Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Tech

Xiaomi akcija – cool proizvodi po povoljnijim cijenama

Trgovina LightInTheBox pokrenula je promotivnu akciju na kojoj povoljno nudi proizvode tvrtke Xiaomi. Mada je taj brand star tek nekoliko godina, već je postao čuven po svojim pametnim telefonima, a ako niste znali, u ponudi imaju i čitav niz drugih elektronskih uređaja.

Jedan od njih je Xiaomi YI A12, kamera namijenjena korištenju u automobilima kao uređaj koji će snimati sve što se događa u prometu dok vozite. U stanju je snimiti video rezolucije 1.920×720 piksela.

Rezolucija njena ekrana je 2,4 inča, što je standardna vrijednost za uređaje ovakva tipa. Podržava memoriju do 64 GB, za što ćete se morati sami pobrinuti – YI A12 memorije kao takve nema.

Trenutno se nudi za 53,59 dolara, što je izuzetno povoljna cijena – slični uređaji u pravilu koštaju i po tri puta više.

> Pogledaj ponudu za ovaj uređaj <<

yi-a12

Osim sigurnosti u prometu, Xiaomi se brine i za sigurnost vašeg doma: Smart Home Automatic Security System zaštitit će vas od nepoželjnih gostiju, koji se žele potajice uvući u vaš stan.

Čini ga set od nekoliko senzora, dizajniranih da otkriju kretanje ljudi u prostoriji u koju su postavljeni, kao i neovlašten ulaz kroz prozor ili vrata. Može se kombinirati s drugim sigurnosnim sustavima, a kao što pretpostavljate, njime možete upravljati i pomoću svog pametnog telefona.

Ovaj zaokruženi, gotovi sigurnosni uređaj možete kupiti za 58,99 dolara i osigurati si miran san.

> Pogledaj ponudu za ovaj uređaj <<

xiaomi

Nakon razmatranja sigurnosnih aspekata vašeg doma i vozila, na redu je malo opuštanja: ROIDMI 2S je glazbeni Bluetooth player i auto-punjač u jednome, koji će vam za pukih 12,59 dolara pružiti glazbu, hands-free pozive, punjenje telefona i korištenje navigacije.

Kompatibilan je s Android i iOS uređajima, a njegovim ćete si korištenjem uvelike olakšati putovanja i riješiti se uvijek neugodnih kablova.

> Pogledaj ponudu za ovaj uređaj <<

roidmi2s

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Tech

Blackview se može pohvaliti jednim novim proizvodom. Naime, nedavno je tvrtka lansirala nove TWS Bluetooth slušalice – Blackview AirBuds 7. Slušalice nude HQ zvuk,...

Internet

Jeste li znali da je prosječni životni vijek neke tvrtke u Europskoj Uniji dvanaest godina? Rijetke su kompanije koje prebrode početne muke osvajanja tržišta....

Tech

Božić se bliži i vrijeme je darivanja, a vremena je sve manje. Ako ne znate što pokloniti, onda je najbolje raspitati se na trgovini...

Tech

Xiaomi je predstavio vlastite pametne naočale koje imaju mogućnost fotografiranja, prikazivanja poruka i obavijesti, upućivanja poziva, navigacije i prevođenja tekstova u stvarnom vremenu. Unatoč...