Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

Ubisoft objavio trailer za Far Cry 6

Ubisoft je predstavio prvi trailer za popularnu igru Far Cry 6 u sklopu svoje digitalne konferencije Ubisoft Forward.

Foto: Ubisoft

Kinematografski trailer prikazuje grad u jeku pobune pod režimom Antona Castilla kojeg glumi Giancarlo Esposito, kojega svi znamo kao Gus Fringa iz popularne serije Breaking Bad.

U Far Cry 6 igrači kontroliraju Danija Rojasa čiji je zadatak zaustavljanje Castillovog režima. Kao i kod njegovih prethodnika iz Far Cry 5 i Far Cry New Dawn, lik je prilagodljiv i može se igrati i kao muškarac i kao žena.

Ubisoft kaže da će igrači imati na raspolaganju puno oružja i sustav praćenja koji će omogućiti regrutiranje brojnih saveznika koji će se boriti uz vas, kao u Far Cry 5. Jedan od tih saveznika u Far Cry 6 može biti i opasan pas imena Chorizo, piše The Verge.

Far Cry 6 trebao bi postati dostupan 18. veljače 2021. godine za Play Station 5, PS 4, Xbox Series X, Xbox One, PC i Google Stadia servis. Igra predstavlja zadnji u nizu nastavak nakon izdanja Far Cry: New Dawn iz 2019. godine i Far Cry 5 iz 2018. godine.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Gaming

Hyper Scape je najavljen prvi put u srpnju, a od trenutka objave beta verzije, igra je postala prva na vrhu Twitch liste i to...

Gaming

Ako se prijavite sa svojim Uplay računom tijekom glavnog dijela Ubisoft Forward događaja, igru Watch Dogs 2 dobit ćete na poklon.

Gaming

Glasina o tome da je Far Cry 6 u pripremi i da će se uskoro pojaviti ne manjka, a proteklih se mjeseci o ovom...

Gaming

Igra stiže 12. srpnja, ali samo za PC, a verzija za konzole očekuje se do kraja godine.