Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Aplikacije i softver

U Hrvatsku stiže jedinstvena Joberty platforma za IT profesionalce

Joberty, online platforma IT poslova koja povezuje poslodavce i kandidate u transparentan eko-sistem, od danas je službeno počela s radom u Hrvatskoj. Kao jedinstvena platforma te vrste, Joberty omogućava zaposlenima u IT tvrtkama da podijele svoja iskustva u radu, kandidatima da pronađu posao koji odgovara njihovim potrebama te IT tvrtkama da pronađu relevantne kandidate za svoja radna mjesta. 

Ovakvim pristupom Joberty pruža široj zajednici priliku da stekne dodatni uvid u radnu etiku i kulturu IT tvrtki, čime se povećava transparentnost IT zajednice koja se ubrzano razvija.

Platforma osnovana 2019. godine ubrzo je prepoznata kao projekt izuzetnog potencijala, koji ima tendenciju da se proširi na tržišta širom svijeta, a prva stanica je upravo Hrvatska.

„Naša misija u Jobertyju je da povećamo transparentnost zapošljavanja u IT zajednici i da pomognemo IT profesionalcima da donose bolje karijerne odluke. Cilj nam je da osnažimo pretragu i pronalazak poslova u IT sektoru. Odlučili smo se za tržište Hrvatske, jer su okolnosti dosta slične kao u Srbiji, u smislu veličine, potreba ciljne skupine i problema transparentnosti s kojima se IT zajednica susreće. Prema većini procjena, globalni zahtjevi za IT poslovima premašit će nekoliko milijuna, a u našem fokusu je da budemo na usluzi tim zahtjevima“, rekao je Nikola Mijailović, osnivač Jobertyja.

Na tržištu Srbije na kojemu platforma posluje dvije godine i broji skoro 30.000 IT profesionalaca, tvrtke su već prepoznale brojne prednosti koje ona donosi – od mnogobrojnih potvrda kandidata u kojima navode Joberty kao izvor informiranja o radnim mjestima, do okidača za donošenje odluke o prijavi na oglas na osnovu dojmova koje pročitaju na platformi. Takođe, tvrtke navode da im upravo s Jobertya dolaze najrelevantniji kandidati.

Joberty Technologies doo (Joberty) je online platforma osnovana u kolovozu 2019. godine, nastala kao start-up. Cilj platforme je da omogući zaposlenima u IT tvrtkama da podijele svoja iskustva u radu, kandidatima da pronađu posao u IT industriji, a IT tvrtkama da pronađu relevantne kandidate za svoja radna mjesta. Cilj platforme je proširenje na regiju, ali i druge kontinente, posebno na tržite SAD-a. 

Više informacija o Jobertyu možete podgledati ovdje.

Ostavi komentar
Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Tech

Iako je prošlo skoro 10 godina od posljednje konferencije, The Geek Gathering i dalje budi lijepa sjećanja kada ga spomenemo. Upravo zbog toga, ove...

Tech

30% Amerikanaca je odgovorilo potvrdno

Biznis i posao

Job Fair, sajam poslova u organizaciji Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, Centra karijera FER-a, Saveza Studenata FER-a i Kluba studenata elektrotehnike (KSET) svečano...

Internet

S više od 800 milijuna korisnika diljem svijeta, TikTok je jedna od najpopularnijih društvenih mreža na svijetu. Ono što ovu društvenu mrežu čini toliko...