Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Igre i gaming

Vraća se GTA! Od idućeg tjedna možete pogledati trailer ‘šestice’

Foto: Rockstar

Jedna od najočekivanijih igara generacije korak je bliže izlasku. Rockstar Games najavio je da će Grand Theft Auto 6 biti predstavljen u traileru 5. prosinca u 14 sati. Međutim, još uvijek nije poznato kada će sama igra biti objavljena.

Unatoč tome, mnogi fanovi su uzbuđeni, a Rockstarov post na X-u koji najavljuje lansiranje trailera već je imao 26 milijuna pregleda u nešto manje od dva sata.

Prošlo je 10 godina otkako je Rockstar Games izdao Grand Theft Auto 5, koja je druga najprodavanija video igra ikada iza Minecrafta, prodana u više od 185 milijuna primjeraka.

Rockstar je na “šestici” vjerojatno radio godinama, a prvi je put potvrdio da je igra u produkciji u veljači 2022.

U međuvremenu, Rockstar je odvojeno najavio ugovor s Netflixom kako bi nekoliko svojih naslova doveo u ponudu igara ovog streaming diva. GTA 3, Vice City i San Andreas – svi jako omiljeni igračima – bit će dostupni pretplatnicima Netflixa na mobilnim uređajima 14. prosinca.

Prva igra u nizu lansirana je 1997. pa, iako će ovo biti šesti glavni ulazak u nizu, bilo je nekoliko spin-offova i izdanja na različitim platformama.

Njegova popularnost je tolika da je GTA V (2013.) ponovno izdana nekoliko puta, a pojavila se na trima različitim generacijama kućnih konzola.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Igre i gaming

Prethodne naznake uprave Take-Two sugerirale su da će GTA VI biti objavljen tijekom fiskalne godine (FG) 2025. tvrtke...

Igre i gaming

Prva najava izgleda apsolutno spektakularno, sa zadivljujućim vizualnim prikazima, prekrasnim dizajnom likova i sjajnom zvučnom podlogom

Igre i gaming

Obožavatelji franšize Grand Theft Auto s nestrpljenjem iščekuju vijesti o dugo očekivanom šestom nastavku serijala. Dugoočekivani trailer trebao bi premijerno biti prikazan početkom sljedećeg...

Igre i gaming

Dok to sami ne vidimo, fanovi bi trebali uzeti ove informacije sa zrnom soli unatoč svom optimizmu

Igre i gaming

Čak i u usporedbi s dosadašnjim naslovima, uspjeh GTA V je, kako u kratkoročnom, tako i dugoročnom smislu, nadmašio je sva očekivanja. Prošlo je...

Igre i gaming

Houser traži od svoje tvrtke da piše priče za video igre, serije, animacije, knjige, grafičke novele i podcaste

Igre i gaming

Pročitajte popis pet igara koje će Vam dati možda i više od onoga što vam GTA daje, na različite načine

Biznis i posao

Houser je napustio Rockstar Games 2020., iako je njegov brat, Sam Houser, ostao u tvrtki