Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Promo i akcije

Windows 10 licenca: Legalan MS Windows 10 za samo €7,40!

windows 10 licenca

MS Windows i Office paket postali su neizostavni dio osobnog ali i poslovnog života kada govorimo o računalima i tehnologiji. Windows 10 i Office 2019 dva su najčešće korištena softverska paketa, unatoč visokoj cijeni po kojoj se prodaju. Windows 10 licenca, ili licenciranje Office paketa, dostupni su i po povoljnim cijenama. Nastavite čitati…

Postoje različiti načini da se zaobiđe kupovina spomenutih softvera, ali uz rizik da si „pozovemo“ virus ili neki drugi zlonamjerni kod u naše računalo. Godinama proizvođači računala i prijenosnika nude na tržište svoje proizvode bez opcije za kupovinu Operacijskog sustava, čime se cijena uređaja smanjuje u prosjeku za €100. To često nije dobro rješenje jer takvi proizvodi imaju manjkavu podršku, te će korisnik na kraju instalirati Windows i aktivirati ga ilegalno, riskirajući malware ili neki virus.

Sada imate siguran način, da kupite Windows 10 aktivacijski ključ po jako povoljnim cijenama. Ne samo to, možete kupiti ključ i aktivirati najnoviji Office paket za malo novaca. U nastavku pročitajte više na tu temu.

Pristup povoljnom softveru

Ako usporedimo prema maloprodajnim cijenama, OEM ključ dolazi u velikim količinama, što sa sobom nosi i određeni popust na količinu. Tako nam OEM aktivacijski ključevi budu više zanimljivi jer su legalni i prodaju se po mnogo nižim cijenama. Kada se uređaji isporučuju na tržište, u nekom trenutku dolazi do zasićenja, i neće se prodati svaki komad. U tom trenutku imamo na stanju hardver, ali i softverske licence koje ostaju na policama i sporije se prodaju. To znači da se cijena, već povoljnog licenciranja, dodatno snižava i postaje pristupačna većini potencijalnih kupaca.

Web trgovina Godeal24 nudi nekoliko kategorija softverskih proizvoda. Cijene su konkurentne, i za mnoge licence iznose manje od €8, nakon popusta. To znači da potpuno legalnu licencu za Windows 10 možete kupiti po cijeni manjoj od €8. Tu je i Microsoft Office 2019 Professional i drugi Office paketi koje možete legalno aktivirati za nekih €24. MS Office 2016 je još povoljniji, čak €6 povoljniji od Office 2019 Pro paketa.

Proljetna rasprodaja na Godeal24.com

Često nudimo prigodne popuste, tematski urađene kampanje, a ovo je zadnja u kojoj možete uštedjeti novac. Windows 10 licenca po povoljnim cijenama, u sklopu proljetne rasprodaje. Proljetna promotivna prodaja, sa kuponima, uštedjet će vam i do 62% ako kupite ključ za Windows 10 Home, i Windows 10 Professional. To znači da Windows 10 Home možete kupiti za manje od €8.

Ponuda 1: Posebna ponuda za Windows 10 u pola cijene ako iskoristite kupon KOD: SGO51

Windows 10 Professional 32/64-bit CD-Key€14,80 €7,25
Windows 10 Home 32/64-bit CD-Key€15,92 €7,8
Windows 10 Professional 32/64-bit 2PC ključa€24,25 €11,88
Windows 10 Home 32/64-bit 2PC ključa€26,48 €12,98
Windows 10 Enterprise 2019 LTSC CD-Key€17,82 €8,73

Ponuda 2: Posebna ponuda na MS Softver pakete sa uštedom i do 66% uz popust KOD: SGO66

Office 2019 Professional Plus€70,68 €24,03
Office 2016 Professional Plus€54,42 €18,50
Windows 10 Professional + Office 2019 Pro Plus paket€89,65 €30,48
Windows 10 Home + Office 2019 Pro paket€89,86 €30,55
Windows 10 Professional + Office 2016 Pro Plus paket€63,53 €21,60
Windows 10 Home + Office 2016 Pro paket€64,20 €21,83

Ponuda 3: Posebna ponuda na ostale MS Office proizvode sa ogromnim popustom uz KOD: SGO55

Office 2016 Home i Business za Mac€138,87 €62,49
Office 2019 Home i Business za Mac€236,11 €106,25
Project Professional 2019 1 korisnik CD-Key€50,11 €22,55
Visio Professional 2019 1 korisnik CD-Key€42,64 €19,19

Na stranici GoDeal24.com očekujte vrhunsku uslugu i podršku na kupljene proizvode. Nedugo po zaprimljenoj narudžbi, kupac će dobiti proizvod na njegovu E-mail adresu. U slučaju bilo kakvog problema, ili u slučaju da imate neko pitanje, kontaktirajte našu podršku. Možete se obratiti našoj podršci na E-mail adresu: [email protected] za bilo kakva pitanja.

Vrste Windows licenci

MSDN licenca odnosi se na korisnike koji u dogovoru sa Microsoftom testiraju proizvode prije nego se pojave u prodaji. Sukladno regulaciji, MSDN licenca se ne može distribuirati i prodavati u komercijalne svrhe. MSDN licenca mora biti odobrena od strane Microsoft kompanije.

Maloprodajna licenca

Maloprodajne licence Windows i drugih proizvoda do krajnjih korisnika dolaze putem prodajnih (ovlaštenih) Microsoft partnera. Kupnjom ove licence, korisnik ima punu podršku od Microsofta.

Svaka kopija softvera isporuči se sa jedinstvenim ključem, koji je obično otiskan na pakiranju. Tijekom postupka instaliranja softvera, korisnik treba unijeti ključ da bi aktivirao svoju kopiju proizvoda. Maloprodajna licenca treba biti aktivirana online, i obično ima ograničen broj aktivacija. Najčešće se može aktivirati 5 puta.

OEM ključ

OEM ključ dolazi na unaprijed instaliranom softveru, odnosno Windowsu koji se isporuči s računalom. Cijena softverske licence uključena je u ukupnu cijenu kupljenog računala. Uz već licencirani softver, na poleđini računala se nalazi otiskan aktivacijski ključ, koji možete iskoristiti u slučaju da ponovno instalirate sustav iz nekog razloga. Da bi aktivacija uz pomoć ovog ključa bila valjana, potrebno je: BIOS koji sadrži SLIC, OEM certifikat, OEM ključ.

OEM licenca

OEM licenca također dolazi na unaprijed instaliranom sustavu, i isporučuje se sa kupljenim računalom ili prijenosnikom. U slučaju zamjene hardvera, ključ se može ponovno aktivirati, ali ako se zamijeni matična ploča ova licenca postaje nevažeća.

Volume licenciranje

Volume licenciranje je plan licenciranja softvera. Korisnik se može pretplatiti na Volume licenciranje, i sam skalirati kupovinu po potrebi. Ovaj plan licenciranja poželjan je poslovnim korisnicima, koji imaju potrebu za većom količinom licenci, i potrebom za skaliranje u realnom vremenu.

MS proizvodi zalaze u mnoga područja i primjene, od edukacijskih pa sve do profesionalnih rješenja. Kada tražite efikasnost, i povoljnu kupovinu, naša web trgovina može biti najbolji izbor. Windows 10 licenca može biti vaša za svega par Eura. Kupite dobar, a opet, povoljan MS proizvod.

(Sponzorirani članak)

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Aplikacije i softver

Word, Excel i PowerPoint su najčešći softveri kojima se okrećemo kada je riječ o pisanju dokumenata, analizi podataka i kreiranju prezentacija za poslovne, ali...

Aplikacije i softver

U današnje vrijeme kada prosječna osoba ima barem par online računa na raznim platformama, pamćenje lozinki mnogima zadaje glavobolje. Upravo iz tog razloga sve...

Aplikacije i softver

Svatko od nas se barem jednom našao u situaciji da mu se baterija prijenosnog računala ispraznila prebrzo i to baš u najgorem mogućem trenutku....

Aplikacije i softver

Microsoft Office je najkorišteniji softverski paket za poslovnu produktivnost na svijetu. Zapravo, više od 1,2 milijarde korisnika diljem svijeta sada koristi neki oblik proizvoda...