Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gadget

Xiaomi kamere i slušalice sve su što trebate

Krstereći po (barem nama) tek otkrivenoj internetskoj trgovini Cafago, našli smo zanimljive gadgete koji su trenutno na kuponskom popustu. Budući da volimo kupone (tko ne voli?), pozabavili smo se njima i malo zavirili što sve nude. Ispostavilo se kako je riječ o uređajima kompanije Xiaomi, koja je prije svega poznata po svojim (izvrsnim!) pametnim telefonima. Eto sad njihove kamere i bežičnih slušalica, koji nam se čine vrijednima pozornosti.

Znate li za one video-uratke iz kabine automobila, na kojima se lijepo vidi i prati sve što se događa u okolini? Jednu takvu kameru možete kupiti i na ovoj akciji. S originalnih 54,45 dolara kamera za snimanje iz automobila, Xiaomi Xiaoyi Smart Vehicle Data Recorder, spušta se sve do 37,19 dolara ako iskoristite kupon PA35GYC.

Osim primarne funkcije – snimanja okoline – poslužit će i kao sigurnosni sustav, budući da prati udaljenost od automobila ispred vašeg te pruža upozorenje ukoliko se razdaljina naglo smanji i ugrozi vašu sigurnost. Podržava Android uređaje od verzije 4.1 pa naviše te iOS od verzije 7.0, tako da je možete lako i jednostavno povezati s nekim od pametnih uređaja koje imate u inventaru.

Glazba je postala nezaobilazni dodatak svakom telefonu i to u tolikoj mjeri da su neki smartfoni primarno namijenjeni uživanju u dobrom zvuku, a komunikacijska uloga dolazi tek poslije toga. Xiaomi Mi Wireless Bluetooth Sports Earbud In-ear Earphone, kako glasi puno ime, prezime i što još sve ne ovih slušalica, izvrstan su izbor baš za one koji žele i vole kvalitetan zvuk, a bez da ih pritom smetaju žice ili pak glomaznost on-ear ili over-the-ear rješenja. Originalno koštaju 27,99 dolara, no uz kupon PA3971S cijena im se ruši na 17,99 dolara.

Zanimljivo je iz ove perspektive vidjeti čime se sve Xiaomi bavi – mada primarno proizvođač pametnih telefona (po čemu je, uostalom, postao čuven), portfelj mu je iznimno širok i osim ovdje nabrojanih, obuhvaća televizore, usisavače, tablete, računala i još mnogo toga. Ponuda, inače, traje još četiri-pet dana, ili pak do isteka zaliha.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Hi-tech

Xiaomi je predstavio vlastite pametne naočale koje imaju mogućnost fotografiranja, prikazivanja poruka i obavijesti, upućivanja poziva, navigacije i prevođenja tekstova u stvarnom vremenu. Unatoč...

Gadget

Prije par godina kupio sam Xiaomi Redmi Note 4X. Tada je to bio najbolji Redmi model i bio sam oduševljen njime. Moja šestogodišnja kćer...

Hi-tech

Vaš najisplativiji LDS navigacijski robotski čistač

Biznis

Američka vlada pristala je ukloniti Xiaomi s crne liste Trumpove administracije nakon što je tvrtka pokrenula tužbu ranije ove godine. Xiaomi je u siječnju...

Oglašavanje