Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Aplikacije i softver

VideoProc: Najbolji 4K video editor za Windows i macOS

Bavite se uređivanjem videa, ili tek s vremena na vrijeme konvertirate iz jednog formata u drugi? Što god je potreba, VideoProc je odlična aplikacija za takve potrebe. Prije nego objavite video na YouTube kanalu ili vašem Facebook profilu, za najbolje rezultate svakako uredite video do najsitnijih detalja. Iskoristite napredne opcije koje nudi aplikacija VideoProc.

Tko god se bavi video snimanjem i uređivanjem snimljenog sadržaja, upoznat je sa činjenicom da je teško pronaći najbolji alat za takve poslove. Možda je VideoProc ono što ste dugo tražili. Aplikacija nudi mnoštvo opcija, a opet u jednom ugodnom okruženju za amatere i napredne korisnike. VideoProc je moćno, a opet lagano i dosta brzo rješenje svih potrebnih korekcija na snimljenom video sadržaju. S lakoćom možete uređivati 4K velike video/audio datoteke, pri maksimalnim ubrzanjima grafičke kartice. Najbolje od svega, VideoProc radi jako dobro i na starijem hardveru.

Uređivanje 4K/HD video sadržaja

Uređivanje video sadržaja (Video Editing) je zahtjevan postupak, kako za hardver tako i za korisnika aplikacije koju koristi. Ipak, za vrhunske rezultate, posebno pri objavama video sadržaja na društvenim mrežama ili servisima za dijeljenje videa, potrebno je iskoristiti mogućnosti posebno rađenih aplikacija za uređivanje videa. Velike datoteke, snimljeni video u velikoj rezoluciji, iziskuju snažan hardver i alate koji mogu izaći na kraj sa svim detaljima sadržanim u videu. Jedan od alata, koji će bez poteškoća učiniti snimljeni video još boljim, je VideoProc.

VideoProc aplikacija za video edit
VideoProc

Da ne ostane sve na riječima hvale, predlažemo da sami preuzmete besplatnu inačicu aplikacije, da je isprobate i uvjerite se u mogućnosti koje nudi. Uvjereni smo da ćete kroz neki period postati vlasnik licence za VideoProc.

VideoProc će obraditi zahtjevne zadatke, brzo uz potpuno GPU ubrzanje. S lakoćom možete urediti 4K video, konvertirati ga u drugi format i pripremiti za objavu ili puštanje u eter. Spomenuli smo već, ali vrijedi ponoviti, softver za 4K obradu videa, VideoProc će bez problema raditi i na hardveru starije proizvodnje. Nema potrebe da kupujete najnovije, skupe komponente, jer će aplikacija uraditi zadatke i na starijem računalu.

Softver koji predstavljamo daje odlične rezultate po pitanju hardverskog ubrzanja. Posebno je programiran da pruži najbolje rezultate, bez obzira dali koristite Intel, AMD ili NVIDIA grafički čip. VideoProc će urediti 4K video bez poteškoća, i bez kompromitiranja kvalitete videa. Maksimalno prilagođena optimizacija GPU čipa (GPU acceleration) prilagodit će svaki video bez gubitaka u kvaliteti finalnog proizvoda.

Efekti koje svaki video program treba da ima su: Cut, Merge, Crop, Subtitle, Effect, i Rotate.

Neke od dodatnih opcija su: Stabiliziranje video snimka, uklanjanje efekta riblje oko, uklanjanje pozadinske buke, izrade GIF animacije, postavljanje vodenog žiga, izrada MKV datoteke, izrada M3U8 liste, pozicioniranje (sinkronizacija) videa sa zvukom.

Snimljeni 4K/HD video možete urediti i do najsitnijih detalja. 4K/HD VideoProc video editor radi sa videima snimljenim uz pomoć GoPro, DJI, iPhone, Android, i drugih 4K snimača.

Osim uređivanja snimljenog video sadržaja, aplikacija nudi kvalitetnu konverziju iz videa u audio format. Moguće je raditi konverziju između različitih formata video datoteke, također između različitih formata audio datoteke, i različite DVD formate.

Sučelje i korištenje VideoProc aplikacije

Sučelje je iznimno lako za korištenje, intuitivno i pregledno. Iako aplikacija sadrži mnoštvo opcija, sve komande su pozicionirane na točno onim mjestima gdje ih i očekujemo. Da bi isprobali aplikaciju, možete preuzeti besplatnu inačicu, te isprobati alate na nekim snimljenim videima.

Uređivanje videa

Nismo do sada spomenuli, ali vam VideoProc daje mogućnost da preuzimate video sa interneta, direktno sa vodećih video servisa. VideoProc može preuzimati video sa YouTube, Vimeo i drugih servisa te namjene.

Video download VideoProc

Obrada videa 4K rezolucije prolazi bez poteškoća, i bez gubitka na kvaliteti finalnog proizvoda. Objavite video visoke kvalitete na vašem YouTube profilu, Facebook stranici ili nekom drugom servisu. Iskoristite alate koji dolaze uz ovaj program, i napravite još bolji video.

Kada ste se uvjerili u kvalitetu aplikacije, preuzmite punu verziju VideoProc editora.

Pogledajte službenu video prezentaciju, da se uvjerite u kvalitetu i jednostavno korištenje aplikacije VideoProc.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Biznis i posao

Snimili ste video materijale i zanima vas kako ih editirati za društvene mreže? Koja su sve znanja potrebna za editiranje video sadržaja? Kako mudro...

Biznis i posao

Želite snimiti kvalitetan video koji ćete podijeliti s vašim pratiteljima i korisnicima? Zanima vas koji su sve koraci potrebni za snimanje kvalitetnog videa? Kako...

Biznis i posao

Kako napraviti kvalitetan video za društvene mreže? Koja taktike koriste popularni video majstori kako bi privukli pažnju ljudi putem videa na društvenim mrežama? Zašto...

Aplikacije i softver

Video je jedna od najkorištenijih i najsvestranijih metoda reklamiranja. Videozapisi mogu lako privući pažnju gledatelja, a također čine oglas privlačnim i učinkovitim. Mali ili...