Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Promo i akcije

Travanjski popusti: Windows 10 za samo €7,4 na Godeal24

Vjerovali ili ne, stiglo nam je travanjsko sniženje na licence koje možete povoljno kupiti na stranici Godeal24.com. Nadogradite vaše računalo novim i licenciranim softverom koji svakodnevno trebate za obavljanje različitih poslova. Super ponuda za kupovinu novog softvera.

Godeal24 Travanjski popusti donose velike popuste na kupovinu neophodnog računalnog softvera, prvenstveno mislimo na Operacijski sustav Windows, i druge softverske pakete poput MS Office paketa. Ako planirate uložiti u računalnu opremu, toplo preporučujemo kupovinu softvera koji svakodnevno koristite, posebno sada po akcijskim cijenama. Sada možete kupiti softverske licence po zaista povoljnim cijenama, te uštedjeti dodatno ako iskoristite kupon kodove koje ćemo napisati u nastavku.

Godeal24 akcija

Osnovna akcijska ponuda

Za veću produktivnost i stabilan rad od kuće, trebate imati ažuriran originalni OS i softver s kojim radite. Iskoristite odgovarajući KOD prilikom kupovine, i ostvarite popust.

Windows u pola cijene

Kupon KOD: SGO50

Posebna ponuda za MS Windows licencu u pola cijene. Godeal24 svojim kupcima nudi originalne licence za MS Windows, što smatramo odličnom prilikom da opremite kućni ured profesionalnim alatima za nesmetan rad od kuće.

Premium paket ponuda

Kupon KOD: SGO62

Godeal24 donosi popuste na paket softverskih alata koji trebaju za svakodnevni rad, bilo od kuće ili iz vašeg ureda.

Za kraj još 55% popusta

Ako iskoristite kupon KOD: SGO55, sljedeći softver možete kupiti po cijeni sniženoj do nevjerojatnih 55%.

Sami postupak kupovine krajnje je jednostavan, sa više načina plaćanja. Nemate razloga propustiti ovu ponudu, a mi ćemo vam pomoći da nabavka legalnog softvera bude što jednostavnija i povoljnija.

Plaćanje korištenjem PayPal servisa

Na stranicama Godeal24 možete koristiti različite metode plaćanja, a ovom prilikom ćemo objasniti kako možete platiti licence korištenjem PayPal računa. Odaberite „Checkout“ i nastavite kao „gost“ ili izradite račun. U „Payement Information“ odjeljku će se pojaviti „Cwalletco“ pa kliknite „Continue“.

Plaćanje na Godeal24

Sada odaberite „Order Review“ i kliknite na „Place Order“.

Oradite klik na „Choose Payement Method“ i kliknite na „Process Order“.

Pojavit će vam se više načina plaćanja, između ostalog kartično plaćanje ili plaćanje korištenjem PayPal servisa.

Sami izaberite najpogodniji način plaćanja, i završite kupovinu. Nakon što ste kupili licencu, istu ćete dobiti na email adresu koju ste upisali prilikom kupovine. U slučaju bilo kakvih poteškoća ili pitanja, slobodno se obratite tehničkoj podršci na E-mail adresu: [email protected].

(Sponzorirani članak)

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Aplikacije i softver

Ušli smo u novu godinu, počastili sebe ponekom sitnicom, a sada je vrijeme da i svoje računalo nagradimo novom nadogradnjom. Ako ste u potrazi...

Promo i akcije

Povodom ulaska u novu 2023. godinu, Godeal24 predstavlja novogodišnju rasprodaju tijekom koje možete nabaviti Windows, Microsoft Office i mnoge druge računalne alate po iznimno...

Promo i akcije

Microsoft Office jedan je od najpopularnijih uredskih softvera svih vremena, a dugi niz godina mete konkurenciju i predstavlja prvi izbor brojnih korisnika. Iako ga...

Aplikacije i softver

Crni petak je pred vratima, a ako ste u potrazi za jeftinim, a originalnim računalnim softverima – imamo odličnu vijest za vas! Ne propustite...