Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Tech

Uz božićni popust na GeekMaxiju donosimo još dodatnih popusta i kupona

GeekMaxi, popularna online trgovina ima novu akciju, a mi kupone za dodatne popuste.  Božićni popust uz sniženja od 50% koji je u tijeku, a traje od 16. do 26. prosinca donosi još pregršt popusta. Ovog smo puta odabrali tri odlična proizvoda iz njihove ponude, i vjerujte, svaki je od njih itekako poželjan. GeekMaxi, ima vlastito EU skladište, jamstva i servis, te je vrlo brzo postao jedan od najboljih izbora za kupovinu gadgeta.

Proscenic 800T robotski usisavač

Proscenic 800T robotski usisavač ultra je tih i omogućava dubinsko usisavanje. Ima usisnu snagu 2000Pa te vam omogućuje povezivanje s pametnim telefonom i Alexom. Pruža intuitivni sustav za povećanu učinkovitost usisavanjaIma tehnologiju koja omogućuje vidljivost u svim smjerovima. Za izvrsno čišćenje tvrdokorne prljavštine na neravnim podlogama tu je glavna četkica koja će se automatski prilagoditi visini tla. Dolazi sa spremnikom za vodu zapremnine 350ml.

Proscenic 800T robotski usisavač na posebnom je popustu, a uz kupon rAw5zTAp snižen je 25 eura te je njegova cijena samo 152,99 eura.

Powkiddy Q70 igraća konzola

Konzola koja je idealna za najmlađe ima 2.4 inčni IPS zaslon od kaljenog stakla koje sprečava grebanje i ne šteti očima. Baterija joj je kapaciteta 1000mAh što omogućuje 4 sata neprekidne igre a puni se na USB kabel. Savršeno podržava 12 različitih formata igara GB, GBA, FC, SFC, GG, MS, MD, PS, NGP, WS, PCE i druge. A sa službene webstranice omogućen je dodatni dowload igara koji uključuje AVG avanturističke, RPG Role Playing, akcijske, retro i slične videoigre. Konzola dolazi sa 32Gb interne memorije što omogućuje pohranu više od 4500 igara.

Powkiddy Q70 igraća konzola uz kupon GG237A42 snižena je za 5 eura, pa joj je cijena 40,99 eura.

Xiaomi Mijia WalkingPad A1 preklopna staza za trčanje

Xiaomi Mijia WalkingPad A1 preklopna je traka za hodanje. Jednostavna i atraktivna traka koja vam mogu pomoći vježbati kod kuće.Digitalni zaslon, koji je instaliran na prednjoj strani, uvijek prikazuje udaljenost, vrijeme vježbanja i broj koraka koje ste poduzeli.Lagana konstrukcija od aluminijske legure i visoka čvrstoća može podnijeti do 90 kg. Dizajn niskog profila od 57 mm smanjuje buku, čineći vaš trening ugodnijim i sigurnijim. Lako se sprema, zauzima manje od pola metra u vašem ormaru. Na dnu su pričvršćena dva kotača radi lakšeg kretanja i rotacije uređaja. Dva načina omogućuju jednostavnu uporabu početnicima. Fleksibilna kontrola brzine, brzi odziv, automatska promjena brzine. Ručni daljinski upravljač za jednostavno rukovanje. Maksimalna težina: 90kg. Pogodna dob: 12 do 60 godina. Minimalna brzina: 0.5 km / h. Maksimalna brzina: 6.0 km / h.

Xiaomi Mijia WalkingPad A1  traka za trčanje uz kupon bQ8sfeEJ snižena je 20 eura te joj je cijena 369,99 eura.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati