Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

Više od 12 milijuna ljudi na koncertu u popularnoj igri

Zahvaljujući koncertu poznatog repera, Fortnite: Battle Royale postavio je novi rekord po broju igrača.

Epic Games i dalje zna kako napraviti spektakl u Fortnite: Battle Royale igri, a to je i pokazao ovim zanimljivim događajem.

Najnoviji događaj bio je Astronomski koncert popularnog repera Travisa Scotta, tijekom kojeg je on predstavio i najnoviji singl, kojeg je jedino tu bilo moguće čuti po prvi put.

Iako je izdavač dao tri dana tijekom kojih je moguće iznova proživjeti Astronomical, mnoštvo igrača pohrlilo je prisustvovati na samoj premijeri što je dovelo do postavljanja novog rekorda po broju igrača koji se istovremeno nalaze u igri.

Novi rekordni broj iznosi nevjerojatnih 12,3 milijuna igrača, apsolutni rekord po kojem druge igre nisu ni blizu Fortniteu, što ujedno predstavlja i potvrdu da iako je imao klimave periode, ovaj Battle Royale i dalje uživa ogromnu popularnost.

Ovo je drugi koncert ovakvog tipa održanog u virtualnoj igri, a prvi je prošle godine održao Marshmello ispred više od 10 milijuna ljudi. The Verge je ovaj koncert nazvao spektakularnim i nadrealnim, dok su i drugi mediji imali samo riječi hvale, a osobito su pohvalili organizaciju i inovaciju ovakvog tipa koncerta.

Epic je zaista napravio binu za Travisa, čija je izgradnja trajala danima na Sweaty Sands plaži u SAD-u, a nakon toga ju preselio u Fortnite igru, dodao nevjerojatne efekte i preradio je u potpunosti za virtualni događaj, koji će ući i u Guinnessovu knjigu rekorda kao najposjećeniji online koncert do sada. Kad je koncert počeo ogromna figura Trevisa spuštena je na otok, a krajolici iz igre postali su bina.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Gaming

Uz to što je jedna od najpopularnijih igara na svijetu, Fortnite je postao i mjesto za virtualno druženje, posebice od početka pandemije koronavirusa. Tvrtka...

Gaming

Ponuda pokriva sve izdatke stvorene između 6. studenog i kraja 2020. godine.

Gaming

Određeni korisnici traže i da se prihodi od Black Panther skinova doniraju u dobrotvorne svrhe.

Gaming

Igru je moguće besplatno preuzeti do 3. rujna 2020. godine.