Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Promo i akcije

Urevo U1 ultra tanka, pametna traka za vježbanje i hodanje

Ovom prilikom predstavljamo Urevo U1 traku za vježbanje. Napisat ćemo kratki osvrt na ultra tanku, pametnu traku za hodanje i održavanje kondicije u vašem domu. Ova oprema za vježbanje je iskoristiva u teretani, za vježbanje na otvorenom i u zatvorenom, kao i vježbanje kod kuće. Napredne funkcije olakšavaju korištenje trake, kao i praćenje vaših svakodnevnih fizičkih aktivnosti. Pratite tijek vježbanja, i napredak kroz vremenski period dok vježbate.

Xiaomi je na tržište poslao još jedan kvalitetan pametni uređaj. Ako se odlučite za Urevo U1, ne zaboravite, možete proizvod naručiti sa skladišta u EU.

Glavne značajke Urevo U1 traka za vježbanje

Ekstremno tanak dizajn za nesmetano vježbanje u svakom prostoru. Traka za vježbanje Urevo U1 ima debljinu od tek 6,5cm, i teška je svega 25kg. Ova traka za vježbanje prikladna je za svaki prostor, a po završetku korištenja lako se odloži i neće vam smetati.

Traka za vježbanje Urevo U1

Prikladna je za različite vrste vježbi, točnije za više osoba različitih fizičkih predispozicija. Urevo U1 pametna traka za vježbanje dizajnirana je za osobe starosne dobi između 14 i 60 godina, sa tjelesnom masom do 90 kilograma. Opremljena je i sigurnosnim pojasom za djecu, za sigurno vježbanje.

Ugrađeni zaslon daje sve potrebne informacije: brzinu hodanja/trčanja, potrošene kalorije, prijeđenu udaljenost, i druge vrijednosti koje su potrebne za vrijeme vježbanja.

Urevo U1 ima 3 načina rada i možete sebi aktivirati: hodanje, brzo hodanje i trčanje.

Traka za trčanje hodanje Urevo U1

Vježbajte uz minimalnu buku. Bučnost uređaja svedena je na minimum, za što ugodnije vježbanje, da ne smetate sebi i drugima. Za bolji doživljaj, naravno, možete koristiti slušalice ili bubice da slušate omiljenu glazbu dok sagorijevate kalorije.

Recenzija trake za hodanje Urevo U1

Odlična opcija je daljinski na kojem možete, za vrijeme dok vježbate, mijenjati brzinu ili ugasiti/upaliti traku za trčanje. Urevo U1 traka za vježbanje ima sve značajke kvalitetne kućne sprave za održavanje kondicije.

LED HD zaslon je odlično pozicioniran, na prednjoj strani sprave i pregledan je u svakom trenutku. Sve informacije o tijeku vježbi su dostupne, što je svakako korisno i detalj koji treba spomenuti.

Tehničke specifikacije

Urevo U1 model, traka za trčanje dolazi u crnoj boji.

 • Površina za hodanje: 1200 x 420 mm
 • Maksimalna nosivost: 90 kg
 • Prikladno za: 14 do 60 godina
 • Najmanja brzina: 0,8 km/h
 • Maksimalna brzina: 6,0 km/h
 • Deklarirani napon: 220 V
 • Deklarirana snaga: 560 W
 • Težina proizvoda: 25kg
 • Dimenzije proizvoda: 1485 x 552 x 107 mm

Sadržaj paketa

U originalnom pakiranju, ako sebi naručite Urevo U1, doći će:

 • 1x Urevo U1 traka za vježbanje (hodanje/trčanje)
 • 1x naponski kabel
 • 1x daljinski upravljač
 • 1x sitni alat
 • 1x upute o korištenju

Možete kupiti Urevo U1 po povoljnoj cijeni od €249,39 ako iskoristite KOD za popust: UREVOAC. Artikl se nalazi na skladištu u Europskoj Uniji, što znači da će pošiljka brzo stići na vašu adresu i nećete imati dodatno plaćanje carine.

Za održavanje kondicije, posebno ako ste kratki s vremenom, te ste primorani vježbati kod kuće, ova sprava će dobro doći. Kvalitetna i povoljna sprava koja ne zauzima mnogo prostora je oprema koju vrijedi imati. U posljednje vrijeme, u periodu ograničenog kretanja, kućne sprave za vježbanje su jako tražene. Iskoristite priliku i nabavite sebi spravu za održavanje kondicije.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Tech

U prodaju domaćeg Smartus.hr webshopa stigla je dugo očekivana Xiaomi Mi Band 6 fitness narukvica – najnoviji dodatak najpopularnije serije fitness narukvica na svijetu!...

Promo i akcije

Za što ugodnije radno iskustvo, ako ste dugo u uredu i tražite načina da se protegnete, svakako pogledajte ovaj električni okvir za radni stol....

Promo i akcije

Redovno vježbate i tražite bicikl za stan? Predstavljamo Merax X-Bike sklopivi bicikl na magnet, koji će savršeno pristajati u velikim i manjim prostorima. Bicikl...

Promo i akcije

Predstavljamo posljednji model sprave za vježbanje WalkingPad A1. Inovativni dizajn, kvaliteta i poprilično niska cijena, svakako daju motiva da napišemo nešto više o spomenutom...