Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gadget

USB UV lampa protiv komaraca i drugih letećih napasti

Lijepim vremenom polako nam dolaze komarci, i drugi insekti koji nam zagorčavaju život. Da bi zaustavili najezdu u vašem domu, iskoristite priliku i kupite sebi USB lampu protiv komaraca. Ova UV lampa protiv komaraca efikasno eliminira i druge insekate, aktivno, tako da ih doslovno usiše u zamku iz koje više neće izaći.

Lampa protiv komaraca i insekata radi tiho, ne stvarajući buku koja vam može smetati dok boravite u prostoriji. Koristeći UV svjetlo, koje privlači komarce i druge insekte, uz pomoć zračnog vrtloga, štetočine upadaju u zamku iz koje neće izaći.

Električna zamka za komarce

Ukoliko tražite efikasno rješenje protiv komaraca, za prostore u kojima boravite vi i članovi vaše porodice, ova lampa je stvorena za vas. Koristi se unutar prostorija, i neće smetati ni vama ni drugima. UV lampa protiv komaraca ne sadrži nikakve kemikalije, ne zrači i ne šteti ni na koji način. Sigurna je za korištenje, a opet efikasna protiv insekata.

UV lampa protiv komaraca i insekata
USB UV lampa protiv komaraca

Lampa radi na struju, uz pomoć običnog USB kabela. Osim pasivnog djelovanja UV LED svjetla, za što bolji efekt, unutar kućišta se nalazi ventilator. Ventilator je nečujan, a služi da bi stvorio zračni vrtlog u području UV svjetla. Komarci koje privlače svjetlosni valovi posebnog spektra, doći će u blizinu lampe, a zračni vrtlog će ih uvući u zamku. Posebna tehnologija isušivanja zraka, doslovno će dehidrirati kukce i insekte zarobljene unutar lampe.

Protiv bijega iz zamke, brine se mreža (kavez) unutar kućišta, koja se po potrebi (za čišćenje) lako izvadi.

UV lampa protiv komaraca specifikacije

Lampa protiv komaraca dolazi u crnoj ili bijelo boji. Izrađena je uglavnom od kvalitetne ABS plastike, i radi na struju. UV lampa ima snagu 5W, i radi na 5V. Teška je pola kilograma, i lijepo je dizajnirana da pristaje na sve površine vašeg namještaja.

Unutar originalnog pakiranja dobit ćete: 1x USB UV lampa protiv komaraca, 1x USB kabel.

Trebamo spomenuti da UV lampa radi efikasno i danju i noću. Slobodno se može koristiti dok boravite u prostoriji, s potrebom povremenog čišćenja mreže smještene unutar kućišta. Ventilator radi nečujno, i neće ometati tijekom noćnog spavanja. Savršena zamka za komarce, za ugodan boravak doma.

UV lampa protiv komaraca prodaje se po cijeni od nekih 10 USD. Kupite sebi povoljan i jako efikasan uređaj protiv komaraca.

Zamka za komarce posebno je tražena u ovom periodu, kada smo doma, zatvoreni u samoizolaciji. Lijepo vrijeme koje nam dolazi, sa sobom će donijeti i komarce. Za što lakšu borbu protiv napornih krvopija, svakako razmislite o jednom ovakvom uređaju.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Gadget

Prenosiva UV lampa za steriliziranje lako se koristi, i dobra je za brzo i efikasno djelovanje na manjim površinama koje često koristimo. Elegantnog je dizajna,...

Oglašavanje