Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

Uskoro stiže novi Call of Duty – Black Ops: Cold War

Activision je izbacio trailer za novu igru, a više informacija nas očekuje 26. kolovoza.

Nakon pokušaja s novitetima dodanim u Modern Warfare naslovu, Activision će nas vratiti u sukobe prošlosti. Tvrtka Activision je u srijedu podijelila prvi teaser za Black Ops: Cold War i najavila više informacija 26. kolovoza.

Novi nastavak Call of Duty franšize će nas vratiti u ne tako daleku prošlost, u vrijeme Hladnog rata. Activision je izbacio trailer za novu igru, a više informacija nas očekuje 26. kolovoza.

Za sad trailer otkriva samo neke detalje igre, primjerice da će u priču biti uključen i KGB. Također, stoji napomena da je priča inspirirana stvarnim događajima, piše Engadget.

Radnja započinje na Manhattanu, u jeku Drugog svjetskog rata, gdje je u tijeku krađa tajni koje su povezane s atomskom bombom.

Ovaj najnoviji Call of Duty nastavak predstavlja povratak za Raven Software, studio koji razvija igru skupa s Treyarchom. Nažalost ovaj studio se nije baš proslavio prethodnih godina, te je zato Activision do sad podržao njihov rad samo na Call of Duty igri.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Gaming

Fotografija koju je netko kriomice slikao prikazuje specijalnu promociju za Call of Duty: Black Ops Cold War.

Gaming

Potez je navodno odgovor na prosvjede pod nazivom Black Lives Matter.

Gaming

Velike tvrtke svojim potezima pokušavaju skrenuti pažnju na to koliko je bitna jednakost i pravda.

Gaming

Poznati su detalji novog patch-a Infinity Ward-a koji je objavljen 28. travnja. Update od 15 GB vrlo je bitna stvar, a posebno će mu...