječu na paukovu sposobnost da izgradi mrežu.

Internet

Odmah da vam kažemo – neizbježan kraj dogodio bi se iznenađujuće brzo. Ako je zapremnina prosječnog lijesa 886 litara, a prosječan volumen ljudskog tijela...

Automoto

Tvrtka Laser Power Systems razvila je automobil pogonjen nuklearnom energijom. Napokon je pronađen način koji će vašem automobilu omogućiti vječni rad bez punjenja. No...

Tech

Rudnik dijamanata Mir u Siberu jedna je od najvećih rupa u tlu koju je čovjek napravio. Duboka je 525 metara i široka 1200m. Let...