Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Filmovi

[VIDEO] Tvorci Prijatelja o susretu s Perryjem dva tjedna prije njegove smrti: ‘Bio je sretan i raspoložen’

Kauffman je rekla da je razgovarala s Perryjem o teškom dijelu njegova života nakon nedavnog okupljanja “Prijatelja” 2021. godine

Foto: Screenshot MsMojo YT

Tvorci serije “Prijatelji”, Marta Kauffman i David Crane, dodatno su otvorili priču o smrti Matthewa Perryja, koji je preminuo u subotu u dobi od 54 godine. Govoreći za emisiju Today, Kauffman je otkrila da je razgovarala s Perryjem, koji je najpoznatiji po ulozi Chandlera Binga u omiljenom sitcomu, dva tjedna prije njegove smrti, i opisala glumca kao “sretnog i raspoloženog”:

Bilo je sjajno. Bio je sretan i raspoložen. Nije djelovao opterećen ičim. Bio je na stvarno dobrome mjestu, zbog čega ovo izgleda tako nepravedno.

Nastavila je, rekavši da je ostala u “potpunom šoku” kada je čula vijest o Perryjevoj smrti:

Moj prvi instinkt bio je da mu pošaljem poruku. A onda je uslijedila duboka tuga. Toliko tuge. Teško je shvatiti. Jednu minutu je ovdje i sretan, a onda puf.

‘Postojao je dio koji se pripremao za ovako nešto’

Perry je bio otvoren o svojim prošlim borbama s ovisnošću, a Kauffman je dodala da se glumac činio dobro i “emocionalno na dobrome mjestu”:

Činio se boljim nego što sam ga vidjela prije nekog vremena. Bila sam tako oduševljena kad sam to vidjela. Bio je emocionalno dobro. Dobro je izgledao. Prestao je pušiti. Bio je trijezan. Kroz ovo je naučio mnogo toga, a ono što je naučio više od svega je da je želio pomoći drugim ovisnicima, i to mu je dalo svrhu.

David Crane je u međuvremenu zamoljen da odgovori na nešto što je ranije rečeno o Perryju, a to je da bi ljudi bili “šokirani zbog njegove smrti, ali ne i iznenađeni”:

S obzirom na putovanje na kojem je bio, a svi smo toga bili svjesni, uvijek je postojao dio koji se na neki način pripremao za ovako nešto. Još uvijek je teško povjerovati jer je bio toliko živa osoba da je teško povjerovati da nije ovdje.

Kauffman je rekla da je razgovarala s Perryjem o ovom dijelu njegova života nakon nedavnog okupljanja “Prijatelja” 2021. godine:

Razgovarala sam s njim o tome zapravo odmah nakon ponovnog okupljanja. Kad je otišao na liječenje, otvoreno je govorio o tome.

Kauffman je zatvorila intervju odajući počast Perryju i zahvalivši obožavateljima na “izljevu” zahvalnosti i iskrenom sjećanju:

Izgubila sam prijatelja na više načina, a ono što je nevjerojatno je izljev emocija obožavatelja koji su također izgubili svog prijatelja. I nadam se da gdje god da je on to osjeća.

Glumačke kolege iz “Prijatelja” – Courteney Cox, Matt LeBlanc, Jennifer Aniston, David Schwimmer i Lisa Kudrow – nedavno su podijelili zajedničku izjavu:

Svi smo potpuno shrvani gubitkom Matthewa. Bili smo više od glumačkih kolega. Mi smo obitelj.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Igre i gaming

Prva najava izgleda apsolutno spektakularno, sa zadivljujućim vizualnim prikazima, prekrasnim dizajnom likova i sjajnom zvučnom podlogom

Tech

Meta nastavlja snažno ulagati u vrste generativne umjetne inteligencije i povezane velike jezične modele koji su pomogli u stvaranju OpenAI-jevog ChatGPT-a

Filmovi

Novi film tvrtke Sony Pictures, redatelja Jonathana Entwistlea i scenarista Roba Liebera, bit će premijerno prikazan u kinima 13. prosinca 2024. godine

Igre i gaming

Ondje gdje je PS Portal izašao, nastao je problem - zainteresiranost je poveća, pa, stoga, oni koji ga nisu unaprijed naručili, imaju poteškoća s...

Filmovi

Ovaj nastavak Kapetanice Marvel jako loše kotira na kino blagajnama

Internet

'Milenijalci su posljednji sudionici analognog svijeta, most između onoga što je bilo i onoga što će biti'

Igre i gaming

Tekken 8 trebao bi biti predstavljen sljedeće godine, 26. siječnja, na PC-u, PlayStationu 5 i Xbox Series X/S

Igre i gaming

Dok to sami ne vidimo, fanovi bi trebali uzeti ove informacije sa zrnom soli unatoč svom optimizmu