Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Akcije

Tronsmart Onyx Free TWS Bluetooth bubice po odličnoj cijeni

Predstavljamo odlične Bluetooth slušalice Tronsmart Onyx Free, s posebnom cijenom ako koristite promotivni kod koji ćemo objaviti u nastavku teksta.

Onyx Free model bežičnih slušalica krenuo je u prodaju 25. svibnja, i povodom prvog predstavljanja, napravit ćemo kratki osvrt na taj model. Kupon koji ćemo napisati vrijedi za početak prodaje, a već prvih dana, kako je prodaja krenula, na stranici geekbuying možete pročitati veći broj recenzija. Od ukupno 5 zvjezdica, ovaj model je popunio svih pet. Smatramo to dovoljno dobrom reklamom, ali vrijedi napisati nešto o spomenutim modelom slušalica.

Najbolje značajke Tronsmart Onyx Free slušalica

BT Slušalice Tronsmart Onyx Free
Tronsmart Onyx Free

Qualcomm čip donosi stabilnu bluetooth vezu i brzo spajanje s vašim smartphone uređajem. Brzi prijenos podataka i smanjena potrošnja baterije dodatne su prednosti spomenutog čipa. Tehnologija Qualcomm aptX isporučit će samo vrhunski Hi-Fi doživljaj.

Dodirni gumbi na slušalicama osiguravaju lako rukovanje, kako slušalicama, tako i upravljanje vašim pametnim telefonom. S lakoćom možete regulirati jačinu zvuka, prebacivati pjesme ili se javiti na dolazne pozive. Upravljački gumbi dolaze iz proizvodnih pogona kompanije Panasonic, i jedni su od najboljih trenutno na tržištu.

Trajnost baterije zadovoljit će i one najzahtjevnije korisnike. Ako ste se opustili i kontinuirano uživate u omiljenim pjesmama, Tronsmart Onyx Free slušalice mogu raditi bez prekida punih 7 sati. Za cjelodnevno uživanje u glazbi, uz kraće prekide, slušalice možete puniti u njihovom originalnom zaštitnom kućištu.

Uparivanje se izvodi automatski, čim se slušalice izvade iz kućišta. Ukoliko je smartphone u blizini, a već ste ga uparili, slušalice će automatski uspostaviti bluetooth vezu.

Možete koristiti jednu slušalicu (Mono sound), ili dvije (Stereo). Za potrebe telefoniranja jedna slušalica je sasvim dovoljna. Ukoliko želite preslušati naslove omiljenih izvođača, za što bolji zvuk aktivirajte obadvije slušalice.

Kompaktnog su dizajna, i lako se ponesu na put. Slušalice Tronsmart Onyx Free su vodootporne sa IPX7 oznakom, što znači da su pogodne za vježbanje.

Uz pomoć pametne funkcije, slušalicama možete aktivirati digitalnog pomoćnika, Siri ili Google assistant.

Iskoristite priliku i kupite slušalice po povoljnoj cijeni. Ako prilikom kupovine ukucate promotivni KOD: ONYXFREE, ove slušalice mogu biti vaše za svega €32,08.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Gadget

Kad god sam u nedoumici što kupiti boljoj polovici, okrenem se internetu. Između nas, u nedoumici sam u devet od deset slučajeva, a onaj...

Akcije

Pri samoj pomisli na tvrtku Lenovo, prvo nam na pamet dolaze računala, no ova tvrtka u svom portfelju ima na desetke različitih proizvoda. S...

Akcije

Stigle su i naše slušalice, Tronsmart Onyx Free TWS Bluetooth. Pisali smo o njima i predstavili ih prilikom samog puštanja u prodaju. Sada je...

Akcije

Xiaomi Air 2S nove su bežične slušalice sa Bluetooth 5.0 tehnologijom i mnogo noviteta koje ćemo opisati u nastavku. Nove Xiaomi Air 2S slušalice...

Oglašavanje