Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

Stiže osma ekspanzija za igru World of Warcraft

Blizzard je prvi put detaljno predstavio Shadowlands na BlizzConu 2019. godine.

Foto: Blizzard

Za sve obožavatelje mega popularne igre World of Warcraft, stižu dobre vijesti. Shadowlands, osma ekspanzija Blizzarda za njihovu najpoznatiju MMORPG igru, postat će dostupna svim igračima od 26. listopada. Ovisno o dijelu svijeta u kojem živite, pristup ovoj ekspanziji dobit ćete 26. listopada ili dan kasnije. Blizzard je podijelio na Twitteru detalje igre, nakon što je datum izlaska objavljen na eventu Gamescon 2020.

Blizzard je prvi put detaljno predstavio Shadowlands na BlizzConu 2019. godine. Ekspanzija sadrži pet novih zona koje igrači mogu istražiti, preuređeni sustav niveliranja koji komprimira stari na 60 razina, nove opcije prilagodbe, uključujući opciju promjene spola vašeg lika bez plaćanja naknade, piše Engadget.

Uz datum izlaska, Blizzard je podijelio Afterlives: Bastion, prvi od četiri kratkih animiranih filmova dizajniranih kako bi proširili priču o Shadowlands nastavku. Ako ste ikad ranije igrali Warcraft 3: Reign of Chaos, bivšeg Paladina prepoznat ćete kao mentora Arthasa Menethila, lika koji postaje jedan od najpoznatijih Warcraft zlikovaca.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Gaming

Istraživanje provedeno u Nizozemskoj kaže kako tematika igrica nikako ne utječe na dječje ponašanje, ne čini ih agresivnijima te djeca ne pokušavaju emulirati ono...

Gaming

Hyper Scape je najavljen prvi put u srpnju, a od trenutka objave beta verzije, igra je postala prva na vrhu Twitch liste i to...

Gaming

Igra bi trebala biti lansirana 18. kolovoza, a oni koji su je imali prilike testirati usporedili su je s meditacijom.

Gaming

Ako je suditi prema dosadašnjim rezultatima, 2020. godina bit će najbolja godina za proizvođače igara i igračkog hardvera u posljednjih 10 godina.

Oglašavanje