Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

Steam uveo novu opciju koja omogućuje korisnicima testiranje igara

Foto: Pixabay

Valve je dodao novu opciju uz pomoć koje će developeri moći pozvati korisnike da testiraju njihove igre u okviru Steam platforme i to bez beta ključa. Nova opcija nosi ime Steam Playtest, a igračima će omogućiti klik na tipku putem koje će moći zatražiti pristup testiranju igre na kojoj se još uvijek radi.

Igre TotalWar: Elysium, Prodeus i Iron Conflict trenutno provode javne Playtestove, a zainteresirani igrači ih mogu zaigrati prije nego što budu objavljene. Kad testiranje završi, tipka za slanje zahtjeva se uklanja, a igra nestaje iz korisničkog popisa sve do službene objave.

Foto: Steam

Iz tvrtke Valve ističu da opcija Playtest nije napravljena s ciljem da zamijeni Steam Early Access i da određene igre već imaju obje mogućnosti. Nova opcija je još uvijek u beta fazi razvoja, tako da je za očekivati da će se u budućnosti mijenjati, a zainteresirani developeri svoje igre mogu prijaviti putem posebnog obrasca, piše The Verge.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Gaming

Piranha Games studio je planirao objaviti proširenje za MechWarrior 5: Mercenaries zajedno sa Steam i GOG verzijama igre 10. prosinca. Međutim, ipak će ih...

Apps & Software

Nova opcija neće utjecati na starije poruke koje su poslane ili primljene prije aktivacije opcije.

Gaming

Valve bi trebao objaviti sljedeću seriju Dota 2 heroja do kraja studenog, dok bi sljedeća grupa trebala stići početkom 2021. godine.