Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

Stvarni kraj igre Fortnite ili samo domišljata najava nove sezone?

Nakon tjedan dana odgode, Fortnite sezona 10 je završila 13. listopada.

Sezona je završila nevjerojatnim “The End” eventom koji je trebao najaviti sezonu 11, no event je predstavio doslovno kraj, pošto igru nakon eventa nije moguće igrati.

Kao i u sezoni 4, događaj je započeo raketom koja je lansirana u nebo te eksplozijom stvorila pukotine u prostoru i vremenu. Kao i u prijašnjim sezonama, raketa je otišla iz jedne pukotine u drugu, osim što se ovoga puta radilo o nekoliko raketa. Nakon otprilike minute, sve su se rakete spojile u jedno mjesto gdje se nalazio smrznuti meteor. Igrači su bačeni tako visoko u zrak da su mogli vidjeti cjelokupnu mapu sezone 10, prije nego se sve urušilo i uništilo kompletan otok.

Izvor: Fortnite

Sam događaj je završio tako da je sve usisano u crnu rupu koju možete vidjeti na slici iznad, a koja se pojavljuje kod svakog igrača koji pokuša upaliti i zaigrati Fortnite.

Što je sa sezonom 11?

Nejasno je koliko će ovaj period trajati, no sezona 11 će se ipak dogoditi. Epic Games je najavio niz ažuriranja i noviteta koji će se pojaviti u sezoni 11, tako da zaista nema govora o tome da Fortnite neće imati još jednu briljantnu novu sezonu.

Početak sezone 11 očekuje se 17. listopada.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Gaming

Captain America skin je dostupan u igri za kupnju po cijeni od 2,000 V-bucksa, odnosno oko 20 dolara u realnoj vrijednosti.

Gaming

Ugovor od 250 milijuna dolara omogućit će proizvođaču PlayStationa manjinski udio u tvrtki.

Gaming

Igra je dobila svoj preobražaj u popularni žanr battle royale i to pod nazivom Worms Rumble.

Gaming

Igra je dostupna za PC, PlayStation 4, Xbox One, ali ne i za PS3 i PS Vita.

Oglašavanje