Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

Ubisoft besplatno nudi Assassin’s Creed edukativne ture kroz staru Grčku i Egipat

Virtualne ture kroz staru Grčku i stari Egipat moguće je besplatno preuzeti sve do 21. svibnja.

Foto: Ubisoft

Mnogi obožavatelji igre Assassin’s Creed Origins ističu kako su im omiljeni dijelovi upravo oni mirni, dok šetaju po krovovima starog Rima ili Londona iz vremena industrijske revolucije, prije nego što dođe do borbe. Takvi trenuci često bivaju prekinuti kad igrač kroči na zabranjeno tlo te ga priča primora ubiti nekoga, kako bi mogao u miru nastaviti svoju virtualnu šetnju.

Upravo je to jedan od razloga zašto se početkom 2018. godine pojavila verzija Assassin’s Creed Origins – discovery tour. Ova varijanta se udaljava od nasilja koje je osnova matične igre, pa igraču nudi virtualnu turističku turu kroz dijelove starog Egipta te podsjeća na audio ture iz muzeja, samo što virtualnom turistu omogućuje i penjanje na piramide ili vožnju Nilom dok uči o svijetu koji je jednom postojao.

Turistička tura se odvija u istom ugođaju kao i originalna video igra, ali su mnogi aspekti izbačeni, pa nema borbi, razina koje bi trebalo prijeći te artefakata koje igrač sakuplja. Kad se prođe prvi dio, otvaraju se nove mogućnosti i igrač može ići gdje god poželi. Ponuđeno mu je i 70 novih tura koje pokrivaju sve od svakodnevnog života u starom Egiptu, preko izgradnje piramida, pa sve do biografija ključnih likova kao što je Kleopatra.

Virtualne ture kroz staru Grčku i stari Egipat moguće je besplatno preuzeti sve do 21. svibnja. Verzije Discovery Tour: Ancient Greece i Discovery Tour: Ancient Egypt mogu se pronaći na službenoj stranici, a za preuzimanje je neophodan Uplay račun, piše The Verge.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Gaming

Hyper Scape je najavljen prvi put u srpnju, a od trenutka objave beta verzije, igra je postala prva na vrhu Twitch liste i to...

Gaming

Ubisoft je predstavio prvi trailer za popularnu igru Far Cry 6 u sklopu svoje digitalne konferencije Ubisoft Forward.

Gaming

Ako se prijavite sa svojim Uplay računom tijekom glavnog dijela Ubisoft Forward događaja, igru Watch Dogs 2 dobit ćete na poklon.

Gaming

Glasina o tome da je Far Cry 6 u pripremi i da će se uskoro pojaviti ne manjka, a proteklih se mjeseci o ovom...