Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Tech

Što je HWID Spoofing i što čini IWantCheats Spoofer najboljim?

HWID Spoofer

Svijet natjecateljskog igranja igara online ponekad može biti previše za pojedince. Postoji velik broj igara koje možete izabrati, a čak i kada se odlučite za igru, morate uložiti vrijeme koje je potrebno da je naučite igrati. Zvuči poprilično jednostavno, zar ne? Možda, ali iskusni igrači bilo koje afirmirane igre vaš pokušaj ulaska u tu igru ​​mogu učiniti potpunom noćnom morom.

Kako itko može provoditi vrijeme učeći igru ​​kada je gotovo zajamčeno da ćete biti mrtvi čim izvirite iza nekog ugla pred nevidljivim napadačem? Zapravo, postoji jedan način. Možda nije baš pošteno prema drugim igračima, ali ako pokušavate preživjeti dovoljno dugo da naučite kako se natjecati protiv iskusnih igrača (ili ako samo želite nekome napraviti neku štetu), možete varati.

Postoji mnogo načina za to, ali korištenje usluge niske kvalitete može predstavljati problem koji dolazi u vidu zabrane (bana) hardvera. To je ono što se događa kada “zaštitnik” (obično dio softvera ugrađen u igru) natjecateljske online igre otkrije da koristite nedozvoljene programe i spriječi vas da igrate igru ​​blokirajući vaš hardverski ID. IWantCheats tim ima spektakularan proizvod koji vas može odmah vratiti u igru ​​ili čak spriječiti zabranu hardvera. No, recimo prvo što je hardverski ID?

Zamislite ovo: igrali ste Call of Duty Warzone na staroj konzoli. Iskustvo s konzolom počelo je dobro, ali kako su vaše vještine napredovale, ograničenja kontrolera počela su vas gušiti. Željeli ste podići razinu svoje igre i postati istinski konkurentni pa ste proveli godinu dana štedeći kako biste složili svoje prvo gaming računalo.

Polako kupujete i gomilate sve dijelove te jednog dana konačno sjednete kako biste sve sastavili. Proces je puno jednostavniji nego što ste mislili da će biti, a neće proći dugo prije nego što ćete ga moći uključiti i početi učitavati svoje igre. Prilikom tog prvog pokretanja, vaš operativni sustav je zabilježio svaki dio hardvera u vašoj konfiguraciji prema njegovom serijskom broju i zatim generirao identifikator od osamnaest znakova koji je postao vaš HWID.

HWID Spoofer

Mnogi softveri, uključujući video igre, koristit će ovaj HWID za identifikaciju vašeg osobnog računala kada je to potrebno, kao što je registracija operativnog sustava ili pak zabrana vaše omiljene igre. Dugo je vremena zabrana hardvera bila smrtna kazna za igrače koji su morali trpjeti te posljedice, ali što ako postoji način da se zaobiđe zabrana hardvera?

Srećom, on postoji. Zove se HWID Spoofer, a mnogi od njih rade točno ono što biste pomislili: lažiraju vaš HWID kako biste mogli zaobići zabranu koja je stavljena za vaš određeni HWID. Postoji niz HWID Spoofera koje možete koristiti na Internetu, ali preuzimanje čudnih datoteka i instaliranje programa koje u potpunosti ne razumijete ili kojima ne vjerujete siguran je način za poželjeti dobrodošlicu virusu na svom računalu ili da mu na neki drugi način naškodite.

Zato uvijek trebate koristiti izvor od povjerenja kada instalirate bilo što na svoje računalo, a jedan izvor je iznad ostalih kada su u pitanju HWID Spooferi: IWantCheats.com. Radi se o jednom od najpouzdanijih mjesta koje nudi mogućnost varanja i hakiranja u rasponu od preko 40 različitih igara, s novima koje se dodaju redovno, a nudi i jedan od najpotpunije opremljenih HWID Spoofera koje možete pronaći na Internetu.

Ako igrate super-popularne igrice kao što su PUBG, Rust, Valorant ili Apex Legends, bit ćete u dobrim rukama za sve svoje HWID Spoofing potrebe na IWantCheats.com. Njihov posebno dizajnirani HWID Spoofer ima troslojnu zaštitu koja može održati vaše iskustvo igranja u svim okolnostima.

Dok neki HWID Spooferi mijenjaju samo neke ID-ove hardvera vašeg sustava, IWantCheatsov Spoofer mijenja ih sve, uključujući vaše mrežne adaptere i čak ide toliko daleko da briše datoteke za kontroliranje igrača koje vaše igre instaliraju kako bi vas držale na oku. Nećete čak ni morati brinuti o tome je li vaš operativni sustav kompatibilan s IWantCheats HWID Spooferom budući da radi na svim verzijama sustava Windows.

IWantCheats također ima jedini HWID Spoofer koji radi na blokiranju, poništavanju i sprječavanju zabrana hardvera u svjetskom fenomenu kao što je Call of Duty Warzone. Čak ni softver svjetske klase protiv varanja Infinity Warda i Raven Softwarea nije dorastao IWantCheatsovom HWID Spooferu.

Mogli biste se zapitati “kako IWantCheats HWID Spoofer može ostati učinkovit kada se sve popularne natjecateljske online igre redovito ažuriraju i zakrpavaju?” Odgovor je da oni uvijek ostaju korak ispred igre. Njihov HWID Spoofer ažurira se svaki tjedan. Takva vrsta predanosti nešto je što nećete pronaći u običnom, besplatnom HWID Spooferu, ali to je upravo ono što je potrebno za stvaranje proizvoda koji će vas zaštititi bez obzira na sve.

Jedina manja neugodnost koju će korisnici doživjeti je prozor od nekoliko sati u kojem se Spoofer isključuje kako bi se dodao svježi kod koji ga održava ažurnim za svaku pojedinu igru ​​koju podržava. Ovaj mali kompromis može se čak smatrati pozitivnim jer ako se IWantCheats HWID Spoofer ukloni izvan mreže, to vjerojatno samo znači da ga poboljšavaju kako bi se borili protiv novih napredaka u zabranama protiv varanja.

Naravno, ovakva kvaliteta mora imati svoju cijenu. Nećete dobiti onu vrstu proizvoda, posvećenosti ili podrške koju IWantCheats pruža besplatno, ali neće biti ni precijenjena. Kada razmislite o tome što IWantCheats nudi i usporedite to s drugim uslugama na internetu, vidjet ćete da je vrijednost koju nudi nevjerojatna.

Dakle, sljedeći put kada sjedite ispred svog računala i buljite u statični zaslon jer su vas uhvatili u korištenju programa za varanje ili hakiranje s lošim HWID Spooferom, možete se zapitati zašto si niste uštedjeli vrijeme i iskoristili izvanredne usluge koje nudi IWantCheats.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Tech

U Moskvi se održavaju tečajevi iz oralnog seksa za djevojke koje žele usavršiti svoje sposobnosti oralnog zadovoljavanja. Cijena tečaja je 3500 ruskih rublja (608kn)...

Tech

Što bi se dogodilo ako uronite ruku u posudu tekućeg dušika? Bi li vam se ruka smrzla do ozeblina? Bi li se razbila čim...

Internet

Sigurno ste do sad naletjeli na neke od bizarnosti na koje je Googleovo auto naletjelo pri snimanju, a u ovom videu pogledajte kompilaciju najčudnijih...

Tech

Trebate izračunati postotak od nekog broja, a ne znate kako? Pročitajte ovaj jednostavan članak i naučite kako se računa postotak. Postotci se koriste za...

Tech

1995. godine grupa znanstvenika NASA-e napravila je testove o tome kako pojedine droge utječu na paukovu sposobnost da izgradi mrežu.

Internet

Odmah da vam kažemo – neizbježan kraj dogodio bi se iznenađujuće brzo. Ako je zapremnina prosječnog lijesa 886 litara, a prosječan volumen ljudskog tijela...

Automoto

Tvrtka Laser Power Systems razvila je automobil pogonjen nuklearnom energijom. Napokon je pronađen način koji će vašem automobilu omogućiti vječni rad bez punjenja. No...

Tech

Rudnik dijamanata Mir u Siberu jedna je od najvećih rupa u tlu koju je čovjek napravio. Duboka je 525 metara i široka 1200m. Let...