Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Igre

Uskoro stiže novi Call of Duty – Black Ops: Cold War

Activision je izbacio trailer za novu igru, a više informacija nas očekuje 26. kolovoza.

Nakon pokušaja s novitetima dodanim u Modern Warfare naslovu, Activision će nas vratiti u sukobe prošlosti. Tvrtka Activision je u srijedu podijelila prvi teaser za Black Ops: Cold War i najavila više informacija 26. kolovoza.

Novi nastavak Call of Duty franšize će nas vratiti u ne tako daleku prošlost, u vrijeme Hladnog rata. Activision je izbacio trailer za novu igru, a više informacija nas očekuje 26. kolovoza.

Za sad trailer otkriva samo neke detalje igre, primjerice da će u priču biti uključen i KGB. Također, stoji napomena da je priča inspirirana stvarnim događajima, piše Engadget.

Radnja započinje na Manhattanu, u jeku Drugog svjetskog rata, gdje je u tijeku krađa tajni koje su povezane s atomskom bombom.

Ovaj najnoviji Call of Duty nastavak predstavlja povratak za Raven Software, studio koji razvija igru skupa s Treyarchom. Nažalost ovaj studio se nije baš proslavio prethodnih godina, te je zato Activision do sad podržao njihov rad samo na Call of Duty igri.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Igre

Prema izvještajima Sports Business Journala i Bloomberga, Activision Blizzard otpustio je manje od dva posto ukupne radne snage, odnosno oko 190 zaposlenika. Otpuštanja uključuju...

Igre

Ovim potezom, izdavač je trajno zabranio ukupno više od 300.000 Warzone varalica širom svijeta

Igre

Fotografija koju je netko kriomice slikao prikazuje specijalnu promociju za Call of Duty: Black Ops Cold War.

Igre

Potez je navodno odgovor na prosvjede pod nazivom Black Lives Matter.

Oglašavanje