Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Filmovi

[VIDEO] Tvorci Prijatelja o susretu s Perryjem dva tjedna prije njegove smrti: ‘Bio je sretan i raspoložen’

Kauffman je rekla da je razgovarala s Perryjem o teškom dijelu njegova života nakon nedavnog okupljanja “Prijatelja” 2021. godine

Foto: Screenshot MsMojo YT

Tvorci serije “Prijatelji”, Marta Kauffman i David Crane, dodatno su otvorili priču o smrti Matthewa Perryja, koji je preminuo u subotu u dobi od 54 godine. Govoreći za emisiju Today, Kauffman je otkrila da je razgovarala s Perryjem, koji je najpoznatiji po ulozi Chandlera Binga u omiljenom sitcomu, dva tjedna prije njegove smrti, i opisala glumca kao “sretnog i raspoloženog”:

Bilo je sjajno. Bio je sretan i raspoložen. Nije djelovao opterećen ičim. Bio je na stvarno dobrome mjestu, zbog čega ovo izgleda tako nepravedno.

Nastavila je, rekavši da je ostala u “potpunom šoku” kada je čula vijest o Perryjevoj smrti:

Moj prvi instinkt bio je da mu pošaljem poruku. A onda je uslijedila duboka tuga. Toliko tuge. Teško je shvatiti. Jednu minutu je ovdje i sretan, a onda puf.

‘Postojao je dio koji se pripremao za ovako nešto’

Perry je bio otvoren o svojim prošlim borbama s ovisnošću, a Kauffman je dodala da se glumac činio dobro i “emocionalno na dobrome mjestu”:

Činio se boljim nego što sam ga vidjela prije nekog vremena. Bila sam tako oduševljena kad sam to vidjela. Bio je emocionalno dobro. Dobro je izgledao. Prestao je pušiti. Bio je trijezan. Kroz ovo je naučio mnogo toga, a ono što je naučio više od svega je da je želio pomoći drugim ovisnicima, i to mu je dalo svrhu.

David Crane je u međuvremenu zamoljen da odgovori na nešto što je ranije rečeno o Perryju, a to je da bi ljudi bili “šokirani zbog njegove smrti, ali ne i iznenađeni”:

S obzirom na putovanje na kojem je bio, a svi smo toga bili svjesni, uvijek je postojao dio koji se na neki način pripremao za ovako nešto. Još uvijek je teško povjerovati jer je bio toliko živa osoba da je teško povjerovati da nije ovdje.

Kauffman je rekla da je razgovarala s Perryjem o ovom dijelu njegova života nakon nedavnog okupljanja “Prijatelja” 2021. godine:

Razgovarala sam s njim o tome zapravo odmah nakon ponovnog okupljanja. Kad je otišao na liječenje, otvoreno je govorio o tome.

Kauffman je zatvorila intervju odajući počast Perryju i zahvalivši obožavateljima na “izljevu” zahvalnosti i iskrenom sjećanju:

Izgubila sam prijatelja na više načina, a ono što je nevjerojatno je izljev emocija obožavatelja koji su također izgubili svog prijatelja. I nadam se da gdje god da je on to osjeća.

Glumačke kolege iz “Prijatelja” – Courteney Cox, Matt LeBlanc, Jennifer Aniston, David Schwimmer i Lisa Kudrow – nedavno su podijelili zajedničku izjavu:

Svi smo potpuno shrvani gubitkom Matthewa. Bili smo više od glumačkih kolega. Mi smo obitelj.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Tech

Što bi se dogodilo ako uronite ruku u posudu tekućeg dušika? Bi li vam se ruka smrzla do ozeblina? Bi li se razbila čim...

Internet

Sigurno ste do sad naletjeli na neke od bizarnosti na koje je Googleovo auto naletjelo pri snimanju, a u ovom videu pogledajte kompilaciju najčudnijih...

Tech

Trebate izračunati postotak od nekog broja, a ne znate kako? Pročitajte ovaj jednostavan članak i naučite kako se računa postotak. Postotci se koriste za...

Tech

1995. godine grupa znanstvenika NASA-e napravila je testove o tome kako pojedine droge utječu na paukovu sposobnost da izgradi mrežu.

Internet

Odmah da vam kažemo – neizbježan kraj dogodio bi se iznenađujuće brzo. Ako je zapremnina prosječnog lijesa 886 litara, a prosječan volumen ljudskog tijela...

Automoto

Tvrtka Laser Power Systems razvila je automobil pogonjen nuklearnom energijom. Napokon je pronađen način koji će vašem automobilu omogućiti vječni rad bez punjenja. No...

Tech

Rudnik dijamanata Mir u Siberu jedna je od najvećih rupa u tlu koju je čovjek napravio. Duboka je 525 metara i široka 1200m. Let...

Tech

Bumerang je jedan od najstarijih letećih objekata koje je ljudska ruka stvorila. Svi znamo da su ih koristili Aboridžini, no malo je poznato je...