Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Aplikacije i softver

WinX HD Video Converter Deluxe – alat za konverziju videa (Božićni popust od 50%)

WinX HD Video Converter Deluxe je sve-u-jednom HD video converter, mrežni (YouTube) preuzimač, uređivač videa koji pruža čak i pravljenje prezentacija sa slikama za Windows PC. Pomoću jednostavnog sučelja, WinX HD Video Converter Deluxe pruža vam mogućnost pretvaranja gotovo bilo kojeg videozapisa u bilo koje formate. Besplatno preuzimajte internetske videozapise za izvanmrežnu reprodukciju i prilagođavajte videozapise po vlastitoj želji. Uz to, brzina pretvaranja i preuzimanja videa brža je od većine convertera zahvaljujući jedinstvenoj podršci Intel QSV, MMX-SSE, Nvidia CUDA / NVENC, Hyper-threading.

S tehnologijom Hardware Acceleration Level-3 omogućuje Intel QSV i Nvidia CUDA/ NVENC da kodiraju i dekodiraju video zapise, što definitivno može ubrzati obradu video zapisa za 16 puta u odnosu na ubrzanje softvera.

Mnogo je razloga zbog kojih trebate i želite pretvoriti videozapise, prvi bi bio platforma kojoj je videozapis namijenjen i format u kojem je prvotno video snimljen. Video converteri su neizostavni alat svakoga tko voli videozapise, bilo da se radi o profesionalcima ili amaterima.

WinX HD Video Converter službeno je lansiran 2009. godine, a od tada broji više od 90 milijuna korisnika s više od 50 milijuna obrađenih videozapisa godišnje. Zanimljiv podatak koji vas naprosto privlači da probate, zar ne?

Uzevši u obzir sve gore navedeno, nije bilo druge nego da i sama isprobam ovaj alat.

Winx HD Video Converter moguće je preuzeti OVDJE.

Započeti ćemo s glavnim značajkama ovog softvera. Dakle, glavne značajke ovog softvera su svakako video convertiranje, skidanje videa s platforme YouTube i editiranje istih, te mogućnost pravljenja prezentacija koristeći željene fotografije.

WinX HD Video Converter Deluxe sadrži vrlo pristupačno sučelje koje je jednostavno za korištenje svima. Softver nudi mogućnost sedam jezika: engleski, francuski, njemački, talijanski, španjolski, japanski i kineski. Što se tiče operativnog sustava, softver nudi verziju za Windows i verziju za Mac, a kod Windowsa podržava Windows 10 i ranije verzije. Ja sam ga konkretno isprobala na Windows 8.

Pretvorite UHD, HD, SD videozapise

S ugrađenih 320+ video kodeka i 50+ audio kodeka, WinX HD Video Converter Deluxe omogućuje vam pretvaranje gotovo bilo kojeg videozapisa u popularne video audio formate i prenošenje videozapisa u svoje prijenosne uređaje. Štoviše, podržavanjem naprednih Intel i Nvidia tehnologija ističe se nenadmašnom brzinom pretvaranja videozapisa.

Da bi video konvertirali u željeni formati, treba kliknuti na ikonu ‘Video’, odabrati vlastiti video zapis, te izabrati format u kojih ga želite konvertirati (opcija je zaista puno).

Niti minuta nije trebala da ovaj alat pretvori moj videozapis iz wmv formata u mp4.

Preuzmite videozapise

WinX HD Video Converter Deluxe pruža vam najlakši i najsigurniji način za preuzimanje videozapisa s web lokacija kao što su YouTube, Facebook, Dailymotion, Vevo i još 300 + drugih. A u međuvremenu možete prilagoditi kodeke i rezoluciju prema vašim vlastitim potrebama. Popis dostupnih web lokacija s kojih možete preuzeti i obraditi video možete ponaći ovdje.

Da bi preuzeli i obradili video s YouTubea, kliknite na ikonicu “URL”, zalijepite link videozapisa kojeg želite preuzeti i obraditi, te ga prvo analizirajte a potom preuzmite. Moguće je odmah izabrati rezoluciju i format u kojem želite videozapis preuzeti, a kad je taj proces gotov, videozapis je moguće editirati baš kao bilo koji drugi na vašem uređaju.

Uredite videozapis

Ovaj softver vam pruža najpraktičnije opcije za uređivanje vaših videozapisa, poput obrezivanja, trimanja, spajanja različitih videoisječaka u jedan i dodavanja vanjskih SRT titlova.

Samo jednim klikom ulazite u alat za editiranje, gdje vrlo jednostavno i efikasno možete podesiti dužinu trajanja videa, veličinu, titlove i glazbu.

Napravite prezentacije fotografija

Ova je značajka zanimljiva jer omogućuje pretvaranje fotografija u prezentacije za razmjenu na društvenim mrežama ili drugu određenu upotrebu. Možete čak dodati glazbu u pozadini i prilagoditi je kako želite.

Da bi napravili slideshow, treba kliknuti na ikonu “Photo” i odabrati folder sa slikama od kojih želite stvoriti slideshow. Potom se otvara editor u kojem je moguće podesiti duljinu trajanja, intervale, dodati glazbu u pozadini i mnoge druge opcije.

Uz sve gore navedeno, mislim da je ovo jedan uistinu koristan, jednostavan i kvalitetan alat koji vam može skratiti muke kad se radi o editiranju videa i stvaranju istih.

Trenutno traje božićna akcija i moguće je ostvariti 50% popusta. Preuzmite trial verziju i ostvarite 50% popusta OVDJE.

Osim ovog alata, WinX nudi i mnoge druge korisne alate poput:
WinX Free MOV to MP4 Converter (besplatan alat koji nudi brzu pretvorbu MOV u MP4)
HEVC (H.265) Codec for 4K/8K Video Playback (standard kompresije videozapisa, razvijen za veću učinkovitost kodiranja i poboljšanu kvalitetu videozapisa)

1 komentar

Možda će vas zanimati

Aplikacije i softver

Slika ili snimak web stranice predstavlja statičku vizualnu reprezentaciju izgleda određene web stranice u određenom trenutku. Ovaj snimak obuhvaća sve što je vidljivo na...

Internet

Snimili ste video materijale i zanima vas kako ih editirati za društvene mreže? Koja su sve znanja potrebna za editiranje video sadržaja? Kako mudro...

Biznis i posao

Želite snimiti kvalitetan video koji ćete podijeliti s vašim pratiteljima i korisnicima? Zanima vas koji su sve koraci potrebni za snimanje kvalitetnog videa? Kako...

Biznis i posao

Kako napraviti kvalitetan video za društvene mreže? Koja taktike koriste popularni video majstori kako bi privukli pažnju ljudi putem videa na društvenim mrežama? Zašto...

Aplikacije i softver

Iako Apple uređaji slove za vrlo kvalitetne uređaje, većina iPhone ili iPad korisnika tijekom svog života susrela se s bar jednim od sljedećih problema:...

Tech

Google je predstavio novi alat koji koristi umjetnu inteligenciju, a pomaže dijagnosticirati stanja kože, kose i noktiju, na temelju slika koje su učitali pacijenti....

Aplikacije i softver

Video je jedna od najkorištenijih i najsvestranijih metoda reklamiranja. Videozapisi mogu lako privući pažnju gledatelja, a također čine oglas privlačnim i učinkovitim. Mali ili...

Aplikacije i softver

Novi alat nosi naziv Kids Activity Report, a nudit će podatke o tome što djeca najviše gledaju i tko su im omiljeni junaci.