Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Aplikacije i softver

WooTechy iPhixer – Kako riješiti probleme s iOS-om bez gubitka podataka?

Iako Apple uređaji slove za vrlo kvalitetne uređaje, većina iPhone ili iPad korisnika tijekom svog života susrela se s bar jednim od sljedećih problema: bijelim zaslonom smrti, problemom s učitavanjem i pokretanjem sustava, problemom s recovery načinom, nemogućnosti preuzimanja ažuriranja, zamrznutim zaslonom, ciklusom ponovnog pokretanja i mnogim drugim sličnim problemima. Dobra vijest je da danas takve probleme možete riješiti korištenjem profesionalnog alata za oporavak iOS sustava kao što je WooTechy iPhixer. U ovom članku ćemo vam reći sve što trebate znati o WooTechy iPhixeru te objasniti kako ga koristiti za rješavanje problema s iPadOS/iOS/tvOS-om, stoga nastavite čitati.

1. Kompletna recenzija WooTechy iPhixer alata

Što je WooTechy iPhixer?

WooTechy iPhixer je moćni all-in-one alat za rješavanje problema s iPadOS/iOS/tvOS sustavima bez straha od gubitka podataka, a predstavlja must-have kad je riječ o popravku iOS uređaja. Ovaj alat je jedno od najučinkovitijih rješenja za rješavanje praktički bilo kojeg problema s iOS uređajem. Može vam pomoći riješiti razne male, ali i velike probleme s vašim iPhone ili iPad uređajem.

Uz to, ovaj alat je nevjerojatno jednostavan za korištenje i nije vam potrebno nikakvo tehničko predznanje da biste ga upotrijebili za popravak vašeg iPhone, iPad ili iPod uređaja.

WooTechy iPhixer poznat je po svojoj izvrsnoj učinkovitosti, jednostavnosti rada, potpunoj kompatibilnosti i sigurnosti. Također, ova aplikacija nudi besplatna doživotna ažuriranja i jamstvo povrata novca u prvih 30 dana, a podržava i Windows i Mac operativne sustave.

Je li WooTechy iPhixer siguran?

Da, preuzimanje na Windows i Mac potpuno je sigurno. To najbolje potvrđuje činjenica da su ovaj alat, McAfee i Norton, dvije poznate tvrtke za sigurnost, odobrile i prepoznale kao alat koji je 100% bez zlonamjernih softvera i virusa.

WooTechy iPhixer ne pohranjuje vaše podatke, tako da ne postoji rizik od curenja podataka. Štoviše, kompatibilan je sa svim tvOS, iOS i iPadOs uređajima i verzijama, stoga neće naštetiti vašim uređajima ili računalima.

Je li WooTechy iPhixer besplatan?

Možete isprobati besplatnu probnu verziju alata kako bi provjerili možete li je koristiti na vašem uređaju. Također, možete dobiti i besplatan 1-click enter/exit recovery mode te izvrsnu korisničku podršku. Međutim, ako želite uživati u naprednim značajkama WooTechy iPhixera, morat ćete ga kupiti. S punom verzijom možete riješiti sve probleme s tvOS, iOS i iPadOs sustavima, resetirati svoje uređaje i još mnogo toga. WooTechy iPhixer mjesečni plan za jedan iOS uređaj možete kupiti za samo 29,95 dolara, godišnji plan za jedan iOS uređaj koštat će vas 39,95 dolara, dok ćete za doživotno korištenje na 5 iOS uređaja morati izdvojiti 59,95 dolara.

2. Što iPhixer može učiniti za vas?

WooTechy iPhixer riješit će vaš problem s iPhoneom za nekoliko minuta, bez obzira koliko ozbiljan ili složen bio. Rješava ključne probleme iOS-a kao što su zaslon smrti, zamrznuti Apple logo ili zaslon, probleme s ažuriranjem, zastajkivanja, zaključan iPhone u DFU načinu i mnoge druge…

iPhixer vam omogućuje ažuriranje i vraćanje vaših iDevices bez upotrebe iTunesa, sprječavajući error kodove kao što su 4005, 4010 i 4013. Kada ga koristite za rješavanje uobičajenih problema, možete biti sigurni da će vaš uređaj biti vraćen u izvorno stanje bez gubitka podataka.

Štoviše, može se koristiti i za resetiranje vašeg iPhone, iPad ili iPod toucha, čak i ako ste zaboravili lozinku. Iako će ovaj proces ukloniti sve podatke na vašem uređaju, možete odabrati da ih sigurnosno kopirate pomoću ovog alata.

3. Kako koristiti WooTechy iPhixer

Korak 1: Preuzimanje i instalacija

Preuzmite WooTechy iPhixer sa službene web stranice. Nakon instalacije, pokrenite ga na Mac ili Windows PC-u. Odaberite “Standard Mode”, a zatim kliknite gumb “Next”.

Pomoću USB kabela povežite svoj iPad ili iPhone s računalom. Otključajte svoj iDevice prije nego što prijeđete na sljedeći korak, jer ga aplikacija neće prepoznati ako je zaključan.

Korak 2: Preuzmite firmware

Zatim, za pristup firmwareu za svoj iOS uređaj, odaberite opciju “Download”. WooTechy iPhixer će automatski prikazati dostupnu i prikladnu verziju za vaš uređaj, ali možete i sami odabrati željenu verziju.

Korak 3: Popravak

Započnite s popravkom svog iPad ili iPhone uređaja klikom na gumb “Start”. Tijekom tog razdoblja, nemojte koristiti niti odspojiti svoj uređaj, jer će u suprotnom doći do prestanka rada i zamrzavanja. Nakon dovršetka popravka, možete ponovno pokrenuti svoj uređaj i normalno ga koristiti.

Ako standardni način rada (Standard Mode) ne uspije popraviti vaš uređaj, možete koristiti napredni (Advanced Mode). Odaberite napredni način rada na glavnom sučelju programa i pratite iste korake kao i kod standardnog.

Međutim, treba napomenuti da će napredni način rada (Advanced Mode) izbrisati sve podatke na vašem uređaju ako standardni način rada ne može ispravno riješiti probleme.

Zaključak

Prilikom odabira adekvatnog alata za popravak iOS sustava, trebali biste obratiti pozornost na značajke kao što su: sigurnost, pristupačnost, kompatibilnost, tehnička podrška, jednostavnost korištenja, besplatno preuzimanje, nadogradnja itd.

S obzirom da se WooTechy iPhixer može pohvaliti iznimnim karakteristikama, mogao bi biti pravi alat za vas i spasiti vam dan! Preuzmite i isprobajte!

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Biznis i posao

Apple, jedan od najvećih oglašivača na platformi X, bivšem Twitteru, objavio je obustavu svog oglašavanja samo dva dana nakon kontroverznog tweeta vlasnika Elona Muska....

Biznis i posao

Suosnivač Applea Steve Wozniak doživio je blaži moždani udar, javljaju američki mediji. Wozniak je za ABC News rekao da je MRI snimka potvrdila da...

Aplikacije i softver

Bilo da ste poslovnjak, učenik ili student, Microsoft Office je temelj softverske učinkovitosti. Kao što vam je već vjerojatno poznato, ovaj softver za produktivnost...

Tech

Novi USB-C Apple Pencil podržava lebdenje s iPad Pro-om i može se magnetno pričvrstiti — no s cijenom od $79, jeftiniji je od drugog...

Tech

FaceTime, komunikacijska platforma koju je razvila tvrtka Apple, uvijek je bio popularan izbor za video pozive među korisnicima Appleovih uređaja. S novim ažuriranjem na...

Aplikacije i softver

Kupili ste Office 2021 Pro Plus ključ, ali ne znate kako ga preuzeti i aktivirati? Nikakav problem, Godeal24 vam donosi kratki vodič za kupovinu,...

Aplikacije i softver

PDF datoteke su neizostavan dio današnjeg poslovanja, omogućavajući pouzdano dijeljenje i pregledavanje dokumenata na različitim uređajima. Međutim, mnogi nailaze na probleme kada pokušaju uređivati...

Aplikacije i softver

Izašla je najnovija verzija Tiny11, lagane ogoljene verzije Windows 11 operativnog sustava, pod nazivom 23H2. Kao i do sada, cilj je pružiti laganu alternativu...