Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Igre

SteelSeries sklapa partnerstvo sa svjetskim liderom u proizvodnji kontrolera KontrolFreekom

SteelSeries dodatno poboljšava kvalitetu svojih gaming kontrolera akvizicijom poznatog proizvođača KontrolFreek, najpoznatijeg po svojim analognim tipkama

Svjetski lider u gaming i esports periferijama, SteelSeries, danas je postao partner proizvođača kontrolera KontrolFreek. Ova akvizicija poboljšava već odličnu poziciju SteelSeries brenda na tržištu i priprema ga za sljedeću generaciju konzola. Ovo je druga velika akvizicija za SteelSeries u 2020. godini. Brendu se u travnju pridružio i A-Volute.

SteelSeries već dva desetljeća slovi za svjetskog lidera u gaming industriji, pružajući periferije vrhunske kvalitete, kako za PC, tako i za konzole. SteelSeries Engine software, integriran u popularne igre i aplikacije, svakodnevno bilježi milijune korisnika.

KontrolFreek® je osnivač svjetski poznatog Performance  Gaming  Gear™ brenda, koji u ponudi ima kontrolere vrhunske kvalitete, kao i druge komponente za PlayStation, Xbox, Nintendo Switch i PC. Kontroleri koje osigurava KontrolFreek gamerima pružaju nevjerojatnu preciznost, bez obzira na platformu.

KontrolFreek brend i njegov uspostavljen standard se savršeno uklapa u SteelSeries politiku i njihovu ideju savršenog kontrolera. Uz to, KontrolFreek zajednica FreekNation, koja broji više od 4 milijuna gamera, pravi je pokazatelj kvalitete i rasprostranjenosti ovog brenda.

‘’Čast nam je što smo dobili priliku surađivati sa SteelSeries timom’’, izjavio je osnivač i izvršni direktor KontrolFreek-a, Ashish Mistry.

‘’Vrhunska kvaliteta i globalna popularnost KontrolFreek brenda će bez sumnje pružiti nove i uzbudljive mogućnosti gamerima širom svijeta’’, izjavio je izvršni direktor SteelSeries-a, Ehtisham Rabbani.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Web & IT

Fiverr sklapa partnerstvo sa Stride Health tvrtkom kako bi freelancerima osigurao pristup zdravstvenom osiguranju. Stride će Fiverr korisnicima ponuditi personalizirane preporuke za plan uplate...

Hi-tech

Ako tvrtka Sony uspije u svom naumu, korisnici PlayStation konzole bi uskoro mogli pretvoriti doslovno svaki predmet u kontroler. Novi patent koji je Sony...

Igre

Aerox 3 bežični gaming miš pruža novi TrueMove sensor, IP54 vodootpornu zaštitu, bateriju u trajanju od 200 sati i SteelSeries Quantum 2.0 Wireless a...

Geek

SteelSeries Artist seriju krasi dizajn čuvenih umjetnika Loren Aste, Duna Hagara i Broka Hofera

Oglašavanje