Pratite nas

Apps & Software

WinX HD Video Converter Deluxe – alat za konverziju videa (Božićni popust od 50%)

Objavljeno

-

WinX HD Video Converter Deluxe je sve-u-jednom HD video converter, mrežni (YouTube) preuzimač, uređivač videa koji pruža čak i pravljenje prezentacija sa slikama za Windows PC. Pomoću jednostavnog sučelja, WinX HD Video Converter Deluxe pruža vam mogućnost pretvaranja gotovo bilo kojeg videozapisa u bilo koje formate. Besplatno preuzimajte internetske videozapise za izvanmrežnu reprodukciju i prilagođavajte videozapise po vlastitoj želji. Uz to, brzina pretvaranja i preuzimanja videa brža je od većine convertera zahvaljujući jedinstvenoj podršci Intel QSV, MMX-SSE, Nvidia CUDA / NVENC, Hyper-threading.

S tehnologijom Hardware Acceleration Level-3 omogućuje Intel QSV i Nvidia CUDA/ NVENC da kodiraju i dekodiraju video zapise, što definitivno može ubrzati obradu video zapisa za 16 puta u odnosu na ubrzanje softvera.

Mnogo je razloga zbog kojih trebate i želite pretvoriti videozapise, prvi bi bio platforma kojoj je videozapis namijenjen i format u kojem je prvotno video snimljen. Video converteri su neizostavni alat svakoga tko voli videozapise, bilo da se radi o profesionalcima ili amaterima.

WinX HD Video Converter službeno je lansiran 2009. godine, a od tada broji više od 90 milijuna korisnika s više od 50 milijuna obrađenih videozapisa godišnje. Zanimljiv podatak koji vas naprosto privlači da probate, zar ne?

Uzevši u obzir sve gore navedeno, nije bilo druge nego da i sama isprobam ovaj alat.

Winx HD Video Converter moguće je preuzeti OVDJE.

Započeti ćemo s glavnim značajkama ovog softvera. Dakle, glavne značajke ovog softvera su svakako video convertiranje, skidanje videa s platforme YouTube i editiranje istih, te mogućnost pravljenja prezentacija koristeći željene fotografije.

WinX HD Video Converter Deluxe sadrži vrlo pristupačno sučelje koje je jednostavno za korištenje svima. Softver nudi mogućnost sedam jezika: engleski, francuski, njemački, talijanski, španjolski, japanski i kineski. Što se tiče operativnog sustava, softver nudi verziju za Windows i verziju za Mac, a kod Windowsa podržava Windows 10 i ranije verzije. Ja sam ga konkretno isprobala na Windows 8.

Pretvorite UHD, HD, SD videozapise

S ugrađenih 320+ video kodeka i 50+ audio kodeka, WinX HD Video Converter Deluxe omogućuje vam pretvaranje gotovo bilo kojeg videozapisa u popularne video audio formate i prenošenje videozapisa u svoje prijenosne uređaje. Štoviše, podržavanjem naprednih Intel i Nvidia tehnologija ističe se nenadmašnom brzinom pretvaranja videozapisa.

Da bi video konvertirali u željeni formati, treba kliknuti na ikonu ‘Video’, odabrati vlastiti video zapis, te izabrati format u kojih ga želite konvertirati (opcija je zaista puno).

Niti minuta nije trebala da ovaj alat pretvori moj videozapis iz wmv formata u mp4.

Preuzmite videozapise

WinX HD Video Converter Deluxe pruža vam najlakši i najsigurniji način za preuzimanje videozapisa s web lokacija kao što su YouTube, Facebook, Dailymotion, Vevo i još 300 + drugih. A u međuvremenu možete prilagoditi kodeke i rezoluciju prema vašim vlastitim potrebama. Popis dostupnih web lokacija s kojih možete preuzeti i obraditi video možete ponaći ovdje.

Da bi preuzeli i obradili video s YouTubea, kliknite na ikonicu “URL”, zalijepite link videozapisa kojeg želite preuzeti i obraditi, te ga prvo analizirajte a potom preuzmite. Moguće je odmah izabrati rezoluciju i format u kojem želite videozapis preuzeti, a kad je taj proces gotov, videozapis je moguće editirati baš kao bilo koji drugi na vašem uređaju.

Uredite videozapis

Ovaj softver vam pruža najpraktičnije opcije za uređivanje vaših videozapisa, poput obrezivanja, trimanja, spajanja različitih videoisječaka u jedan i dodavanja vanjskih SRT titlova.

Samo jednim klikom ulazite u alat za editiranje, gdje vrlo jednostavno i efikasno možete podesiti dužinu trajanja videa, veličinu, titlove i glazbu.

Napravite prezentacije fotografija

Ova je značajka zanimljiva jer omogućuje pretvaranje fotografija u prezentacije za razmjenu na društvenim mrežama ili drugu određenu upotrebu. Možete čak dodati glazbu u pozadini i prilagoditi je kako želite.

Da bi napravili slideshow, treba kliknuti na ikonu “Photo” i odabrati folder sa slikama od kojih želite stvoriti slideshow. Potom se otvara editor u kojem je moguće podesiti duljinu trajanja, intervale, dodati glazbu u pozadini i mnoge druge opcije.

Uz sve gore navedeno, mislim da je ovo jedan uistinu koristan, jednostavan i kvalitetan alat koji vam može skratiti muke kad se radi o editiranju videa i stvaranju istih.

Trenutno traje božićna akcija i moguće je ostvariti 50% popusta. Preuzmite trial verziju i ostvarite 50% popusta OVDJE.

Osim ovog alata, WinX nudi i mnoge druge korisne alate poput:
WinX Free MOV to MP4 Converter (besplatan alat koji nudi brzu pretvorbu MOV u MP4)
HEVC (H.265) Codec for 4K/8K Video Playback (standard kompresije videozapisa, razvijen za veću učinkovitost kodiranja i poboljšanu kvalitetu videozapisa)

Nastavi čitati
Super ponuda
Komentiraj

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Akcije

Za kućni ured trebate imati pravi alat za raditi: Office 2019, Office 2016, Windows 10

Objavljeno

-

Objavio

Velika zabrinutost u vezi koronavirusa, svugdje u svijetu, pa i kod nas u Hrvatskoj, dovela je do potrebe za izolacijom i sve većim brojem zaposlenih osoba koje rade od kuće. Sve dok traje pandemija, teško da ćemo slobodno ići na posao i obavljati svakodnevne zadaće. Rad od kuće postao je uobičajena praksa, a za što produktivniji radni dan, potrebno je imati odgovarajuće alate.

Korona virus je danas, što ne znači da će biti još neko vrijeme prijetnja svima nama. Čak i kada prođe COVID-19 opasnost, morat ćemo biti spremni na moguće sljedeće pandemije. Rad od kuće donedavno je bio pojam koji smo doživljavali kao nešto strano, zapadnjačko, ali je danas to svima nama prva opcija i sasvim normalna pojava. Tko zna, možda će i nakon što prođe opasnost, mnogi od nas odlučiti da nastave raditi od kuće. Barem oni koji to mogu, i čije radne obveze se mogu uskladiti s radnim zadacima. Da bi imali izbora, svakako si osigurajte potrebna softverska rješenja za raditi iz vlastitog doma, iz ureda koji ste sami sebi opremili.

Ured kod kuće postao je normalna pojava. Osim uređenog prostora za rad, i računala, da bi u potpunosti opremili novi ured, trebamo imati i softverske alate za raditi na računalu. U nastavku donosimo posebnu ponudu, sniženih cijena za najbolje uredske alate koji se koriste. Ugrabite sebi potrebni softverski paket, po posebnim cijenama koje donosimo, dok još uvijek traje akcija.

Nadamo se da ćete pronaći ono što tražite. Ponuda je svakako zanimljiva, i uključuje samo vrhunske potrebne alate za moderno poslovanje. Jednom kada isprobate profesionalni uredski paket MS Office, vidjet ćete sve prednosti u svakodnevnom obavljanju posla. Isto vrijedi i za MS Windows 10. Najnoviji sustav iz kompanije Microsoft donosi sve prednosti modernog načina poslovanja i korištenja računala. Povežite se na Microsoft račun i ne brinite o dokumentima, sinkronizaciji postavki i podataka između računala na poslu, i novog računala u uredu kod kuće.

Microsoft Office 2019 za samo €29,50 ili Office 2016 za €19,79

Microsoft Office uredski paket ne treba posebno opisivati, ali svakako ćemo istaknuti značaj za produktivnost vašeg svakodnevnog posla. Gotovo je nezamislivo danas napraviti neki uredski zadatak bez MS Office paketa.

Kupovinom bilo koje verzije Microsoft Office paketa vi zapravo kupujete kompletan paket posebno dizajniranih uredskih alata. Uz pomoć Office paketa možete raditi dokumente, tablice, bazu podataka i razne prezentacije. Pored toga, u Office paketu dobit ćete desktop aplikaciju za E-mail konverzaciju. Dakle, sve što trebate za uredsko poslovanje, imate u Microsoft Office paketu.

Microsoft Office 2019 donosi jake funkcije koje će unaprijediti vaše poslovanje. Produktivnost dovedite do maksimuma, uz optimalnu efikasnost. Nadogradite vaše računalo uz povoljne cijene koje donosimo u nastavku. Za samo €29,50 (iskoristite kupon KOD: KWS50) možete sebi kupiti licencu za MS Office 2019.

Office 2016 Pro Plus je možda i najpoznatija inačica Microsoft uredskog paketa, a vi imate mogućnost kupiti licencu za €19,79, ako iskoristite naš kupon KOD: KWS40.

Windows 10 za samo €8,67

Čim se prijavite na vaš Windows 10 sustav, s Microsoft računom koji ste izradili, na desktopu imate personalizirano okruženje, sinkronizirane postavke između uređaja i sve informacije o vašem korisničkom računu. Iskoristite mogućnosti koje nudi Microsoft servis OneDrive, i Box, da nemate potrebe za presnimavanjem podataka i nosanja USB stikova ili prijenosnih disk uređaja. Za bolju produktivnost, da sve podatke imate u svakom trenutku, brinu se cloud servisi kojima imate pristup uz kupljenu licencu za Windows 10 sustav.

Za efikasnu poslovnu rutinu, i što bolje iskustvo za rad od kuće, Keysworlds je odlučio svojim korisnicima dati posebne popuste na cijenu licenci za Microsoft Windows 10 sustav. Već danas možete sebi kupiti aktivacijski ključ (licencu) za Windows 10, s popustom od čak 38% ako iskoristite promotivni KOD: KWS38. Cijena licence uz korištenje našeg promotivnog koda je snižena do nevjerojatnih €8,67.

Još promotivnih cijena sa stranice Keysworlds donosimo u nastavku.

U nastavku pogledajte posebne ponude

Iskoristite nevjerojatni popust od 50% na Microsoft Office 2019. Iskoristite promotivni KOD: KWS50, i platite samo 50% od pune cijene.

Microsoft Office 2019 Professional Plus (1PC): €29,59

Windows 10 Pro + Microsoft Office 2019 Pro: €36,00

Windows 10 Home + Microsoft Office 2019 Pro: €35,00

Imamo još popusta za vas, u nastavku pogledajte ponudu za Microsoft Office 2016. Ako iskoristite promotivni KOD: KWS40, ovaj uredski paket možete kupiti s 40% popusta.

Microsoft Office 2016 Professional Plus (1PC): €19,79

Windows 10 Pro + Microsoft Office 2016 Pro: €23,39

Windows 10 Home + Microsoft Office 2016 Pro: €22,79

Još promotivnih akcija donosimo u nastavku. Iskoristite popuste i do 38%, na aktivacijske ključeve Windows 10 Pro sustava. Da bi iskoristili popust, prilikom kupovine trebate unijeti promotivni KOD: KWS38.

Windows 10 Pro (1PC): €8,67

Windows 10 Home (1PC): €9,29

Windows 10 Pro (2PC): €14,25

Microsoft Office 365 Professional + Račun (1 uređaj, 1 godina): €13,63

Microsoft Office 2016 Home i Business za macOS: €37,19

Microsoft Office 2019 Home i Business za macOS: €73,61

Microsoft Office 2016 Home i Student (1 korisnik): €16,73

Microsoft Office 2019 Home i Student (1 korisnik): €28,51

Nadamo se da ste pronašli za sebe softver koji će pomoći da radite lagodnije, i budete maksimalno produktivni. Kako bi kod nas kazali „bez alata, nema zanata“. Mišljenja smo da to vrijedi u ovoj situaciji, i da je akcija koju donosimo itekako dobro došla mnogima koji danas rade od kuće. Obogatite vaš kućni ured najboljim uredskim alatima, posebno u trenutku kada se gore spomenuti paketi nude po posebnim promotivnim cijenama.

Lako kupite, jednostavno platite

Keysworlds je među vodećim online trgovinama koje distribuiraju ključeve po povoljnim cijenama. Nude odličan servis, s automatiziranim sustavom za efikasnu trgovinu, za 100%-tno zadovoljstvo kupaca.

Već kroz par minuta, nakon što potvrdite kupovinu, na vašu E-mail adresu će stići kupljeni ključ za softver koji ste odabrali.

Plaćati možete putem PayPal servisa, bankovne transakcije, kreditnom ili debitnom karticom. Podrška je dostupna 24/7 (E-mail:service@keysworlds.com) u slučaju da se pojavi potreba.

Odlučite se raditi kvalitetno i bez potrebnih poteškoća. Da bi što lakše i bolje obavili svoje dnevne poslove, kupite si odgovarajući alat za rad. Opremite ured odgovarajućim softverom i budite konkurentni na tržištu.

Nastavi čitati

Apps & Software

Ruski sud riješio slučaj putem WhatsAppa

Objavljeno

-

Objavio

Foto: Pixabay

Smrtonosna pandemija koronavirusa napravila je ogromne probleme u svijetu, ali se društvo na sve načine pokušava prilagoditi.

Mnogi svoj posao obavljaju od kuće, dok oni koji se obrazuju imaju predavanja putem interneta. Upravo se na internet oslonio i ruski sud koji je riješio svoj prvi slučaj putem aplikacije WhatsApp.

“Sudac na sudu grada Nevyanska u regiji Sverdlovsk je kaznio vlasnika lokalnog kafića koji je radio u vrijeme karantene. Učinio je to putem WhatsAppa, a izrekao je zabranu rada objekta u periodu od 45 dana”, objavila je Agora, organizacija za ljudska prava.

Zabrana rada zbog koronavirusa se odnosi na trgovačke centre, kafiće i restorane s tim da restorani mogu vršiti dostavu hrane, piše Russia Today.

WhatsApp je aplikacija u vlasništvu Facebooka, a između ostalog omogućuje razmjenu tekstualnih poruka i obavljanje videopoziva. Čak 69 posto Rusa ima instaliran WhatsApp na svojim mobitelima.

Iako je ovo prvi put da je slučaj riješen putem WhatsAppa, ruski sudovi su nešto ranije nekoliko puta iskoristili konferencijski softver kako bi osudili i kaznili osobe koje su prekršile zakon.

Nastavi čitati

Apps & Software

“Pametna karantena”: Nakon Poljske i Rusije, Česi počinju pratiti zaražene koronavirusom

Objavljeno

-

Objavio

Foto: Pixabay

Češka će početi testiranje novog sustava karantene, takozvanog “pametnog karantenskog sustava”, kako bi pratila kretanje oboljelih od novog koronavirusa u Južnoj Moraviji.

Sistem praćenja, za koji je potrebna suglasnost, koristit će podatke s mobilnih telefona i platnih kartica ljudi kod kojih je registriran virus, kako bi pronašli sve ljude s kojima su oboljeli u prethodnih pet dana komunicirali i koji su možda zaraženi, prenosi portal Prag morning.

Nakon toga, zdravstvene vlasti radit će na identifikaciji pojedinaca koje je registrirani pacijent eventualno zarazio, da bi ih zatim zvali i stavili u karantenu.

Kako se navodi, podaci ostaju u sustavu najviše šest sati, a onda se brišu.

Nastavi čitati

Preporučeno