Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

U razvoju je 400 novih igara za Google Stadia servis

Igre će biti gotove i predstavljene u sljedećih par godina.

Foto: Google

Jack Buser, direktor Google Stadia igara, objavio je da 200 programera radi na pripremi novih 400 igara za ovaj streaming servis. Igre će biti gotove i predstavljene u sljedećih par godina, a očekuje se da će se najveći broj igara predstaviti tijekom 2022. godine.

Prilikom pokretanja servisa, rukovoditelji su obećavali da će Stadia imati veliki broj jedinstvenih igara i ambiciozne značajke koje uključuju igranje u 4K rezoluciji, elemente društvenih mreža, posebnu vrstu streaminga te velik popis igara. Danas, godinu dana nakon, većina ovih obećanja još uvijek nisu ispunjena.

Google Stadia trenutno broji oko 100 igara, od kojih se tek nekoliko njih može svrstati u premium klasu – Doom Eternal, Borderline 3 i Hotline Miami.

Tvrtka Google je u želji da poveća raznolikost i kvalitetu igara angažirala dva vlastita game studija. Jedan se nalazi u Montrealu, a drugi u Los Angelesu. Osim toga, Google je potpisao ekskluzivni ugovor s Harmonixom te sklopio čvrste ugovore i s mnogim drugim game studijima.

Možemo reći da tvrtka još uvijek nije pokazala svoj pun potencijal cloud gaminga, a Buser smatra da će sljedeće dvije godine biti ključne u tom procesu. Google se u zadnje vrijeme trudi privući više igrača na Google Stadia servis, pa su osmislili razne ponude kao što su probno uvođenje na iOS ili ponuda koja pretplatnicima YouTube Premiuma daje paket Stadia Premiere Edition od 99 dolara besplatno do kraja godine, piše Engadget.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Web & IT

Najviše problema su imali korisnici u SAD-u, Velikoj Britaniji, Nizozemskoj, Japanu, Grčkoj i drugim zemljama Europe, Afrike i Azije.

Gaming

Ovim potezom, ukupan broj država u kojima je Stadia dostupna povećao se na 22.

Apps & Software

Instagram je prvog tjedna postojanja stekao oko 100.000 korisnika, a uskoro su uslijedili i milijuni drugih.

Apps & Software

Neki od streaming servisa su najavili da će čak i poboljšati kvalitetu streamanja u odnosu na ranije