Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Akcije

TIA Mobiteli akcija: Iskoristite pogodnosti koje se nude

Mjere Kriznog stožera popuštaju, ali polako i sigurno. Korona virus još uvijek je realna prijetnja, pa tako akcija #OstaniDoma traje i dalje. Web shop TIA Mobiteli prati potrebe kupaca, te nudi pogodnosti prilikom kupovine posebno biranih proizvoda. TIA Mobiteli akcija i dalje traje.

Iskoristite akciju, i odaberite za sebe proizvode iz kategorije Samoizolacija.

Sve za rad od kuće

Iako su mnoge radnje zatvorene, mnogi i dalje rade i obavljaju dnevne poslovne zadatke. Da bi uspješno obavljali poslove iz svog doma, ili nekog improviziranog ureda, potrebno je imati odgovarajuću opremu. Rad od kuće iziskuje pripremu, da bi bili produktivni i dobro obavljali svoj posao.

Ako imate potrebu raditi od kuće, da bi sebi olakšali, predlažemo da pogledate ponudu internet trgovine TIA Mobiteli.

Wide screen monitor od 24“

TIA Mobiteli, akcija ostani doma
HP 24o monitor

Za što bolji pregled izvještaja, lakše čitanje e-mail poruka ili grafičku obradu bilo koje vrste, monitor od 24“ će dobro doći. HP 24o monitor ima 24″ u dijagonali, FULL HD LED tehnologiju i odličan je izbor za rad kod kuće. Iskoristite povoljnu cijenu, koja vrijedi dok traje akcija TIA Mobiteli web trgovine. Kupite monitor po cijeni od 749,00KN. Dostava je besplatna, a monitor je dostupan odmah. LED pozadinsko osvjetljenje dat će vrhunski doživljaj pregledavanja sadržaja. Rezolucija 1920×1080 piksela, sa FULL HD prikazom zadovoljava sve uredske potrebe. Monitor možete spojiti uz pomoć VGA, DVI-D ili HDMI kabela. Potrošnja ovog kompaktnog LCD monitora je 32W maksimalno, pri najjačem „opterećenju“.

Avision AD 130 kombinirajući plošni skener

Akcija TIA Mobiteli
Avision AD130

Ako radite s mnogo dokumenata, imate potrebu raditi veliki broj kopija i skeniranih dokumenata, ovaj skener je uređaj za vas. Kombinirajući plošni skener će uspješno zamijeniti vaš kopir/skener aparat iz ureda. Korištenjem ovog uređaja, u kratkom vremenu, jednostavno možete raditi kopije većeg broja dokumenata. Skener je kompaktnih dimenzija, i lako će stati u vaš mali ured kod kuće. Unatoč malenim dimenzijama, Avision AD 130 se ponaša kao profesionalac u svom poslu. Možete koristiti skeniranje ADF, ili na plošnoj površini. Format dokumenata koje možete skenirati je A4, što je sasvim dovoljno za 90% uredskog poslovanja. Brzina skeniranja je 30 stranica u minuti. Spajanje s računalom ide putem USB 2.0 kabela. Skener možete kupiti za 1.999,00KN dok traje akcija u trgovini TIA Mobiteli, za gotovinsko plaćanje. Napominjemo: dostava je besplatna za kupljene artikle u akciji #OstaniDoma.

HP DeskJet 2630 3-in-1 multifunkcionalni printer

HP printer akcija OstaniDoma
HP DeskJet 2630

Za izradu dokumenata, u kolor ili crno bijeloj tehnici, ovaj InkJet štampač će poslužiti i više nego dobro. Pored ispisa, multifunkcijski štampač HP DeskJet 2630 može skenirati dokumente A4 formata. Za manje zahtjevne poslove, i manji broj potrebnih skeniranja dnevno, HP će biti sasvim dovoljan. Multifunkcijski štampač se prodaje po cijeni od 328,00KN. Kupite HP multifunkcijski uređaj po akcijskim cijenama, da povoljno opremite ured kod kuće.

Računalo za rad smo već prije spominjali, pa se podsjetite. Pogledajte još jednom ASUS VivoBook iz ponude koju ima TIA Mobiteli. Spojite si radne alate i obavite potrebne radne zadatke bez gnjavaže. Produktivan radni dan oslobađa od stresa, i pomoći će da nam vrijeme brže i kvalitetnije prođe. Akcija TIA Mobiteli trgovine traje za vrijeme samoizolacije. Iskoristite priliku i opremite svoj novi ured.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Akcije

Korona virus još uvijek nam prijeti, pa se mnogi oslanjaju na posao od kuće. U tom kontekstu, u nastavku ćemo spomenuti par proizvoda po...

Biznis

Globalno širenje COVID-19 virusa donio je sa sobom neke, za naše područje, nove poslovne izazove. Rijetko smo imali priliku raditi od kuće. Živimo u...

Akcije

Kako smo svi mogli i pretpostaviti, samoizolacija traje već neki duži period. Da bi vrijeme doma proveli što kvalitetnije, s manje poteškoća, TIA mobiteli...

Akcije

Iskoristite vrijeme i napravite poslove koje dugo odgađate. Iskoristite ponudu web trgovine TIA Mobiteli i opremite svoj radni prostor vrhunskom ponudom alata renomiranih svjetskih...

Oglašavanje