Pratite nas

Apps & Software

WinX HD Video Converter Deluxe – alat za konverziju videa (Božićni popust od 50%)

Objavljeno

-

WinX HD Video Converter Deluxe je sve-u-jednom HD video converter, mrežni (YouTube) preuzimač, uređivač videa koji pruža čak i pravljenje prezentacija sa slikama za Windows PC. Pomoću jednostavnog sučelja, WinX HD Video Converter Deluxe pruža vam mogućnost pretvaranja gotovo bilo kojeg videozapisa u bilo koje formate. Besplatno preuzimajte internetske videozapise za izvanmrežnu reprodukciju i prilagođavajte videozapise po vlastitoj želji. Uz to, brzina pretvaranja i preuzimanja videa brža je od većine convertera zahvaljujući jedinstvenoj podršci Intel QSV, MMX-SSE, Nvidia CUDA / NVENC, Hyper-threading.

S tehnologijom Hardware Acceleration Level-3 omogućuje Intel QSV i Nvidia CUDA/ NVENC da kodiraju i dekodiraju video zapise, što definitivno može ubrzati obradu video zapisa za 16 puta u odnosu na ubrzanje softvera.

Mnogo je razloga zbog kojih trebate i želite pretvoriti videozapise, prvi bi bio platforma kojoj je videozapis namijenjen i format u kojem je prvotno video snimljen. Video converteri su neizostavni alat svakoga tko voli videozapise, bilo da se radi o profesionalcima ili amaterima.

WinX HD Video Converter službeno je lansiran 2009. godine, a od tada broji više od 90 milijuna korisnika s više od 50 milijuna obrađenih videozapisa godišnje. Zanimljiv podatak koji vas naprosto privlači da probate, zar ne?

Uzevši u obzir sve gore navedeno, nije bilo druge nego da i sama isprobam ovaj alat.

Winx HD Video Converter moguće je preuzeti OVDJE.

Započeti ćemo s glavnim značajkama ovog softvera. Dakle, glavne značajke ovog softvera su svakako video convertiranje, skidanje videa s platforme YouTube i editiranje istih, te mogućnost pravljenja prezentacija koristeći željene fotografije.

WinX HD Video Converter Deluxe sadrži vrlo pristupačno sučelje koje je jednostavno za korištenje svima. Softver nudi mogućnost sedam jezika: engleski, francuski, njemački, talijanski, španjolski, japanski i kineski. Što se tiče operativnog sustava, softver nudi verziju za Windows i verziju za Mac, a kod Windowsa podržava Windows 10 i ranije verzije. Ja sam ga konkretno isprobala na Windows 8.

Pretvorite UHD, HD, SD videozapise

S ugrađenih 320+ video kodeka i 50+ audio kodeka, WinX HD Video Converter Deluxe omogućuje vam pretvaranje gotovo bilo kojeg videozapisa u popularne video audio formate i prenošenje videozapisa u svoje prijenosne uređaje. Štoviše, podržavanjem naprednih Intel i Nvidia tehnologija ističe se nenadmašnom brzinom pretvaranja videozapisa.

Da bi video konvertirali u željeni formati, treba kliknuti na ikonu ‘Video’, odabrati vlastiti video zapis, te izabrati format u kojih ga želite konvertirati (opcija je zaista puno).

Niti minuta nije trebala da ovaj alat pretvori moj videozapis iz wmv formata u mp4.

Preuzmite videozapise

WinX HD Video Converter Deluxe pruža vam najlakši i najsigurniji način za preuzimanje videozapisa s web lokacija kao što su YouTube, Facebook, Dailymotion, Vevo i još 300 + drugih. A u međuvremenu možete prilagoditi kodeke i rezoluciju prema vašim vlastitim potrebama. Popis dostupnih web lokacija s kojih možete preuzeti i obraditi video možete ponaći ovdje.

Da bi preuzeli i obradili video s YouTubea, kliknite na ikonicu “URL”, zalijepite link videozapisa kojeg želite preuzeti i obraditi, te ga prvo analizirajte a potom preuzmite. Moguće je odmah izabrati rezoluciju i format u kojem želite videozapis preuzeti, a kad je taj proces gotov, videozapis je moguće editirati baš kao bilo koji drugi na vašem uređaju.

Uredite videozapis

Ovaj softver vam pruža najpraktičnije opcije za uređivanje vaših videozapisa, poput obrezivanja, trimanja, spajanja različitih videoisječaka u jedan i dodavanja vanjskih SRT titlova.

Samo jednim klikom ulazite u alat za editiranje, gdje vrlo jednostavno i efikasno možete podesiti dužinu trajanja videa, veličinu, titlove i glazbu.

Napravite prezentacije fotografija

Ova je značajka zanimljiva jer omogućuje pretvaranje fotografija u prezentacije za razmjenu na društvenim mrežama ili drugu određenu upotrebu. Možete čak dodati glazbu u pozadini i prilagoditi je kako želite.

Da bi napravili slideshow, treba kliknuti na ikonu “Photo” i odabrati folder sa slikama od kojih želite stvoriti slideshow. Potom se otvara editor u kojem je moguće podesiti duljinu trajanja, intervale, dodati glazbu u pozadini i mnoge druge opcije.

Uz sve gore navedeno, mislim da je ovo jedan uistinu koristan, jednostavan i kvalitetan alat koji vam može skratiti muke kad se radi o editiranju videa i stvaranju istih.

Trenutno traje božićna akcija i moguće je ostvariti 50% popusta. Preuzmite trial verziju i ostvarite 50% popusta OVDJE.

Osim ovog alata, WinX nudi i mnoge druge korisne alate poput:
WinX Free MOV to MP4 Converter (besplatan alat koji nudi brzu pretvorbu MOV u MP4)
HEVC (H.265) Codec for 4K/8K Video Playback (standard kompresije videozapisa, razvijen za veću učinkovitost kodiranja i poboljšanu kvalitetu videozapisa)

Nastavi čitati
Komentiraj

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Apps & Software

Savršena kombinacija uređivanja fotografija i grafičkog dizajna

Objavljeno

-

Objavio

U potrazi za online uređivačima fotografija gotovo uvijek nailazimo na dvije osnovne solucije. One jednostavnije i u potpunosti automatizirane najčešće pronalazimo na mobilnim aplikacijama. Dok one malo zahtjevnije, ali u potpunosti profesionalnije pronalazimo na online platformama. Kada mislimo na program za uređenje (obradu) fotografija i slika, prvo što nam obično dolazi u mislima je Photoshop. Međutim, postoje mnoge dostupne alternative koje nude intuitivnije sučelje i lakše su za koristiti.

Profesionalci koji moraju pažljivo urediti svoje fotografije trebaju program s naprednim značajkama, dok većina ljudi treba jednostavan program za uljepšavanje, pa zašto potrošiti stotine kuna na skupi program ili riskirati visoke kazne i malware s nezakonitim preuzimanjem s torrent stranica. Jedna od kvalitetnijih i profesionalnijih solucija zasigurno je Fotor, uređivač slika i kolaža kojeg možete sa jednakom lakoćom upotrebljavati online.

S vrlo jednostavnim i preglednim online sučeljem, program pri pokretanju nudi četiri osnovne opcije: Edit a Photo, Make a Collage, i Create a Design.

Edit a Photo je prva kategorija koju ćete odabrati ako želite urediti fotografiju, a za to ćete dobiti niz osnovnih i naprednih detalja kao što su obrezivanje, promjena jednostavnih karakteristika, dodavanje okvira, granica i promjena teksture fotografije. Tu je također i dostupna opcija dodavanja teksta te korištenje mnogobrojnih filtera za poboljšanje slike koji su ponuđeni.

Što se retuširanja lica tiče to je kategorija dodana popularizacijom selfija na društvenim mrežama. Koristi set određenih opcija kao što su uljepšavanje, popularno odstranjivanje bora, blemish fix, i slično. Jednako tako unutar ove kategorije postoji i set opcija koje se odnose na make-up kojima možete obojiti određene dijelove fotografije ili pojačati ton boje.

Unutar ove kategorije omogućuje sa da na vrlo praktičan način preuredite cijeli set fotografija prema predefiniranim parametrima. Recimo da želite određenojfotografiji promijeniti parametre veličine i svima dodati jednaki okvir. Kad jednom napravite upload i odaberete određene opcije, Fotor će se sam pobrinuti da je preuredi, a vi možete aplicirati dodatne naljepnice i tekst. Ovo je odlična opcija za sve one koji trebaju uštedjeti vrijeme.

Make a Collage je druga kategorija, i kao što samo ime kaže ova opcija dozvoljava kreiranje raznovrsnih kolaža sastavljenih od niza slika. Sam proces stvaranja kreće od odabira prijedloga o količini slika koje želite upotrijebiti pri stvaranju kolaža te njihovom razmještaju. Odaberite omjer, označite količinu slika koje želite upotrijebiti i izaberite jedan o nekoliko stotina raznovrsnih predložaka. Prilagodite kuteve, sjene, širinu i visinu i zabava može početi. Možete dodati slike s računala, jednostavno ih rasporediti i potom skinuti na računalo napravljene kolaže.

Kolaž je podijeljen u nekoliko vrsta, tako da prema vlastitim preferencijama možete odabrati onaj koji vam najbolje odgovara. Osim predloženih shema možete napraviti i vlastiti ne slijedeći ponuđene uzorke.

Osim navedenih Fotor sadrži i neke dodatne značajke poput kreiranja covera za Facebook i Facebok Events, YouTube, LinkedIn i nekoliko drugih društvenih mreža. Za izradu bilo kojeg od dizajna potrebno je kliknuti na opciju Create a Design. Dovoljno je odabrati za koju od navedenih društvenih mreža trebate napraviti cover i aplikacija će sama prilagoditi veličinu odabrane slike za tu društvenu mrežu. Odaberite pozadinu koja vam se sviđa u omjeru po vašoj potrebi i dodajte tekst s fontovima plakata, dodajte prekrasne naljepnice, dodajte svoje slike iz galerije i stvorite savršenu objavu svaki put. Napravljene radove možete jednostavno s jednim klikom podijeliti na Facebooku, Twitteru i ostalim popularnim servisima. Neki alati zahtjevaju prethodnu registraciju i članstvo u Fotor Pro verziji.

Učestalost ažuriranja je gotovo stalna, počevši od ikona, naljepnica, fontova do ostalih grafičkih elemenata. Sva vaša prisutnost na društvenim mrežama može biti u potpunosti olakšana ovim pristupačnim i jednostavnim alatima za izradu covera, objava, postova na Martketplaceu, postova za Youtube i LinkedIn kanale i slično. Ujedno nudi i jednostavan pristup izradi loga, životopisa, ulaznica i još mnoštvu stvari.

Za korištenje programa potrebno je imati solidnu internet vezu s toga ovaj program preporučamo isključivo za brzinsko editiranje slika manjeg formata i prisutnost na društvenim mrežama. Osim što ga koriste amateri, namijenjen je i za pomoć pri školskim projektima ili pak profesionalcima koji si žele uštedjeti vrijeme ne kupujući skupe programe sa gotovo jednakim svojstvima manipulacije slike.

Želite li stvoriti promotivne plakate, oglašavati, objaviti najave, pokrivati ​​fotografije za svoju trgovinu, restoran, ured ili društvene web stranice? Ako da, onda je Fotor savršen odabir za vas. Izradite promotivne plakate, oglašavajte, objavite najave, pokrivajte fotografije u pokretu uz nevjerojatne pozadine, teksturu, efekte, fontove, naljepnicu i privucite pozornost koju želite.

Nastavi čitati

Apps & Software

Luda novogodišnja akcija na MMORC web shopu

Objavljeno

-

Objavio

MMORC.COM je internet trgovina igara i softvera koja se bavi prodajom digitalnih ključeva za mnoge platforme kao što su Steam, XBOX, PlayStation itd. Uz to, nude i široku ponudu Windows, Office, Project i Visio ključeva. Trenutno su predstavili novogodišnju akciju, pa nude Windows 10 Pro po nevjerojatnoj cijeni od samo 8.92 Eura i Office 2019 Pro za samo 40.17 Eura. Osim što možete dobiti jednu od najboljih ponuda na tržištu, nude brzu i besplatnu dostavu putem emaila. U samo par minuta, vaš digitalni ključ bit će spreman za aktivaciju na vašoj email adresi. Cijelu ponudu ove internet trgovine možete pogledati OVDJE.

Uz promotivni kod LUC36, ostvarite 36% popusta na sljedeće artikle:

Windows 10 Pro ključ po cijeni od samo €8.92.

Windows 10 Pro je idealan za manja poduzeća i korisnike koji traže poboljšanu funkcionalnost. Kupnjom ovog ključa dobivate stalnu i ovlaštenu licencu za 1 računalo,a proces kupovine ne može biti jednostavniji nego što je.

Ako uz Windows 10 Pro trebate i Office, MMORC i tu nudi rješenje za vas!

Paket: Windows 10 Pro+Office2019 Home&Students po cijeni od samo €49.34.

Uz promotivni kod LUC58, ostvarite 58% popusta na sljedeće artikle:

Microsoft Office 365 Pro Plus Global po cijeni od samo €12.86.
Microsoft Office 2016 Pro Plus po cijeni od samo €21.32.
Paketi:
Windows 10 Pro + Office 2019 Pro po cijeni od samo €35.18.
Windows 10 Pro + Office 365 Pro Plus Global po cijeni od samo €17.61.
Windows 10 Pro + Office 2016 Pro po cijeni od samo €21.39.

Korištenjem promotivnog koda LUC39, ostvarit ćete 39% popusta na sljedeće artikle:

Microsoft Office 2019 Pro Plus Key po cijeni od samo €40.17.
Paket:
Microsoft Office 2019 Home & Students Key Global pa cijeni od samo €41.69.

Promotivni kod LUC39 može se iskoristiti i za sve sljedeće artikle:

Windows:

Windows 10 Home Key Global 32/64 Bit – €8.68.
Windows 7 Pro Professional Key Global 32/64 Bit – €8.74.

Office:

Microsoft Office 2016 Home & Business Key Global – €75.78.
Microsoft Office 2019 Home & Business Key Global – €58.27.
Microsoft Office 2016 Home & Students Key – €35.00.

Project:

Microsoft Project Pro Professional 2016 Key Global – €19.83.
Microsoft Project Pro Professional 2019 Key Global – €52.49.

Visio:

Microsoft Visio Pro Professional 2016 Key Global – €19.60.
Microsoft Visio Pro Professional 2019 Key Global – €52.26.

Paketi:

Windows 10 Pro + Visio Pro 2016 Key Global – €25.43.
Windows 10 Pro + Project Pro 2016 Key Global – €25.66.
Windows 10 Pro + Visio Pro 2019 Key Global – €58.09.
Windows 10 Pro + Project Pro 2019 Key Global – €58.27.
Windows 10 Pro + Office 2019 Home & Business Key Global – €61.83.
Windows10Pro + Office 2016 Home & Business Key Global – €81.08.
Windows 10 Pro + Office 2016 Home & Students €40.17.

Windows server:

Windows Server 2019 Standard Key Global – €23.33.
Windows Server 2019 Essentials Key Global – €25.08.
Windows Server 2019 Datacenter Key Global – €26.83.
Windows Server 2019 Remote Desktop Services 50 USER Connections Key Global – €29.16.
Windows Server 2019 Remote Desktop Services 50 DEVICE Connections Key Global – €29.16.

Trgovina MMORC.COM podržava plaćanje putem PayPala, pa ste sigurni da u bilo kojem trenutku možete dobiti povrat novaca. Ako imate pitanje o proizvodima i uslugama koje MMORC nudi, trgovina ima uvijek dostupan live chat i kontakt email: support@mmorc.com.


Nastavi čitati

Apps & Software

U novu godinu s novim Win 10 Professional za samo €8,83

Objavljeno

-

Objavio

U novoj godini, nove prilike! Pa tako, allgamekey.com nudi izvanredne popuste. Odlučili su predstaviti odličnu ponudu za novu dekadu, u kojoj nude čak 35% uštede na licencu za jedan od najkorištenijih operativnih sustava današnjice, Windows 10 Professional. Kodove za uštedu donosimo u nastavku članka!

Nedavna najava iz Microsofta o ukidanju podrške za starije Windows operativne sustave kao što je Win 7, uvelike će vam olakšati nadogradnju na kvalitetniji i napredniji OS, pogotovo uz promotivne cijene.

Allgamekey.com lansirao je novogodišnju promo kampanju sa izuzetno povoljnim popustom na najpopularnije Microsoftove programe koja će trajati tokom cijelog siječnja 2020. Uz promotivni kod AGKN35 tijekom kupnje bilo kojeg od softvera, ostvarujete popust od 35%.

Svakako ne propustite ovu izvanrednu priliku, jer je ograničena stoga sugeriramo da što prije kupite željeni softver.

Allgamekey.com nudi najbolju uslugu i brižan odnos s kupcima, ujedno i korisničku podršku te 100% zadovoljstvo dosadašnjih kupaca. Osim vrlo laganog i sigurnog načina online plaćanja (Paypal, kreditna kartica…), svoj licencni ključ dobit ćete na e-mail kroz desetak minuta. Korisnička podrška (support@allgamekey.com) radi od 0-24 za slučaj da se susretnete s bilo kakvim poteškoćama.

Nastavi čitati

Preporučeno